Kiz 9. Gün test yaptım demiştim ya korkumdan bide belirti yok hani dişçiye gidersin diş ağrısı geçer ya testi elime aldım belirtiler uçtu hahaha bide esim kızdı niye elin rahat durmuyo acele etme diyorah ah korkumu yenseydim belki anneler günü hediyesi olurdu
İnşAllah kuzum inşallah ama hiç üzme yıpratma kendini. Bu ay olmazsa öbür ay olur. Günler çuvala girmedi ya
Bakalım hayırlısıAnladım canım bence adet olmazsan yine yap test
Aynen kuzum adet oldum geceSenin bu ay pas mı canım ?
Ahahhaahahhaha beni anne yaptığın için diye başlayan teşekkür mesajları ve içerikleri de müthiş tabiDaha fazla nilin anneler günü şarkısını duymak istemiyorum
Yok balım olmadım daha bişey bi ıslaklık gelimce koşuyom WCye
Özel gün bizim anne olduğumuz tarih olacak canim ❤❤❤❤Anladım esracım bizlerde birgün anne oluruz inşallah özel günlere artık denk gelmesi şart değil
Ayy bende öyleydim inşallah olmazsın tekrar test yaptın mıYok balım olmadım daha bişey bi ıslaklık gelimce koşuyom WCye
Çok duygusal cümleler duymaya hiç hazır değilim bugün çok dolu gibiyim ben bu aralar çok hızlı duygu geçişleri yaşıyormÖzel gün bizim anne olduğumuz tarih olacak canim ❤❤❤❤
Kesinlikle katılıyorumAhahhaahahhaha beni anne yaptığın için diye başlayan teşekkür mesajları ve içerikleri de müthiş tabi
Kesinlikle katılıyorumbiraz daha sakin mi kutlanmalı acaba İnstagrama girmek istemiyorum bugün her yer bebek her yer hamiş ben unutmaya çalıştıkça izin vermiyorlar
Komşum aynı zamanda arkadaşım çok sevdiğim bir kızı var çok akıllı çok tatlıtelefonuma fotoğraflarını çekmiş birde minnak ayaklarını beni çok seviyor aşırı derece. Balkonda gördüğü zaman gülsade abla anne diye çağırıyor. O yabancı kelime anne demesi içimi okşuyor hayaller kuruyorum burukluk da oluyor anne olamadım ki diyorm içimden o söylerken bile tatlı mı temiz gelen o söylemler yaşanması kimbilir nasıldır. Biir kere balkona çıktım yine beni gördü öpücükler sallıyor eller minnoş annesine beni göstermek için içeri gitmiş ben ne bileyim geçtim içeri ben gittimm diyee sen 1 saat ağla gösteredim anneme diye. İnsanı zorluyor böyle şeyler çok istiyorum olmasını onu gördükçe daha da artıyor duygum. Şimdi bu minnak ayakları napayım ben silmeye kıyamıyorum birde resimlerini görseniz nasıl ana olmak istediğime engel olayım. Birde özel günde daha bir bastırdı bu duygu Maviesra MaviliGizem M mavili_yeshll Selizay bgm21 Ankalinka ve diğer tüm kalbiyle bekleyen arkadaşlarım bizlerde anne olalım inşallah hayırlısı ile
İnşallah canım benimmKomşum aynı zamanda arkadaşım çok sevdiğim bir kızı var çok akıllı çok tatlıtelefonuma fotoğraflarını çekmiş birde minnak ayaklarını beni çok seviyor aşırı derece. Balkonda gördüğü zaman gülsade abla anne diye çağırıyor. O yabancı kelime anne demesi içimi okşuyor hayaller kuruyorum burukluk da oluyor anne olamadım ki diyorm içimden o söylerken bile tatlı mı temiz gelen o söylemler yaşanması kimbilir nasıldır. Biir kere balkona çıktım yine beni gördü öpücükler sallıyor eller minnoş annesine beni göstermek için içeri gitmiş ben ne bileyim geçtim içeri ben gittimm diyee sen 1 saat ağla gösteredim anneme diye. İnsanı zorluyor böyle şeyler çok istiyorum olmasını onu gördükçe daha da artıyor duygum. Şimdi bu minnak ayakları napayım ben silmeye kıyamıyorum birde resimlerini görseniz nasıl ana olmak istediğime engel olayım. Birde özel günde daha bir bastırdı bu duygu Maviesra MaviliGizem M mavili_yeshll Selizay bgm21 Ankalinka ve diğer tüm kalbiyle bekleyen arkadaşlarım bizlerde anne olalım inşallah hayırlısı ile
amin hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin rabbim bizlere boğazımda koca bi düğüm var bugün ayrı bi kırık kalbim
Amin kuzum inşallah gerçekten çok zor bir duygu aradığını bulamamak ama haziran inşallah şanslı gelsin bize de biz de tadalım o duyguyu. Beni de en çok üzen burkan şey çocukların çok sevip gelip gelip sarılması oluyor. Kendi çocuğuma sarılmak isterken olmamasıKomşum aynı zamanda arkadaşım çok sevdiğim bir kızı var çok akıllı çok tatlıtelefonuma fotoğraflarını çekmiş birde minnak ayaklarını beni çok seviyor aşırı derece. Balkonda gördüğü zaman gülsade abla anne diye çağırıyor. O yabancı kelime anne demesi içimi okşuyor hayaller kuruyorum burukluk da oluyor anne olamadım ki diyorm içimden o söylerken bile tatlı mı temiz gelen o söylemler yaşanması kimbilir nasıldır. Biir kere balkona çıktım yine beni gördü öpücükler sallıyor eller minnoş annesine beni göstermek için içeri gitmiş ben ne bileyim geçtim içeri ben gittimm diyee sen 1 saat ağla gösteredim anneme diye. İnsanı zorluyor böyle şeyler çok istiyorum olmasını onu gördükçe daha da artıyor duygum. Şimdi bu minnak ayakları napayım ben silmeye kıyamıyorum birde resimlerini görseniz nasıl ana olmak istediğime engel olayım. Birde özel günde daha bir bastırdı bu duygu Maviesra MaviliGizem M mavili_yeshll Selizay bgm21 Ankalinka ve diğer tüm kalbiyle bekleyen arkadaşlarım bizlerde anne olalım inşallah hayırlısı ile
Yarin insallah yapip pozitifi görürsem aracem ilgilenmezse baska doktoraAyy bende öyleydim inşallah olmazsın tekrar test yaptın mı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?