Ayyyy inşallahhhhhhZenginliğe bak zenginliğeeeee Allah yine öyle bi ev nasib etsin inşallah. O kocaman evde bebişin de koştursun. Onun yazlık kışlıklarını küçülenlerini kaldırırken yorul anca
Ay yerim ben onun minnak ayaklarını yaKomşum aynı zamanda arkadaşım çok sevdiğim bir kızı var çok akıllı çok tatlıtelefonuma fotoğraflarını çekmiş birde minnak ayaklarını beni çok seviyor aşırı derece. Balkonda gördüğü zaman gülsade abla anne diye çağırıyor. O yabancı kelime anne demesi içimi okşuyor hayaller kuruyorum burukluk da oluyor anne olamadım ki diyorm içimden o söylerken bile tatlı mı temiz gelen o söylemler yaşanması kimbilir nasıldır. Biir kere balkona çıktım yine beni gördü öpücükler sallıyor eller minnoş annesine beni göstermek için içeri gitmiş ben ne bileyim geçtim içeri ben gittimm diyee sen 1 saat ağla gösteredim anneme diye. İnsanı zorluyor böyle şeyler çok istiyorum olmasını onu gördükçe daha da artıyor duygum. Şimdi bu minnak ayakları napayım ben silmeye kıyamıyorum birde resimlerini görseniz nasıl ana olmak istediğime engel olayım. Birde özel günde daha bir bastırdı bu duygu @Esrakcshn MaviliGizem @yeshll Selizay @bgm21 Ankalinka ve diğer tüm kalbiyle bekleyen arkadaşlarım bizlerde anne olalım inşallah hayırlısı ile
Resmî varmı testinizin nasıl çıkmıştı acabaCanım Bat üzerinden kaç gün geçmişti?
Ay benim artık tatile değil çalışmaya ihtiyacım var. Beni boşluk mahvettiAyyyy inşallahhhhhhyaa aslında bu yaz iyi bir tatile ihtiyacım var, eşimle çok güzel planlar yaptık, ama bayram sonrası eşime izin vs sıkıntı olabilir İnş öyle bir şey olmaz.
Valla başlayalım kuzum denemekten zarar gelmez etkili diye de duydum ben
Her değişimi belirtiye yordukça hangimize gün geçiyor kiHadi hayırlısı canım artık sana günler geçmez
Allah dualarını kabul etsin inşallah canım. Tez zamanda nasib olsunAy yerim ben onun minnak ayaklarını yakuzum benim aynı burukluk aynı istek aynı dua bizim gibi bu hisleri yaşayan bekleyen herkese nasip olsun inşallah Bugün içim ayrı bir buruk gelen mesajlar gördüklerim paylaşımlar falan dokunsan ağlayacak durumdayım. Ne kadar bastırsak da zamanı var desek de bir an önce biz de tatmak istiyoruz Bugün beni duygulandıran bir başka şey ise eşimin daha hassas davranması çünkü biliyor ne kadar istediğimi sürekli beni güldürmek neşelendirmek istiyor Sabah ezandan sonra ağlaya ağlaya dua ettim hepimiz için mübarek Kadir gecesi hürmetine inşallah bize de nasip etsin Rabbim inşallah
dene canım belli olmaz belki tutar tüp bebekden daha kolay neticede keşke tutsaÜzülmemek elimizde değilde bu da bir yere kadar artık bende o çok uzun sürmüyor olmadı birdaha başa olmadı birdaha gidiyor aylar geçiyor.
Ben eşim birşey yok aynı bir düşük bir kimyasal oldu sonra daha tutmadı olmadı işte bu ocak ayında tekrar peşine düştüm bu işin doktor o zaman aşılama deneyelim dedi tamam dedim bakalım ne olacak ya.
Yarın bi doktoruma gideyim kuzum da bakalım ne yapcaz, nasıl yapcazValla başlayalım kuzum denemekten zarar gelmez etkili diye de duydum ben
İstifade et idarecilikten bak ne güzel çalışıyon o zamanAy benim artık tatile değil çalışmaya ihtiyacım var. Beni boşluk mahvetti
Ay orda da bişey yok işte. O boşluk beni mahvetti. Ya her şeyi geçtim Günde 300 500 sayfa kitap okuyan ben, 3 sayfa kitap okuyamaz hale geldim. Tez yazcam güyaİstifade et idarecilikten bak ne güzel çalışıyon o zaman
Amin kuzum hepimize nasip etsin inşallahAllah dualarını kabul etsin inşallah canım. Tez zamanda nasib olsun
Ay instagrama ve tv ye bakmayın kızlar bugün özellikle sürekli hamilelik haberine denk geldim ınstagramda herkes bugünü beklemiş hamileliğini açıklamak içinDaha fazla nilin anneler günü şarkısını duymak istemiyorum
Evet kuzum haber ver bize de bakalım ne diyor sonra ona göre bir yol belirlerizYarın bi doktoruma gideyim kuzum da bakalım ne yapcaz, nasıl yapcaz
İnşAllah olur balım. Aynen erken yapma. Bu ay hepimiz aldık ağzımızın payınıAmin kuzum hepimize nasip etsin inşallahben şimdi 4 gün daha bekleyeceğim sonra test yapacağım zaten bat günüm gelmiş oluyor hayırlısı bakalım olmazsa hazirana inşallah
Ben mesaj attığım kişilere özelden yazdım paylaşım yapmadım hiç annesi olmayanlar şehit anneleri geldi aklıma onlara da yüreğim yandıAy instagrama ve tv ye bakmayın kızlar bugün özellikle sürekli hamilelik haberine denk geldim ınstagramda herkes bugünü beklemiş hamileliğini açıklamak içinbizede nasip olur muuu
Haber ederim kuzum inşallahEvet kuzum haber ver bize de bakalım ne diyor sonra ona göre bir yol belirleriz
Gecen ayki patlamadan sonra bu ay durgunlk demekki geleck ay tekrar bir patlamaÖnümüzdeki aya gümbür gümbür giricez bence
Yok kuzum yok geçen ay bende aldım ağzımın payını ama sanırım bende yine enfeksiyon başladı kaşınma var hafif bir de yoğun beyaz akıntım var çok fazlaİnşAllah olur balım. Aynen erken yapma. Bu ay hepimiz aldık ağzımızın payını
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?