Gebeliğe Hazırlık Mayıs 2021 Ayı Gebelik Planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Canım üzme kendini bugünün biran önce bitmesini diliyoruz sanırım hepimiz rabbim önümüzdeki aya nasip eder inşallah
Kuzum bu konuyu çok düşünmemeye çalışıyorum üzmemeye çalışıyorum kendimi ama bazen öyle bir an oluyor ki tamamen çöküyor insan burada hepimiz birbirimizi çok iyi anlıyoruz inşallah hepimiz güzel yavrularımıza tez zamanda kavuşuruz

3 gün sonra rahme geçiyo diye biliyorum bn ama

İnşallah hakkında hayırlısı olur bu da nasip işte başka birşey diyemiyorum
Diğer topiklere bişey yazınca sanki sizi aldatmış gibi hissediyorum
Ben ihaneti sevmem yapma öyle şeyler
Aminn canım inşallah eder çok uzatmadan bekletmeden
Ben bugün çok giremiyorum kızlar mod olarak yerlerde sürünüyorum diyebilirim hepinizin anneler günü kutluyorum Yusra-61 MaviliGizem
Tek değilsin kuzum oyy oyy ne diyeyim ki

Amin canım valla Bnde burada teselli buluyorum iyi ki varsınız

Kuzucum eşlerimize evet çok üzülüyoruz, onların da babalık duygusunu tatmasını çok istiyoruz ama öte bizlerin yaşadığı her bir duygunun karşılığı yumurtalarımızı etkiliyor malesef. Keşke çok isteyince, üzülünce, ağlayınca olsa ama malesef daha da ters tepip bu sefer yumurta kalitemizi etkiliyor, rahmin incelmesine sebep oluyor bilmem ne. Hem belki kuzum anneler günü kaçtı ama babişine bir sürpriz yapcak sizi ufaklık ona onun gününde babacım ben geliyorum diyecek. Ona daha büyük bir hediye olacak. Bunu düşünmek belki seni biraz daha mutlu eder.

Bi de unutma kuzum hiçbirimizin belli bir sorunu yok, o değişince hamile kalmayacağız. Belki de değiştirmemiz gereken bu bakış açımızdır. Olmayacağı korkusu ya da olması isteğine deli gibi tutunmamızdır. Belki de biraz odak noktamızı olduğu hale çevirip onun hayalini kurduğumuz anlar yaratmalı bilinçaltı ve vücudumuzu bi de böyle değiştirmeye çalışmalıyız.

Seni çoj iyi anlıyorum kuzum ama üzülmek bizi daha kötü etkiliyor. Hadi biraz da iyiye odaklanalım. Babalar Günü için hayal kuralum

Eveeeeet babalar günü sevdim bunu odaklanıyorum.. Odaklanıyorum.. Odaklandım ne bulursam yicem bu ay hahayyy

Ne yaptın anam kafein bombası mı aldın bu ne enerrji
Bugün yazlık kışlık çalışması yaptım, yazın geldiğini hissettim unuttuğum yazlık kıyafetlerimi görünce enerji doldum off ama canım çıktı. Tekirdağda Eski evde giyinme odam vardı yazıklar giyinme odasında kuşkular gardorpda dururdu indir kaldır yapmazdım. Nimetmiş yaaa

Zenginliğe bak zenginliğeeeee Allah yine öyle bi ev nasib etsin inşallah. O kocaman evde bebişin de koştursun. Onun yazlık kışlıklarını küçülenlerini kaldırırken yorul anca

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…