Canım ben oğluma hamileyken adete 4 5 gün kala yapmıştım kaset test negatif çıkmıştı döngüm 30 gündü yani 25 26. Gün negatif çıktı ama hamileymiş o yüzden adetim gecikmeden pek güvenemiyorum o testlere.. İnşallah hamilesindirBattan 2 gün önce falan normal kaset testte çıkar mı acaba?Normal adet döngüm 25 gün geçen ay 33 günde oldu bu ay ne zaman regl günüm olur merak ediyorum
Canım ben yumurta takibine gittim bu ay. Dr yumurta çatlamış dediğinde ovu testim seninki gibiydi. Es geçme bence.Kızlar böyle koyu çıkıyor ama net olarak yumurtlamayı göremedim, bugünü es mi geçsem?
Aminn inşallah Allah isteyen herkese fazla bekletmeden versinCanım ben oğluma hamileyken adete 4 5 gün kala yapmıştım kaset test negatif çıkmıştı döngüm 30 gündü yani 25 26. Gün negatif çıktı ama hamileymiş o yüzden adetim gecikmeden pek güvenemiyorum o testlere.. İnşallah hamilesindir
Ah biri yazsa valla bel agrisindan ölüyorum ama regl olcam diye her an wc giriyorumPardon bişey sormak istiyorum şu bel ağrısı belirtisi döllenmeden ne kadar zaman sonra başlıyor takriben
Hayır canım zaten yumurtlama öncesi 3-4 gün yapılmaması daha iyiymiş, oyüzden 3 gündür falan olmadıAcaba neden görmedin ki canım? Es derken dün yaptın mı ki?
Koyuluk görmüş müydün öncesinde peki canım yani doktora gitmeden 1 gün önce falanCanım ben yumurta takibine gittim bu ay. Dr yumurta çatlamış dediğinde ovu testim seninki gibiydi. Es geçme bence.
Devlet ne kadar karşılasa da bende o kadarcık bile yok canım ya borçlarımız var ancak 1 sene sonra yaptırabilirimAynen kuzum maalesef her açıdan zor. Tüp bebek için devlet desteği vs vardı tamamını karşılamıyor sanırım
3 gün yeterli çok mesafe açmaman daha iyi canım sprem 72 saat yaşıyormuş yani belki yumrtlama olur testte göremezsin riske atma yinede derim.Hayır canım zaten yumurtlama öncesi 3-4 gün yapılmaması daha iyiymiş, oyüzden 3 gündür falan olmadı
Geçen ay klomendi bu ay femara içtim canım sonra da iğne ovitrelleCanım ilaç olarak ne kullandın acaba
Bu şekilde ovulasyon da anlaşılabiliyor. Yumurta çatlayınca yükselme başlıyor. Öncesi biraz düşük ve dalgalı oluyor. Çatlama sonrası regle kadar hiç düşmüyor. Kesinlikle tavsiye ederim ben de vücut ısısı yönteminiBu canım artı Med marka benimki ama markasi onemli değil bu tip olsa olur.her sabah uyanır uyanmaz aynı saatte yatakdan çıkmadan dil altından ölçüm yapıyorum ben.butun herşey yanılttı beni ama bu ateş takibi hiç yanıltmadı adet olup olmayacagimi anlıyorum bununla.beni kafa olarak rahatlatiyor şahsen yoksa acaba varmı gecmi dollendi söylemi oldu boyleminoldu diye iyice stres oluyorum.
Dur bakalım daha oraya gelmeden normal yollarla hamiş kalacaz inşallahDevlet ne kadar karşılasa da bende o kadarcık bile yok canım ya borçlarımız var ancak 1 sene sonra yaptırabilirimailem yardım eder bana biraz onlarda sıkıştı pandemi de. Çook zor bu durumlar maddi olmayınca manevi yönü aşılamıyor bu durumun. Allah oraya getirdiğinde aşılacak güç de etsin ya da oraya gelmeden versin ne desem boş
İl ay 15gün, 2.ay 18, 3.ay 20.gün gördüm canım. Bu ay 16.gündeyim henüz yumurtlama yok3 gün yeterli çok mesafe açmaman daha iyi canım sprem 72 saat yaşıyormuş yani belki yumrtlama olur testte göremezsin riske atma yinede derim.Sen yumrtlama Dahalık görmedin sürekli mi böyle geç görüyorsun?
Çoook güzel yazmışsın bir duyarlı anne naifliğindeGüzel hanımlar bugünkü yazılarınızı okudukça ilk çocuğumu isterken ki çabam, belirsizlikler içindeki ruh halim hepsi gözümün önüne geldi. Ben ilk çocuğuma 1 yıla yakın bir bekleyişten sonra hamile kaldım. Bir sıkıntı yoksa neden olmuyor endişesine kapılmıştım. O yüzden ikinciyi de ara vermeden yapmak istedim. Daha uzun sürdü. Bu bekleyişler çocuğun nasıl bir mucize olduğunu çok iyi öğretiyor ve bu duygu hiç gitmiyor. Geçen birisine bebek görmeye gittim ve gözlerim doldu nerdeyse ağlıyordum. Bu annelik duygusu bazılarımızda daha baskın bundan eminim. Çünkü ikinciyi bile düşünmeyen çok anne tanıyorum. Demek istediğim güzel anneler hepiniz yakın zamanda sırayla bebişlerinize kavuşacaksınız. Bundan şüpheniz olmasın. O kadar faydalı şeyler paylaşıyorsunuz ki çoğu kişi bu yüzden daha cabuk kavuşacak inşallah bebisine. Bu pozitifliginizi muhafaza ederek, ilişkilerinizi sadece çocuğa indekslemeden baska hayallerinizi de canlı tutarak bu yolda birlikte alıcaz inşallah güzel haberlerimizi. Hepinizin anneler günü kutlu , ayaklarınız sıcak olsun
Nasıl yani anlatır mısınız en baştan bu yöntemi ?Bu canım artı Med marka benimki ama markasi onemli değil bu tip olsa olur.her sabah uyanır uyanmaz aynı saatte yatakdan çıkmadan dil altından ölçüm yapıyorum ben.butun herşey yanılttı beni ama bu ateş takibi hiç yanıltmadı adet olup olmayacagimi anlıyorum bununla.beni kafa olarak rahatlatiyor şahsen yoksa acaba varmı gecmi dollendi söylemi oldu boyleminoldu diye iyice stres oluyorum.
İnşllah rabbim bu kadar yalvarışlarımızı duyarDur bakalım daha oraya gelmeden normal yollarla hamiş kalacaz inşallah
Sperm sayısı düşük evet nedeni önemli bir de hareket problemi vs var mı? Yoksa 21 milyonla da dölleme olabilir. Aşırı düşük değil. Antioksidan kullanabilir eşin bu arada. Sigara falan çok etkiler. İnşallah bir an evvel sorun çözülür, bebiş gelirCanım biz 2 gun perhiz ile gittik sperm sayısı 21 milyon cıktı doktor varikosel başlangıcı olabilir ultrosana girmen lazım dedi işte 2 ay oluyor maalesef randevu alıp gidemedik ramazan sonrası yine kontrole gidicez bide ultrosana giricek esim biz tiribulus hap aldik onu içiyor sonra keçiboynuzu suyu ve keçiboynuzu özü yiyor bol ceviz ve incir çok önemli diyolar onuda arada yediriyorum 5 ay olcak çocuk olmayınca kontrole gitti. Simdi Elimizde test sonucu var ama ben anlayamadım doktorda pek ultrosan olmadan net bise diyemem demiş. netten bi kac doktora sordum onlarda ultrosan ve teşkilatlı muayene önerdi. Erkekler için çok zor bizler bişekilde kaldırıyoruz ama onlar kolay atlatamıyor
Sen kaç aylık evlisin canım?İl ay 15gün, 2.ay 18, 3.ay 20.gün gördüm canım. Bu ay 16.gündeyim henüz yumurtlama yoksonu sonu gidip dicem yumurta takibi yAP bana. Bugün çok üzüldüm benimle birlikte evlenenler hep 4-5 aylık hamile
Benim de 12. Günü iğnenin testi ne zamn yaptınGeçen ay klomendi bu ay femara içtim canım sonra da iğne ovitrelle
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?