İnşallah kuzumHaber ederim kuzum inşallah
Yerleşme kanaması da olabilir mi acebaaaYok kuzum yok geçen ay bende aldım ağzımın payını ama sanırım bende yine enfeksiyon başladı kaşınma var hafif bir de yoğun beyaz akıntım var çok fazlaiki gün önce pembe kahverengi gibi lekelenmem oldu bir daha gelmedi. Sanırım regl geleceği için ya da yine yara oldu bende
Olur olur inşallahAy instagrama ve tv ye bakmayın kızlar bugün özellikle sürekli hamilelik haberine denk geldim ınstagramda herkes bugünü beklemiş hamileliğini açıklamak içinbizede nasip olur muuu
İstifade et derken istifa et öğretmenliğe dön demek istemiştimAy orda da bişey yok işte. O boşluk beni mahvetti. Ya her şeyi geçtim Günde 300 500 sayfa kitap okuyan ben, 3 sayfa kitap okuyamaz hale geldim. Tez yazcam güya
Kuzum başta öyle sandım ama ne bileyim kaşıntım da olunca acaba yine rahim ağzında yara mı oldu diye düşündümYerleşme kanaması da olabilir mi acebaaa
AminHer değişimi belirtiye yordukça hangimize gün geçiyor ki
Allah emeklerimizi boşa çıkarmasın
Ay yok bi daha uğraşamam o işlerle. Burdan sonra yapacağım iş ya şube müdürlüğü ya üniversiteye geçmej.İstifade et derken istifa et öğretmenliğe dön demek istemiştim
Ben adetin 2 gunu basliyorum . Yumurtlama gunune kadar.Ay buna adetin ilk günü mü başlanıyor, bitince mi başlanıyor
O zaman koş teze,Ay yok bi daha uğraşamam o işlerle. Burdan sonra yapacağım iş ya şube müdürlüğü ya üniversiteye geçmej.
Ben bir gün iki gün yapar üçüncü gün unuturum ya böyle şeyleri sürdürme sıkıntım varBen adetin 2 gunu basliyorum . Yumurtlama gunune kadar.
Tamam canım teşekkür ederim o zaman yarın yapayım ben deBen adetin 2 gunu basliyorum . Yumurtlama gunune kadar.
Bn geçen ay sol tüp tıkalı diye sağ tarafa yaptım bu masajı ve sadece sağdaki yumurtalar büyümüştü bnce faydası varBen bir gün iki gün yapar üçüncü gün unuturum ya böyle şeyleri sürdürme sıkıntım var
Yok kuzum yok geçen ay bende aldım ağzımın payını ama sanırım bende yine enfeksiyon başladı kaşınma var hafif bir de yoğun beyaz akıntım var çok fazlaiki gün önce pembe kahverengi gibi lekelenmem oldu bir daha gelmedi. Sanırım regl geleceği için ya da yine yara oldu bende
Sen de mi 2. Gün başladın balım?Bn geçen ay sol tüp tıkalı diye sağ tarafa yaptım bu masajı ve sadece sağdaki yumurtalar büyümüştü bnce faydası var
Canım bak adetken adet masajı bar onu yap bunu da adet bitince yumurtlama olana kadar yap ben oyle yaptim baya arastirdim yorumları okudum falanAy buna adetin ilk günü mü başlanıyor, bitince mi başlanıyor
Diğer masajın linkini atar mısın canım?Canım bak adetken adet masajı bar onu yap bunu da adet bitince yumurtlama olana kadar yap ben oyle yaptim baya arastirdim yorumları okudum falantest alırken ebru ablada mutlaka yap dedi erken yumurtlama gördüm cunku
Bunun ayakta olani var oda doğurganlık masajı arada bu arada o yapBen bir gün iki gün yapar üçüncü gün unuturum ya böyle şeyleri sürdürme sıkıntım var
Du bakım atım becerebilirsem hic video atmadımDiğer masajın linkini atar mısın canım?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?