- 29 Ocak 2016
- 4.031
- 4.089
- 133
- 31
Bnde böyle devam ederse belki denerim yaparlarsa devlette ama çünkü benim hastane en az bin lira ister durduk yere tokatlamasınlar beniBaşlarsam nasip olursa hepsini anlatırım bende alışamayı anlatıldığı kadar biliyorum bana kadın dedi ki ikametgahını al gel dedidaha hiç konuşmadık
Rabbim inşallah daha fazla yorulmadan üzülmeden nasip eder hepimize. Eşimle sürekli onun baba halini düşünüyoruz. Hatta ben bazen bebek oluyorum o da babamDeneme az olmuş ama doktora git ve 1 senedir istediğini ama olmadığını de tedaviye başlasınlar boşver sen deneme süreni o ne bilecek güzel yumrta takibi yaptır bilinmez süre uzamadan hamiş kalırsınaylar yıllar geçiyor anlamıyor insan zaten bende 28 yaşında evlendiğim de tam 31 girdim yok. Şimdiki aklım olsa elime hastanelerden birşeyin yok diyerek yollandım bende o dediklerine aldanıp kağıtları tutuşturup eve geleceğime hemen tedaviye başlardım ben abartısız olur diye 1 yıl geçirdim sonra baktım geçtikçe olmuyor tedaviye başladım tam olarak başlayalı 6 ay oldu bakalım nereye gidiyor bu durum.
Kuzum yarın gidip doktorla konuşcam işte. Aşılamayı önermiyorum spermle ilgili bi sıkıntı yok çünkü dedi. Ama benim geçen yıl bi vajinal yaram vardı iyileşti mi bilmiyoruö ama vardı yani. Belki ondan olmuyor diye aşılama yapılabilir belki diyorum ben de. Bi de 4 yıl önce kürtaj olmuştum o düşündürüyor beni. Farkedilmeyen bi rahim incelmesi olabilir mi acaba diye. Onun için bikaç ilaç araştırdım. Onu sorcam. En sonda da ısrarla tüp bebek tavsiye ederse Kızılay Hastanesinde bi doktor daha vardı eskiden gittiğim ona gideceğim.
İnşallah canım gerekte kalmaz daha çok aramadan nasip olsun hepimize tüm isteyenlereTüp bebek yaptıracak gücüm yok zaten.Allah yormadan verir inşllah maddi manevi ağır bu şeyler
Teşekkür ederim canım, benimde aynı böyleAlttaki olan çatlamış dediği gün. Üsttekide bir gün öncesi. Eki Görüntüle 2845834
Yok kuzum ya. Yara var dediklerinde de çok şaşırdım ben. Akıntın çok fazla falan dedi doktor. Ama ben görmüyorum o akıntıyı anlamadım o yüzden. Ona bi daha baktırmak istiyorum. Amaaan kafam allak bullak. Bunları doktorun düşünmesi lazım ben düşünüyorum. Saçma sapanBence önermemek olablr mantıklı ben istiyorm doktorum bana da dedi olsun deneyelim dediyaşamadan önermiyorumla ikna olamam sana da kesinlikle yaptır derim umut bu nerden olacak bilinmez aldığımız tedavi belki patlar bir yerde. Aşılama yaptırdı bir arkadaşım arkasına hamile kaldı aşılama yaptırsam tutar mıydı düşünmek yerine olur olmaz onu da yaptırıp yapamadım demeyeceğim bende kürtaj oldum öyle mi filan oldum diye düşündüm ama onları anlamak da zor. Yara varsa özel olacak acıma yapmıyor mu canım ya ilişki de?
Hamile kaldığımda ben doğum kontrol ilacı kullanıyordum. Farketmeden Üstüne bi de lazere gittim. Üstüne bi de hasta oldum bi ton antibiyotikti gripindi bilmem neydi bir sürü ilaç içtim. O ay ev taşıdık ne kadar eşya varsa üstümden geçti bir de. Anlıcan ne kadar zararlı şey varsa hepsini yapmışım yavruya. Ondan korktuk biz de.Antalya nın gözünü seveyim o zamn kız sen ne diye Kürtaj oldun desene sen de hamile kaldın bi zamanlar o zamn tekrar kalablrsn
Sen çok memnun değilsen doktoru bırak birşey insanı mutlu etmeli ilk benim doktorum çok iyi kadın en azından her sorumun cvbını alıyorum. Bu önemli benim doktorum da diyebilirdi önermiyoruz diye eminim özel olsa öyle der tüp parası almak isteyen bu cümleyi çok kuruyor. Kardeşim yapmadan ne bileceğiz olup olmayacağınıYok kuzum ya. Yara var dediklerinde de çok şaşırdım ben. Akıntın çok fazla falan dedi doktor. Ama ben görmüyorum o akıntıyı anlamadım o yüzden. Ona bi daha baktırmak istiyorum. Amaaan kafam allak bullak. Bunları doktorun düşünmesi lazım ben düşünüyorum. Saçma sapan
Aminn canım inşllah hayırlı bir şekilde olurİnşallah canım gerekte kalmaz daha çok aramadan nasip olsun hepimize tüm isteyenlere
Ya işte yarın bi konuşacağım. Eğer diretirse kalkıp gideceğiz elbette ama bi daha tüm hikayeyi anlatmak istemiyorum valla çok yoruldum kuzumSen çok memnun değilsen doktoru bırak birşey insanı mutlu etmeli ilk benim doktorum çok iyi kadın en azından her sorumun cvbını alıyorum. Bu önemli benim doktorum da diyebilirdi önermiyoruz diye eminim özel olsa öyle der tüp parası almak isteyen bu cümleyi çok kuruyor. Kardeşim yapmadan ne bileceğiz olup olmayacağınıönermiyoruz ne yani
Sigarayı birakali 2 yıl oldu canim hareket nasıl bilmiyorum devlette yaptırdık beğenmedik pek bide özelde yine denicez testlerimiziSperm sayısı düşük evet nedeni önemli bir de hareket problemi vs var mı? Yoksa 21 milyonla da dölleme olabilir. Aşırı düşük değil. Antioksidan kullanabilir eşin bu arada. Sigara falan çok etkiler. İnşallah bir an evvel sorun çözülür, bebiş gelir
Anladım canım mantıklı yorgunluk bişey değilde antibiyotik sorun bn de düşünürdüm öyle bişey olsa kız bn daha hiç hamile kalamadım bunu anlamıyorumHamile kaldığımda ben doğum kontrol ilacı kullanıyordum. Farketmeden Üstüne bi de lazere gittim. Üstüne bi de hasta oldum bi ton antibiyotikti gripindi bilmem neydi bir sürü ilaç içtim. O ay ev taşıdık ne kadar eşya varsa üstümden geçti bir de. Anlıcan ne kadar zararlı şey varsa hepsini yapmışım yavruya. Ondan korktuk biz de.
Kuzenim 6 yıllık evli bayram sonrası 20 bine tüp bebek yaptircak inşallah tutarSen peki aşılama istemiyor musun canım? Merak etttim bizim gibilere daha çok öneride bulunuyorlar ya hani ne bilim şansımı denemek istiyorum bende artık elimden gelen yanını. Bende sordum bir arkadaşıma devlet yardım ettiği tarafıyla filan 13bin tl tutuyor onunkiben bunu çok da araştırmadım gerçi.
Progesteron benim ağzımda acayip bi tat yapıyor. Önceden belirti zannederdim. Böyle pas gibi. Hep bişeyler yiyip o tadı bastırasım geliyor. Ama şimdi biliyorum ki ovulasyon 2 gün önce olmuşken bu gebelik belirlisi olamaz. Ovu testi yapmanın bi faydası da kafam rahatGeleneksel belirti arama haftaları başlıyor
Yorulmak nedir ben çok iyi anlıyorum seni kaç kere o hastane kapısından çıkıp ağlayarak eve geldim birde bunları eşime belli etmek istemedim onu da üzmemek adına. Hikayeye gelince en sonunda yazsam mı mektup gibi acaba dedim yani en sonda doktora gitmeden.Ya işte yarın bi konuşacağım. Eğer diretirse kalkıp gideceğiz elbette ama bi daha tüm hikayeyi anlatmak istemiyorum valla çok yoruldum kuzum
Özel- devlet fark etmez spermiyogram için. Rapor varsa gönder bakayım. Benim uzmanlık alanım erkek kısırlığıSigarayı birakali 2 yıl oldu canim hareket nasıl bilmiyorum devlette yaptırdık beğenmedik pek bide özelde yine denicez testlerimizi
Benim bi de bu travmam var işte. Bir daha çocuk vermeyecek allah bana ona iyi bakamadım travması. O kadar yordu ki yıllardır. Alt benliğim sürekli bu tekerlemeyi söylüyor üst benliğim çocuk istiyor. Aslında kendimle savaşıyorum. Savaş bitmiyorAnladım canım mantıklı yorgunluk bişey değilde antibiyotik sorun bn de düşünürdüm öyle bişey olsa kız bn daha hiç hamile kalamadım bunu anlamıyorum
İnşallah tutar yaKuzenim 6 yıllık evli bayram sonrası 20 bine tüp bebek yaptircak inşallah tutarhiccc moral bozmamak için sormadım 6 yıldır neler yaptı etti diye cünkü insan cidden gicik oluyor
Bunlar hep çok istemektenRabbim inşallah daha fazla yorulmadan üzülmeden nasip eder hepimize. Eşimle sürekli onun baba halini düşünüyoruz. Hatta ben bazen bebek oluyorum o da babamhahaha deliyiz ya
Allah bir an önce versin de artık bakarken yorulalım inşallah. Annemin de 10 sene sonra olmuş ilk çocuğu. Onu o ladar iyi anlıyorum ki şimdi. Eskiden umursamazdım çok. Şimdi daha da kıymetlendi gözümde.Yorulmak nedir ben çok iyi anlıyorum seni kaç kere o hastane kapısından çıkıp ağlayarak eve geldim birde bunları eşime belli etmek istemedim onu da üzmemek adına. Hikayeye gelince en sonunda yazsam mı mektup gibi acaba dedim yani en sonda doktora gitmeden.Ne kadar yorulduk desek nereye gitsek tekrar başa sarsak da anlatıyoruz napalım bu olana kadar istesek istemesek de böyle
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?