Kuzum bu konuyu çok düşünmemeye çalışıyorum üzmemeye çalışıyorum kendimi ama bazen öyle bir an oluyor ki tamamen çöküyor insan burada hepimiz birbirimizi çok iyi anlıyoruz inşallah hepimiz güzel yavrularımıza tez zamanda kavuşuruzCanım üzme kendini bugünün biran önce bitmesini diliyoruz sanırım hepimiz rabbim önümüzdeki aya nasip eder inşallah
3 gün sonra rahme geçiyo diye biliyorum bn amaKızlar.. Bişi sorucam? Bugün çatlamanın 5.günü. Bir kaç saattir kasıklarıma ağrı giriyor. Bebek olduysa bu kadar erken yerleşmeye çalışıyor olamaz değil mi? Rahime ulaşması kaç günü buluyor acaba? Çok istiyorum ya bu ay, her adımı bi belirti görmek istiyorum sanırım
Amin canım benimRabbim bu mubarek gunlerde Allah dualarini kabul etsin
Önümüzdeki aya gümbür gümbür giricez benceİnşallah canım arkadaşım inşallahhçook güzel şeyler olsun bizler için bu ara hiç hamiş yok umudumuz oluyorlardı olanlar
İnşallah hakkında hayırlısı olur bu da nasip işte başka birşey diyemiyorumKızlar ben elendim 14.gün iğne dahil? Erken çatlamış o zaman benım yumurtalarım cunku normalde çatladıktan sonra 15gün sonra adet olurdum bu sefer 14oldu. Ee doktor 36saat sonra ilişki dedi? Boşa gıttı öncesindede olmadı ilişki 3gün sonra ilişki oldu mantıken.. offf
Ben ihaneti sevmem yapma öyle şeylerDiğer topiklere bişey yazınca sanki sizi aldatmış gibi hissediyorum
Aminn canım inşallah ederBir tek burda içimizi döküyoruz galiba ben hiç kimseye acımı belli etmiyorum annem de üzülüyor diyorum olur anne vardir bi zamani esimle ben daha belki yeni deniyoruz ama uzun yıllar deneyip olmayanlar var nasıl acı nasıl üzüntü Allahım tez zamanda kalplerine bu sevinci nasip eylesin
Tek değilsin kuzum oyy oyyBen bugün çok giremiyorum kızlar mod olarak yerlerde sürünüyorum diyebilirimhepinizin anneler günü kutluyorum Yusra-61 MaviliGizem
İnşllah hiç de sevmem haziranıÖnümüzdeki aya gümbür gümbür giricez bence
Amin canım valla Bnde burada teselli buluyorum iyi ki varsınızKuzum bu konuyu çok düşünmemeye çalışıyorum üzmemeye çalışıyorum kendimi ama bazen öyle bir an oluyor ki tamamen çöküyor insan burada hepimiz birbirimizi çok iyi anlıyoruz inşallah hepimiz güzel yavrularımıza tez zamanda kavuşuruz
Bundan sonra seveceksin demek kiİnşllah hiç de sevmem haziranı
Kuzucum eşlerimize evet çok üzülüyoruz, onların da babalık duygusunu tatmasını çok istiyoruz ama öte bizlerin yaşadığı her bir duygunun karşılığı yumurtalarımızı etkiliyor malesef. Keşke çok isteyince, üzülünce, ağlayınca olsa ama malesef daha da ters tepip bu sefer yumurta kalitemizi etkiliyor, rahmin incelmesine sebep oluyor bilmem ne. Hem belki kuzum anneler günü kaçtı ama babişine bir sürpriz yapcak sizi ufaklık ona onun gününde babacım ben geliyorum diyecek. Ona daha büyük bir hediye olacak. Bunu düşünmek belki seni biraz daha mutlu eder.Adetim dün geldi canım maalesefbugün anneler günü ya eşim ile şakalaşarak konuşuyorduk sen adet olmasaydın şimdi seninde anneler gününü kutluyor olcaktık dedi ama bunu söylerken gözleri doldu benim moral yerlerde sonra evden gönderdim iş yapıcam diye evin tüm işlerini yaptım kafam dağılsın diye ama yaramadı tabiki
Baktım bende bayağı 3 yazıyor 5 yazıyor. İnş hayra işarettir bu ağrı3 gün sonra rahme geçiyo diye biliyorum bn ama
Ayyİnşallah hakkında hayırlısı olur bu da nasip işte başka birşey diyemiyorum
Ben ihaneti sevmem yapma öyle şeyler
Aminn canım inşallah ederçok uzatmadan bekletmeden
Tek değilsin kuzum oyy oyyne diyeyim ki
Allah tez zamanda güzel haberlerimizi birbirimize vermeyi nasip etsin canımTek değilsin kuzum oyy oyyne diyeyim ki
Eveeeeet babalar günü sevdim bunuKuzucum eşlerimize evet çok üzülüyoruz, onların da babalık duygusunu tatmasını çok istiyoruz ama öte bizlerin yaşadığı her bir duygunun karşılığı yumurtalarımızı etkiliyor malesef. Keşke çok isteyince, üzülünce, ağlayınca olsa ama malesef daha da ters tepip bu sefer yumurta kalitemizi etkiliyor, rahmin incelmesine sebep oluyor bilmem ne. Hem belki kuzum anneler günü kaçtı ama babişine bir sürpriz yapcak sizi ufaklık ona onun gününde babacım ben geliyorum diyecek. Ona daha büyük bir hediye olacak. Bunu düşünmek belki seni biraz daha mutlu eder.
Bi de unutma kuzum hiçbirimizin belli bir sorunu yok, o değişince hamile kalmayacağız. Belki de değiştirmemiz gereken bu bakış açımızdır. Olmayacağı korkusu ya da olması isteğine deli gibi tutunmamızdır. Belki de biraz odak noktamızı olduğu hale çevirip onun hayalini kurduğumuz anlar yaratmalı bilinçaltı ve vücudumuzu bi de böyle değiştirmeye çalışmalıyız.
Seni çoj iyi anlıyorum kuzum ama üzülmek bizi daha kötü etkiliyor. Hadi biraz da iyiye odaklanalım. Babalar Günü için hayal kuralum
Bunun için sevebilirim hemde çoookBundan sonra seveceksin demek ki
Amin canim Allah isteyen herkese versinCanım Allah o güzel duyguyu sana da yaşatacak merak etme
Aminnn inşllahAllah tez zamanda güzel haberlerimizi birbirimize vermeyi nasip etsin canım
Eveeeeet babalar günü sevdim bunuodaklanıyorum.. Odaklanıyorum.. Odaklandım ne bulursam yicem bu ay hahayyy
Bugün yazlık kışlık çalışması yaptım, yazın geldiğini hissettim unuttuğum yazlık kıyafetlerimi görünce enerji doldumNe yaptın anam kafein bombası mı aldın bu ne enerrji
Hadi hayırlısı canım artık sana günler geçmezBaktım bende bayağı 3 yazıyor 5 yazıyor. İnş hayra işarettir bu ağrı
Bugün yazlık kışlık çalışması yaptım, yazın geldiğini hissettim unuttuğum yazlık kıyafetlerimi görünce enerji doldumoff ama canım çıktı. Tekirdağda Eski evde giyinme odam vardı yazıklar giyinme odasında kuşkular gardorpda dururdu indir kaldır yapmazdım. Nimetmiş yaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?