Gebeliğe Hazırlık Mayıs 2021 Ayı Gebelik Planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Zenginliğe bak zenginliğeeeee Allah yine öyle bi ev nasib etsin inşallah. O kocaman evde bebişin de koştursun. Onun yazlık kışlıklarını küçülenlerini kaldırırken yorul anca
Ayyyy inşallahhhhhh yaa aslında bu yaz iyi bir tatile ihtiyacım var, eşimle çok güzel planlar yaptık, ama bayram sonrası eşime izin vs sıkıntı olabilir İnş öyle bir şey olmaz.

Ay yerim ben onun minnak ayaklarını yakuzum benim aynı burukluk aynı istek aynı dua bizim gibi bu hisleri yaşayan bekleyen herkese nasip olsun inşallah Bugün içim ayrı bir buruk gelen mesajlar gördüklerim paylaşımlar falan dokunsan ağlayacak durumdayım. Ne kadar bastırsak da zamanı var desek de bir an önce biz de tatmak istiyoruz Bugün beni duygulandıran bir başka şey ise eşimin daha hassas davranması çünkü biliyor ne kadar istediğimi sürekli beni güldürmek neşelendirmek istiyorSabah ezandan sonra ağlaya ağlaya dua ettim hepimiz için mübarek Kadir gecesi hürmetine inşallah bize de nasip etsin Rabbim inşallah

Ayyyy inşallahhhhhh yaa aslında bu yaz iyi bir tatile ihtiyacım var, eşimle çok güzel planlar yaptık, ama bayram sonrası eşime izin vs sıkıntı olabilir İnş öyle bir şey olmaz.
Ay benim artık tatile değil çalışmaya ihtiyacım var. Beni boşluk mahvetti

Allah dualarını kabul etsin inşallah canım. Tez zamanda nasib olsun

dene canım belli olmaz belki tutar tüp bebekden daha kolay neticede keşke tutsa

Allah dualarını kabul etsin inşallah canım. Tez zamanda nasib olsun
Amin kuzum hepimize nasip etsin inşallah ben şimdi 4 gün daha bekleyeceğim sonra test yapacağım zaten bat günüm gelmiş oluyor hayırlısı bakalım olmazsa hazirana inşallah

Ay instagrama ve tv ye bakmayın kızlar bugün özellikle sürekli hamilelik haberine denk geldim ınstagramda herkes bugünü beklemiş hamileliğini açıklamak için bizede nasip olur muuu
Ben mesaj attığım kişilere özelden yazdım paylaşım yapmadım hiç annesi olmayanlar şehit anneleri geldi aklıma onlara da yüreğim yandı

İnşAllah olur balım. Aynen erken yapma. Bu ay hepimiz aldık ağzımızın payını
Yok kuzum yok geçen ay bende aldım ağzımın payını ama sanırım bende yine enfeksiyon başladı kaşınma var hafif bir de yoğun beyaz akıntım var çok fazla iki gün önce pembe kahverengi gibi lekelenmem oldu bir daha gelmedi. Sanırım regl geleceği için ya da yine yara oldu bende

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…