Gebeliğe Hazırlık Mayıs 2021 Ayı Gebelik Planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Anladım esracım bizlerde birgün anne oluruz inşallah özel günlere artık denk gelmesi şart değil

Özel gün bizim anne olduğumuz tarih olacak canim ❤❤❤❤
Çok duygusal cümleler duymaya hiç hazır değilim bugün çok dolu gibiyim ben bu aralar çok hızlı duygu geçişleri yaşıyorm inşllah dediğin gibi oluru hasretimize kavuşuruz

Ay onlara da bişey diyemiyorum ki yazık bizim gibi yıllarca aramış da bulmuşları var, hiç aramasa bile annelik duygusu çok özel bişey onun yaşattığı hissiyatı paylaşmak istiyor insanlar. Allah olmayan herkese de tez vakitte tattırsın o duyguyu inşallah. Kimseye eksikliğini yaşatmasın, arayıp durdurmasın inşallah. Kadın olmak zaten duygusal bi yükken bir de çok istediğin şeyin aşırı hassasiyet yaratması amaaaan işte kimse bir diğerinin ne hissettiğini anlayamıyor malesef bi yaradan anlıyor o da inşallah tez vakitte müjdelesin bizi. Amin
Kesinlikle katılıyorum biraz daha sakin mi kutlanmalı acaba İnstagrama girmek istemiyorum bugün her yer bebek her yer hamiş ben unutmaya çalıştıkça izin vermiyorlar

Komşum aynı zamanda arkadaşım çok sevdiğim bir kızı var çok akıllı çok tatlı telefonuma fotoğraflarını çekmiş birde minnak ayaklarını beni çok seviyor aşırı derece. Balkonda gördüğü zaman gülsade abla anne diye çağırıyor. O yabancı kelime anne demesi içimi okşuyor hayaller kuruyorum burukluk da oluyor anne olamadım ki diyorm içimden o söylerken bile tatlı mı temiz gelen o söylemler yaşanması kimbilir nasıldır. Biir kere balkona çıktım yine beni gördü öpücükler sallıyor eller minnoş annesine beni göstermek için içeri gitmiş ben ne bileyim geçtim içeri ben gittimm diyee sen 1 saat ağla gösteredim anneme diye. İnsanı zorluyor böyle şeyler çok istiyorum olmasını onu gördükçe daha da artıyor duygum. Şimdi bu minnak ayakları napayım ben silmeye kıyamıyorum birde resimlerini görseniz nasıl ana olmak istediğime engel olayım. Birde özel günde daha bir bastırdı bu duygu Maviesra MaviliGizem M mavili_yeshll Selizay bgm21 Ankalinka ve diğer tüm kalbiyle bekleyen arkadaşlarım bizlerde anne olalım inşallah hayırlısı ile

Eklentiler

• DSC_0122.webp
    22,8 KB · Görüntüleme: 37
amin hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin rabbim bizlere boğazımda koca bi düğüm var bugün ayrı bi kırık kalbim

İnşallah canım benimm

Amin kuzum inşallah gerçekten çok zor bir duygu aradığını bulamamak ama haziran inşallah şanslı gelsin bize de biz de tadalım o duyguyu. Beni de en çok üzen burkan şey çocukların çok sevip gelip gelip sarılması oluyor. Kendi çocuğuma sarılmak isterken olmaması Allah biliyor içimizi artık ya içimdeki isteği hafiflet ya da çocuk ver diye dua ediyorum artık. O istek çok yıpratıyor çünkü inşallah tez vakitte aradığımız çocuklarımızı buluruz inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…