- 12 Nisan 2020
- 3.559
- 3.793
- 63
- 35
Linkini kopyala yapıştır balım.Du bakım atım becerebilirsem hic video atmadım
Amin canım inşallah tez vakitte hepimiz kavuşuruz bir an önce bebişlerimize sağlıkla hem daha benim onları ısıra ısıra sevmem lazımAy allahım tez zamanda hepimize versin inşallah hayalini kurduğumuz yavrularımızı amimnn.
Sevmem mi ayyyy hepsi ayrı tatlışşşş olmadıkları halini bile seviyoruz
O ne işe yarıyor, ne zaman yapılması gerekiyorBunun ayakta olani var oda doğurganlık masajı arada bu arada o yapMaviliGizem
Ay sabah eltimi aradım anneler günü için. Hiç böyle bir hissim olmaz. Oğlunu ısırasım geldi. Hep senin yüzünden aklıma sokuyorsun böyşe şeyleriAmin canım inşallah tez vakitte hepimiz kavuşuruz bir an önce bebişlerimize sağlıkla hem daha benim onları ısıra ısıra sevmem lazım
Yok canım Ebru abla sanki adet bitiminden 2 sonra diyodu Bnde o zaman başladım hergün yaptım ama idrara sıkışık olmcksnSen de mi 2. Gün başladın balım?
Canım benim ne güzel yazmışsınKuzucum eşlerimize evet çok üzülüyoruz, onların da babalık duygusunu tatmasını çok istiyoruz ama öte bizlerin yaşadığı her bir duygunun karşılığı yumurtalarımızı etkiliyor malesef. Keşke çok isteyince, üzülünce, ağlayınca olsa ama malesef daha da ters tepip bu sefer yumurta kalitemizi etkiliyor, rahmin incelmesine sebep oluyor bilmem ne. Hem belki kuzum anneler günü kaçtı ama babişine bir sürpriz yapcak sizi ufaklık ona onun gününde babacım ben geliyorum diyecek. Ona daha büyük bir hediye olacak. Bunu düşünmek belki seni biraz daha mutlu eder.
Bi de unutma kuzum hiçbirimizin belli bir sorunu yok, o değişince hamile kalmayacağız. Belki de değiştirmemiz gereken bu bakış açımızdır. Olmayacağı korkusu ya da olması isteğine deli gibi tutunmamızdır. Belki de biraz odak noktamızı olduğu hale çevirip onun hayalini kurduğumuz anlar yaratmalı bilinçaltı ve vücudumuzu bi de böyle değiştirmeye çalışmalıyız.
Seni çoj iyi anlıyorum kuzum ama üzülmek bizi daha kötü etkiliyor. Hadi biraz da iyiye odaklanalım. Babalar Günü için hayal kuralum
Yumurtlama günlerimiz gelsede günlerimiz daha heyecanlı olsaaAminnn inşllah
Adetim bitti gibi son rutuşları yapıyorne zaman yumurtluyorum bakalım
Isıra gitsin o bebelerin tombul tombul süt gibi beyaz etlerini ısırarak sevmek ahhhh ağzım sulandıAy sabah eltimi aradım anneler günü için. Hiç böyle bir hissim olmaz. Oğlunu ısırasım geldi. Hep senin yüzünden aklıma sokuyorsun böyşe şeyleri
Canım yarın olur muhtemelen yumurtlamaKızlar böyle koyu çıkıyor ama net olarak yumurtlamayı göremedim, bugünü es mi geçsem?
İyi tabi yapıp yapıp moralini bozmazsın iyi olmuşIsıra gitsin o bebelerin tombul tombul süt gibi beyaz etlerini ısırarak sevmek ahhhh ağzım sulandıkız ne dicem ben gebelik testlerini kaybettim evin içinde iyi mi
Battan 2 gün önce falan normal kaset testte çıkar mı acaba?Normal adet döngüm 25 gün geçen ay 33 günde oldu bu ay ne zaman regl günüm olur merak ediyorumAmin kuzum hepimize nasip etsin inşallahben şimdi 4 gün daha bekleyeceğim sonra test yapacağım zaten bat günüm gelmiş oluyor hayırlısı bakalım olmazsa hazirana inşallah
Bakalım canım bat gününü bekliyorumYerleşme kanaması olabilir sanki?
Tüp bebek yaptıracak gücüm yok zaten.dene canım belli olmaz belki tutar tüp bebekden daha kolay neticede keşke tutsa
Gecikmeler de vücudun hamileliğe hazırlandığının belirtisi canım. Olmadı battan 2 gün önce dene yoksa bat günü bir daha yap kırmızıyı görene kadar umut varBattan 2 gün önce falan normal kaset testte çıkar mı acaba?Normal adet döngüm 25 gün geçen ay 33 günde oldu bu ay ne zaman regl günüm olur merak ediyorum
Acaba neden görmedin ki canım? Es derken dün yaptın mı ki?Kızlar böyle koyu çıkıyor ama net olarak yumurtlamayı göremedim, bugünü es mi geçsem?
Normal sürecim olan 25 günlük döngüyü baz alarak mı yapayım hiç gecikmem olmadı daha önce acaba döngüm de değişmiş midir? Kist var oldukça büyük ama doymamaya başladım etten tiksindim bacaklarımda ağrı var eşimde ne oldu sana doyuramadım bugün seni diyor, kiste rağmen umutlandım yineGecikmeler de vücudun hamileliğe hazırlandığının belirtisi canım. Olmadı battan 2 gün önce dene yoksa bat günü bir daha yap kırmızıyı görene kadar umut var
Aynen kuzum maalesef her açıdan zor. Tüp bebek için devlet desteği vs vardı tamamını karşılamıyor sanırımTüp bebek yaptıracak gücüm yok zaten.Allah yormadan verir inşllah maddi manevi ağır bu şeyler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?