Teşekkür ederim gönderdim şimdi yorumlarsanız sevinirimCanım googleden girip yükle uygulamadan atılmıyo maaleseff
Daha yeni yavaş yavaş koyulaşır hatta başlamış koyulaşmaya yarın daha koyu olabilir canim ben 5. Testte yumurtlama görmüştüm aynı böyle ilerliyordu yumrutlama günü ve çatlaması mutlaka degerlendir ben yumurtlama öncesi ve 2 yumurtlama gunu degerlendirmistim her gün testlerini at sen ilk yapınca bende burdan çok destek aldım sağolsun kızlarPerşembe günü klomen bitti cuma teste başladım sanki hiç koyulaşma yok durdukça da bi garipleşti testleranlayanlar aydınlatsın beni lütfen
Kiz 9. Gün test yaptım demiştim ya korkumdan bide belirti yok hani dişçiye gidersin diş ağrısı geçer ya testi elime aldım belirtiler uçtu hahaha bide esim kızdı niye elin rahat durmuyo acele etme diyorAlıp yerine koyabilmek de nasipben elime almış olsaydım patlatırdım kesin
Regl geldimi canimKızlar ben elendim 14.gün iğne dahil? Erken çatlamış o zaman benım yumurtalarım cunku normalde çatladıktan sonra 15gün sonra adet olurdum bu sefer 14oldu. Ee doktor 36saat sonra ilişki dedi? Boşa gıttı öncesindede olmadı ilişki 3gün sonra ilişki oldu mantıken.. offf
Evet canım geldiRegl geldimi canim
Ilk ay oldu az geldi ve az surdu . 2. Ayimdi bu ay yine 9 gunu buldu bende umitlenmistim. Az olucam saniirm diye ama o kadar yogun agrim olmuyo sanki . Max 1 gun gecikmeli geliyor . Onun disinda bi degisiklik yok sende durumlar nasil canim?Canım polip ameliyatı sonrası adetlerinde herhangi bir değişiklik oldu mu?
Bak benim testler boyleydi 24 25 nisan yumurtlama ve pik olduTeşekkür ederim gönderdim şimdi yorumlarsanız sevinirim
Yeni aya yeni umutlar canim Allah bizleride böyle sınıyorEvet canım geldi
Ah ahh herkesin farklı derdi var ama sonuçlar aynı olsun istiyoruz..Yeni aya yeni umutlar canim Allah bizleride böyle sınıyor
Canim yanlis yere resim koydum kusura bakmaYeni aya yeni umutlar canim Allah bizleride böyle sınıyor
Bat nezamandi senin erken mi yumurtladin peki en son adet nezamandi canim vala bende regl olmadım yumurtlama bendede erken oldu 14. Gün bugünAh ahh herkesin farklı derdi var ama sonuçlar aynı olsun istiyoruz..
Bat 17nisandı iğne oldum çatlatma iğnesi. Sorun reglım olmam degıl canım sorun erken oldugumu yumurtamın erken catladıgını düşünüyorumBat nezamandi senin erken mi yumurtladin peki en son adet nezamandi canim vala bende regl olmadım yumurtlama bendede erken oldu 14. Gün bugün
İlk ay mart sonuna denk gelmişti. Çok yoğun oldum.ikincisi 25nisan oldu. Bir gün gecikmeli. Daha normal gibi oldu. Ama sıfır ağrı sıfır sancı. Hatta şok oldum. Demekki dedim bütün ağrı sancılarım polipten filanmış. Hatta ikinci reglide işte kontrole gittim, dr rahim içi tertemiz dedi. Ümitlendin. İnşallah bu mayıs uğur getireck diyorumIlk ay oldu az geldi ve az surdu . 2. Ayimdi bu ay yine 9 gunu buldu bende umitlenmistim. Az olucam saniirm diye ama o kadar yogun agrim olmuyo sanki . Max 1 gun gecikmeli geliyor . Onun disinda bi degisiklik yok sende durumlar nasil canim?
Yazıyormuş canimYusra-61 canım sen adet sokturmek için duphaston kullanmistin sanırım onu aile hekimi yazar mı istek üzerine bir fikrin varmı acaba yada bilen arkadaşlar varsa eğer yardımcı olursanız çok sevinirim.
Geçen ay bende erken oldum tam 3 hafta içinde ama bir önceki ayda 15 gun gecikme yaşamıştım bu aralar düzensiz niyeseBat 17nisandı iğne oldum çatlatma iğnesi. Sorun reglım olmam degıl canım sorun erken oldugumu yumurtamın erken catladıgını düşünüyorum
Canım sen ne kadardır ıstyorsunbende bir defa kullandım klomen basarisiz oldu simdi ya hsg yada klomen bir defa daha denesem mı diyorumHerkese selam malesef iki gün önce regl oldum. İkinci klomen denemesiydi son bir defa daha deneyip Rahim filmi çekilecek. İçindeki evlat sevgisiyle yanıp tutuşan tüm arkadaşlarım anneler gününüz kutlu olsun. Rabbim bu duyguyu bizede yaşatsın
Teşekkür ederim
Rica ederim canim ❤Teşekkür ederimdaha net anladım şimdi sanırım benim daha var evet bir daha yollarım emin olmak için
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?