Gebeliğe Hazırlık Mayıs 2021 Ayı Gebelik Planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Güzel hanımlar bugünkü yazılarınızı okudukça ilk çocuğumu isterken ki çabam, belirsizlikler içindeki ruh halim hepsi gözümün önüne geldi. Ben ilk çocuğuma 1 yıla yakın bir bekleyişten sonra hamile kaldım. Bir sıkıntı yoksa neden olmuyor endişesine kapılmıştım. O yüzden ikinciyi de ara vermeden yapmak istedim. Daha uzun sürdü. Bu bekleyişler çocuğun nasıl bir mucize olduğunu çok iyi öğretiyor ve bu duygu hiç gitmiyor. Geçen birisine bebek görmeye gittim ve gözlerim doldu nerdeyse ağlıyordum. Bu annelik duygusu bazılarımızda daha baskın bundan eminim. Çünkü ikinciyi bile düşünmeyen çok anne tanıyorum. Demek istediğim güzel anneler hepiniz yakın zamanda sırayla bebişlerinize kavuşacaksınız. Bundan şüpheniz olmasın. O kadar faydalı şeyler paylaşıyorsunuz ki çoğu kişi bu yüzden daha cabuk kavuşacak inşallah bebisine. Bu pozitifliginizi muhafaza ederek, ilişkilerinizi sadece çocuğa indekslemeden baska hayallerinizi de canlı tutarak bu yolda birlikte alıcaz inşallah güzel haberlerimizi. Hepinizin anneler günü kutlu , ayaklarınız sıcak olsun

Battan 2 gün önce falan normal kaset testte çıkar mı acaba?Normal adet döngüm 25 gün geçen ay 33 günde oldu bu ay ne zaman regl günüm olur merak ediyorum
Canım ben oğluma hamileyken adete 4 5 gün kala yapmıştım kaset test negatif çıkmıştı döngüm 30 gündü yani 25 26. Gün negatif çıktı ama hamileymiş o yüzden adetim gecikmeden pek güvenemiyorum o testlere.. İnşallah hamilesindir

Pardon bişey sormak istiyorum şu bel ağrısı belirtisi döllenmeden ne kadar zaman sonra başlıyor takriben

Aminn inşallah Allah isteyen herkese fazla bekletmeden versin

Aynen kuzum maalesef her açıdan zor. Tüp bebek için devlet desteği vs vardı tamamını karşılamıyor sanırım
Devlet ne kadar karşılasa da bende o kadarcık bile yok canım ya borçlarımız var ancak 1 sene sonra yaptırabilirim ailem yardım eder bana biraz onlarda sıkıştı pandemi de. Çook zor bu durumlar maddi olmayınca manevi yönü aşılamıyor bu durumun. Allah oraya getirdiğinde aşılacak güç de etsin ya da oraya gelmeden versin ne desem boş

Hayır canım zaten yumurtlama öncesi 3-4 gün yapılmaması daha iyiymiş, oyüzden 3 gündür falan olmadı
3 gün yeterli çok mesafe açmaman daha iyi canım sprem 72 saat yaşıyormuş yani belki yumrtlama olur testte göremezsin riske atma yinede derim. Sen yumrtlama Dahalık görmedin sürekli mi böyle geç görüyorsun?

Bu şekilde ovulasyon da anlaşılabiliyor. Yumurta çatlayınca yükselme başlıyor. Öncesi biraz düşük ve dalgalı oluyor. Çatlama sonrası regle kadar hiç düşmüyor. Kesinlikle tavsiye ederim ben de vücut ısısı yöntemini

Dur bakalım daha oraya gelmeden normal yollarla hamiş kalacaz inşallah

İl ay 15gün, 2.ay 18, 3.ay 20.gün gördüm canım. Bu ay 16.gündeyim henüz yumurtlama yok sonu sonu gidip dicem yumurta takibi yAP bana. Bugün çok üzüldüm benimle birlikte evlenenler hep 4-5 aylık hamile

Çoook güzel yazmışsın bir duyarlı anne naifliğinde çook teşekkürler msj için inşallah sende ikinciye anne olursun Anneler günün kutlu olsun canım. Ayaklarınız sıcak olsun çook iyiydi ya

Nasıl yani anlatır mısınız en baştan bu yöntemi ?

Sperm sayısı düşük evet nedeni önemli bir de hareket problemi vs var mı? Yoksa 21 milyonla da dölleme olabilir. Aşırı düşük değil. Antioksidan kullanabilir eşin bu arada. Sigara falan çok etkiler. İnşallah bir an evvel sorun çözülür, bebiş gelir

İl ay 15gün, 2.ay 18, 3.ay 20.gün gördüm canım. Bu ay 16.gündeyim henüz yumurtlama yok sonu sonu gidip dicem yumurta takibi yAP bana. Bugün çok üzüldüm benimle birlikte evlenenler hep 4-5 aylık hamile
Sen kaç aylık evlisin canım?
Düzensiz yumrtlaman demek ki ama yurmtlama görüyorsan yinede artı birşey. Hiç görememekten ahh ahh bende evde tek gibiyim bütün arkadaşlarım İkinciyi yaptı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…