- 30 Kasım 2020
- 1.553
- 1.584
- 83
- 33
Canımm benimmm ne öyle iyi anladım ki seni, Allahım bizim de yüzümüzü güldürsün. Üst komşumun ikinci çocuğu beklemedikleri bir anda gelmişti. İlk bebek 5 aylıkken hamile kalmıştı, doğduktan sonra aşırı zorlanıyordu ikisiyle. Ben de küçük olanı alır evde oynardım biraz kafası rahatlasın diye. Ger gün Bikaç saat ben bakardım o kadar güzel bir kız çocuğuydu ki.. Anniiii diyorduKomşum aynı zamanda arkadaşım çok sevdiğim bir kızı var çok akıllı çok tatlıtelefonuma fotoğraflarını çekmiş birde minnak ayaklarını beni çok seviyor aşırı derece. Balkonda gördüğü zaman gülsade abla anne diye çağırıyor. O yabancı kelime anne demesi içimi okşuyor hayaller kuruyorum burukluk da oluyor anne olamadım ki diyorm içimden o söylerken bile tatlı mı temiz gelen o söylemler yaşanması kimbilir nasıldır. Biir kere balkona çıktım yine beni gördü öpücükler sallıyor eller minnoş annesine beni göstermek için içeri gitmiş ben ne bileyim geçtim içeri ben gittimm diyee sen 1 saat ağla gösteredim anneme diye. İnsanı zorluyor böyle şeyler çok istiyorum olmasını onu gördükçe daha da artıyor duygum. Şimdi bu minnak ayakları napayım ben silmeye kıyamıyorum birde resimlerini görseniz nasıl ana olmak istediğime engel olayım. Birde özel günde daha bir bastırdı bu duygu Maviesra MaviliGizem M mavili_yeshll Selizay bgm21 @Dely38 ve diğer tüm kalbiyle bekleyen arkadaşlarım bizlerde anne olalım inşallah hayırlısı ile
Insallah kuzum insallahİlk ay mart sonuna denk gelmişti. Çok yoğun oldum.ikincisi 25nisan oldu. Bir gün gecikmeli. Daha normal gibi oldu. Ama sıfır ağrı sıfır sancı. Hatta şok oldum. Demekki dedim bütün ağrı sancılarım polipten filanmış. Hatta ikinci reglide işte kontrole gittim, dr rahim içi tertemiz dedi. Ümitlendin. İnşallah bu mayıs uğur getireck diyorum
Oy çok tatli yaaa benimde kardeşimin ablamın falan böyle bebekleri var insan çok özeniyor ya içimiz hasret içinde yanıyorKomşum aynı zamanda arkadaşım çok sevdiğim bir kızı var çok akıllı çok tatlıtelefonuma fotoğraflarını çekmiş birde minnak ayaklarını beni çok seviyor aşırı derece. Balkonda gördüğü zaman gülsade abla anne diye çağırıyor. O yabancı kelime anne demesi içimi okşuyor hayaller kuruyorum burukluk da oluyor anne olamadım ki diyorm içimden o söylerken bile tatlı mı temiz gelen o söylemler yaşanması kimbilir nasıldır. Biir kere balkona çıktım yine beni gördü öpücükler sallıyor eller minnoş annesine beni göstermek için içeri gitmiş ben ne bileyim geçtim içeri ben gittimm diyee sen 1 saat ağla gösteredim anneme diye. İnsanı zorluyor böyle şeyler çok istiyorum olmasını onu gördükçe daha da artıyor duygum. Şimdi bu minnak ayakları napayım ben silmeye kıyamıyorum birde resimlerini görseniz nasıl ana olmak istediğime engel olayım. Birde özel günde daha bir bastırdı bu duygu Maviesra MaviliGizem M mavili_yeshll Selizay bgm21 @Dely38 ve diğer tüm kalbiyle bekleyen arkadaşlarım bizlerde anne olalım inşallah hayırlısı ile
Bir tek burda içimizi döküyoruz galiba ben hiç kimseye acımı belli etmiyorum annem de üzülüyor diyorum olur anne vardir bi zamani esimle ben daha belki yeni deniyoruz ama uzun yıllar deneyip olmayanlar var nasıl acı nasıl üzüntü Allahım tez zamanda kalplerine bu sevinci nasip eylesinBende de ya gözlerim dolmasına engel olamıyorumne desem boş içim baya dolu
İ. Saraçoğlu kabuksuz demişti. Ki kaldı ki pandemi döneminde kabuklu kullanmak da ayrı bir risk olur sankiBazı yerlerde kabuklu yazıyor
Aynen canım çok masumlar poncikkler. En çok temiz sevilmek duygusu saf insanın hoşuna gidiyor. Benimde ponciğim olsa sarılsam miss mis annecim dese diyorumAmin kuzum inşallah gerçekten çok zor bir duygu aradığını bulamamak ama haziran inşallah şanslı gelsin bize de biz de tadalım o duyguyu. Beni de en çok üzen burkan şey çocukların çok sevip gelip gelip sarılması oluyor. Kendi çocuğuma sarılmak isterken olmamasıAllah biliyor içimizi artık ya içimdeki isteği hafiflet ya da çocuk ver diye dua ediyorum artık. O istek çok yıpratıyor çünkü inşallah tez vakitte aradığımız çocuklarımızı buluruz inşallah
Yaaa canım lütfen kusura bakma ben misalminayı sildim hani ismi benzeyen vardı ya
Hayırdır kuzum adet falan mı oldun ondan mı üzgünsün?Ben bugün çok giremiyorum kızlar mod olarak yerlerde sürünüyorum diyebilirimhepinizin anneler günü kutluyorum Yusra-61 MaviliGizem
Adetim dün geldi canım maalesefHayırdır kuzum adet falan mı oldun ondan mı üzgünsün?
Canım üzme kendini bugünün biran önce bitmesini diliyoruz sanırım hepimiz rabbim önümüzdeki aya nasip eder inşallahAdetim dün geldi canım maalesefbugün anneler günü ya eşim ile şakalaşarak konuşuyorduk sen adet olmasaydın şimdi seninde anneler gününü kutluyor olcaktık dedi ama bunu söylerken gözleri doldu benim moral yerlerde sonra evden gönderdim iş yapıcam diye evin tüm işlerini yaptım kafam dağılsın diye ama yaramadı tabiki
İnşallah canım arkadaşım inşallahhCanımm benimmm ne öyle iyi anladım ki seni, Allahım bizim de yüzümüzü güldürsün. Üst komşumun ikinci çocuğu beklemedikleri bir anda gelmişti. İlk bebek 5 aylıkken hamile kalmıştı, doğduktan sonra aşırı zorlanıyordu ikisiyle. Ben de küçük olanı alır evde oynardım biraz kafası rahatlasın diye. Ger gün Bikaç saat ben bakardım o kadar güzel bir kız çocuğuydu ki.. Anniiii diyordusonda atamam olunca taşınmak zorunda kalmıştık vedalaşırken çok ağladım.. Hala özlüyorum çok benimsemiştim.. Allahım bize de tattırsın o duyguyu
Canım ilaç olarak ne kullandın acabaKızlar adetim daha başlamadı ama herşey negatif iğnenin 15.günü yarın öbürgün olurum en geç maalesef moralim yerlebir boğazım düğüm herkese en kısa zamanda çocul sahibi olmayı diliyorum
Rabbim bu mubarek gunlerde Allah dualarini kabul etsinAdetim dün geldi canım maalesefbugün anneler günü ya eşim ile şakalaşarak konuşuyorduk sen adet olmasaydın şimdi seninde anneler gününü kutluyor olcaktık dedi ama bunu söylerken gözleri doldu benim moral yerlerde sonra evden gönderdim iş yapıcam diye evin tüm işlerini yaptım kafam dağılsın diye ama yaramadı tabiki
Canım Allah o güzel duyguyu sana da yaşatacak merak etmeInsallah kuzum insallahBugun biraz duygusalim butun arkadaslarimin anneler gununu kutladim bi kotu hissettim kendimi ☺
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?