Gebeliğe Hazırlık Mayıs 2021 Ayı Gebelik Planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Canımm benimmm ne öyle iyi anladım ki seni, Allahım bizim de yüzümüzü güldürsün. Üst komşumun ikinci çocuğu beklemedikleri bir anda gelmişti. İlk bebek 5 aylıkken hamile kalmıştı, doğduktan sonra aşırı zorlanıyordu ikisiyle. Ben de küçük olanı alır evde oynardım biraz kafası rahatlasın diye. Ger gün Bikaç saat ben bakardım o kadar güzel bir kız çocuğuydu ki.. Anniiii diyordu sonda atamam olunca taşınmak zorunda kalmıştık vedalaşırken çok ağladım.. Hala özlüyorum çok benimsemiştim.. Allahım bize de tattırsın o duyguyu

Insallah kuzum insallahBugun biraz duygusalim butun arkadaslarimin anneler gununu kutladim bi kotu hissettim kendimi

Oy çok tatli yaaa benimde kardeşimin ablamın falan böyle bebekleri var insan çok özeniyor ya içimiz hasret içinde yanıyor inşallah birbirlerimize uğurlu gelicez kızlar güzel yüreklerimiz bigun bu duyguyu tadacak inşallah ❤❤❤

Bende de ya gözlerim dolmasına engel olamıyorum ne desem boş içim baya dolu
Bir tek burda içimizi döküyoruz galiba ben hiç kimseye acımı belli etmiyorum annem de üzülüyor diyorum olur anne vardir bi zamani esimle ben daha belki yeni deniyoruz ama uzun yıllar deneyip olmayanlar var nasıl acı nasıl üzüntü Allahım tez zamanda kalplerine bu sevinci nasip eylesin

Aynen canım çok masumlar poncikkler. En çok temiz sevilmek duygusu saf insanın hoşuna gidiyor. Benimde ponciğim olsa sarılsam miss mis annecim dese diyorum bunları yazarken bile içimi süsleyen duyguyu yaşama arzusu çok ağır basıyor birtane 10 yıl çocuğu olmayanlar var arayıp bulamayanlar onları bile düşünüyorm şu güzel dualarımızın kabul olduğu ana geliriz inşallah çoookça aminnn diyorumm

Listeden adım silinmiş Yusra-61
Yaaa canım lütfen kusura bakma ben misalminayı sildim hani ismi benzeyen vardı ya sonra silmedim sandım seni de o zannedip tekrar silmiştim sonra ekleyeyim dedim unuttum özür dilerim yaaa tekrar verir misin bilgilerini 21 mayıs olduğunu biliyorum o kadarı var

Biliyorum hamile değilim ama göğüslerim çok dolgunşlaştı ve acıyor, bacaklarımda ağrı var birde ben çok etçilim bu akşam et yiyemedim midem almadı. Psikoloji etten de soğutmaz heralde ya

Hayırdır kuzum adet falan mı oldun ondan mı üzgünsün?
Adetim dün geldi canım maalesef bugün anneler günü ya eşim ile şakalaşarak konuşuyorduk sen adet olmasaydın şimdi seninde anneler gününü kutluyor olcaktık dedi ama bunu söylerken gözleri doldu benim moral yerlerde sonra evden gönderdim iş yapıcam diye evin tüm işlerini yaptım kafam dağılsın diye ama yaramadı tabiki

Canım üzme kendini bugünün biran önce bitmesini diliyoruz sanırım hepimiz rabbim önümüzdeki aya nasip eder inşallah

İnşallah canım arkadaşım inşallahh çook güzel şeyler olsun bizler için bu ara hiç hamiş yok umudumuz oluyorlardı olanlar

Rabbim bu mubarek gunlerde Allah dualarini kabul etsin

Kızlar.. Bişi sorucam? Bugün çatlamanın 5.günü. Bir kaç saattir kasıklarıma ağrı giriyor. Bebek olduysa bu kadar erken yerleşmeye çalışıyor olamaz değil mi? Rahime ulaşması kaç günü buluyor acaba? Çok istiyorum ya bu ay, her adımı bi belirti görmek istiyorum sanırım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…