Gebeliğe Hazırlık Mayıs 2021 Ayı Gebelik Planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Perşembe günü klomen bitti cuma teste başladım sanki hiç koyulaşma yok durdukça da bi garipleşti testler anlayanlar aydınlatsın beni lütfen
Daha yeni yavaş yavaş koyulaşır hatta başlamış koyulaşmaya yarın daha koyu olabilir canim ben 5. Testte yumurtlama görmüştüm aynı böyle ilerliyordu yumrutlama günü ve çatlaması mutlaka degerlendir ben yumurtlama öncesi ve 2 yumurtlama gunu degerlendirmistim her gün testlerini at sen ilk yapınca bende burdan çok destek aldım sağolsun kızlar

Alıp yerine koyabilmek de nasip ben elime almış olsaydım patlatırdım kesin
Kiz 9. Gün test yaptım demiştim ya korkumdan bide belirti yok hani dişçiye gidersin diş ağrısı geçer ya testi elime aldım belirtiler uçtu hahaha bide esim kızdı niye elin rahat durmuyo acele etme diyor ah ah korkumu yenseydim belki anneler günü hediyesi olurdu

Kızlar ben elendim 14.gün iğne dahil? Erken çatlamış o zaman benım yumurtalarım cunku normalde çatladıktan sonra 15gün sonra adet olurdum bu sefer 14oldu. Ee doktor 36saat sonra ilişki dedi? Boşa gıttı öncesindede olmadı ilişki 3gün sonra ilişki oldu mantıken.. offf

Regl geldimi canim

Canım polip ameliyatı sonrası adetlerinde herhangi bir değişiklik oldu mu?
Ilk ay oldu az geldi ve az surdu . 2. Ayimdi bu ay yine 9 gunu buldu bende umitlenmistim. Az olucam saniirm diye ama o kadar yogun agrim olmuyo sanki . Max 1 gun gecikmeli geliyor . Onun disinda bi degisiklik yok sende durumlar nasil canim?

Bat nezamandi senin erken mi yumurtladin peki en son adet nezamandi canim vala bende regl olmadım yumurtlama bendede erken oldu 14. Gün bugün
Bat 17nisandı iğne oldum çatlatma iğnesi. Sorun reglım olmam degıl canım sorun erken oldugumu yumurtamın erken catladıgını düşünüyorum

Ilk ay oldu az geldi ve az surdu . 2. Ayimdi bu ay yine 9 gunu buldu bende umitlenmistim. Az olucam saniirm diye ama o kadar yogun agrim olmuyo sanki . Max 1 gun gecikmeli geliyor . Onun disinda bi degisiklik yok sende durumlar nasil canim?
İlk ay mart sonuna denk gelmişti. Çok yoğun oldum.ikincisi 25nisan oldu. Bir gün gecikmeli. Daha normal gibi oldu. Ama sıfır ağrı sıfır sancı. Hatta şok oldum. Demekki dedim bütün ağrı sancılarım polipten filanmış. Hatta ikinci reglide işte kontrole gittim, dr rahim içi tertemiz dedi. Ümitlendin. İnşallah bu mayıs uğur getireck diyorum

Bat 17nisandı iğne oldum çatlatma iğnesi. Sorun reglım olmam degıl canım sorun erken oldugumu yumurtamın erken catladıgını düşünüyorum
Geçen ay bende erken oldum tam 3 hafta içinde ama bir önceki ayda 15 gun gecikme yaşamıştım bu aralar düzensiz niyese

Canım sen ne kadardır ıstyorsunbende bir defa kullandım klomen basarisiz oldu simdi ya hsg yada klomen bir defa daha denesem mı diyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…