Gebeliğe Hazırlık Mayıs 2021 Ayı Gebelik Planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Sen kaç aylık evlisin canım?
Düzensiz yumrtlaman demek ki ama yurmtlama görüyorsan yinede artı birşey. Hiç görememekten ahh ahh bende evde tek gibiyim bütün arkadaşlarım İkinciyi yaptı
20 aylık evliyim canım ama 4 aydır istiyoruz. Ben ailemden çok yakın birini kaybettim, 5-6 ay onun üzüntüsü ilee geçti. Toparlanınca bebek düşünmeye başladım ama sanki geç kaldım biraz gibi. 27 yaşındayım, Kasım'da 28 olucam kayınvalidem bile benden umudu kesti. Düşünmüyoruz diyorum ona ama çok istiyorum şuan. Keşke 7-8 ay evliyken başlasaydım çalışmalara

Pardon bişey sormak istiyorum şu bel ağrısı belirtisi döllenmeden ne kadar zaman sonra başlıyor takriben
Canım ovulasyonda da bel ağrısı oluyor, yanıltmasın seni. Her belirtiyi oraya çekiyoruz da gebeliğin asıl belirtileri bat geçtikten sonra oluyor. İnşallah hamilesindir de umutlar gerçek olur

Ya devletin desteği de öyle çok değil kuzum. Misal burda 9.700 gibi bişeye yapıyorlar. Öncesinde 2 kere iğne kullanımı şartı var. O da 2000 lira civarı. 4000 lira harcayıp tüp bebeğin fiyatının 3te 1i olan 3bin lira destek alabiliyorsun. Benim mantığım almıyor bunu zaten. Aman neyse yarın doktora ben de aynı şeyi diyeceğim. Bu parasını geçtim 2 güne 1 o yolu çekemem dedi eşim zaten. Sıkıntı 1 yandan değil yani. Yönlendirmesi yapalıl demesi kolay ama bir de bu var yani

Allah inşallah o günlere kalmadan nasip eder canım üzme sen kendini. Rabbim çok büyük

Alttaki olan çatlamış dediği gün. Üsttekide bir gün öncesi. Eki Görüntüle 2845834
Sende de benim gibi günlük kısa pik oluyor demek ki.. öyle olunca kaçabiliyor. Herkeste farklı pik tipi var. Bi de kandan idrara geçiş süresi 6 saat yani testte gördüğümüz kandakinin 6 saat önceki hali onu da düşünmek lazım. İyi ki gitmişsin doktora inşallah sağlıklı bir döllenme olur

Sen peki aşılama istemiyor musun canım? Merak etttim bizim gibilere daha çok öneride bulunuyorlar ya hani ne bilim şansımı denemek istiyorum bende artık elimden gelen yanını. Bende sordum bir arkadaşıma devlet yardım ettiği tarafıyla filan 13bin tl tutuyor onunki ben bunu çok da araştırmadım gerçi.

İnşallah gebeliktir canım. Belirtiler var bunlar gebelik belirtisi. Kistte gecikme yapmış olabilir. Şimdi en son ne zaman olduysan ona göre baz al sen bence

Canım o bahçeci de felan yaptırıyordur heralde baya yüksekmiş fiyatı Bnde sana devlette aşılama aşamalarını sormak istiyorum

Kuzum yarın gidip doktorla konuşcam işte. Aşılamayı önermiyorum spermle ilgili bi sıkıntı yok çünkü dedi. Ama benim geçen yıl bi vajinal yaram vardı iyileşti mi bilmiyoruö ama vardı yani. Belki ondan olmuyor diye aşılama yapılabilir belki diyorum ben de. Bi de 4 yıl önce kürtaj olmuştum o düşündürüyor beni. Farkedilmeyen bi rahim incelmesi olabilir mi acaba diye. Onun için bikaç ilaç araştırdım. Onu sorcam. En sonda da ısrarla tüp bebek tavsiye ederse Kızılay Hastanesinde bi doktor daha vardı eskiden gittiğim ona gideceğim.

Deneme az olmuş ama doktora git ve 1 senedir istediğini ama olmadığını de tedaviye başlasınlar boşver sen deneme süreni o ne bilecek güzel yumrta takibi yaptır bilinmez süre uzamadan hamiş kalırsın aylar yıllar geçiyor anlamıyor insan zaten bende 28 yaşında evlendiğim de tam 31 girdim yok. Şimdiki aklım olsa elime hastanelerden birşeyin yok diyerek yollandım bende o dediklerine aldanıp kağıtları tutuşturup eve geleceğime hemen tedaviye başlardım ben abartısız olur diye 1 yıl geçirdim sonra baktım geçtikçe olmuyor tedaviye başladım tam olarak başlayalı 6 ay oldu bakalım nereye gidiyor bu durum.

Canım o bahçeci de felan yaptırıyordur heralde baya yüksekmiş fiyatı Bnde sana devlette aşılama aşamalarını sormak istiyorum
Başlarsam nasip olursa hepsini anlatırım bende alışamayı anlatıldığı kadar biliyorum bana kadın dedi ki ikametgahını al gel dedi daha hiç konuşmadık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…