Gebeliğe Hazırlık Mayıs 2021 Ayı Gebelik Planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Başlarsam nasip olursa hepsini anlatırım bende alışamayı anlatıldığı kadar biliyorum bana kadın dedi ki ikametgahını al gel dedi daha hiç konuşmadık
Bnde böyle devam ederse belki denerim yaparlarsa devlette ama çünkü benim hastane en az bin lira ister durduk yere tokatlamasınlar beni

Rabbim inşallah daha fazla yorulmadan üzülmeden nasip eder hepimize. Eşimle sürekli onun baba halini düşünüyoruz. Hatta ben bazen bebek oluyorum o da babam hahaha deliyiz ya

Bence önermemek olablr mantıklı ben istiyorm doktorum bana da dedi olsun deneyelim dedi yaşamadan önermiyorumla ikna olamam sana da kesinlikle yaptır derim umut bu nerden olacak bilinmez aldığımız tedavi belki patlar bir yerde. Aşılama yaptırdı bir arkadaşım arkasına hamile kaldı aşılama yaptırsam tutar mıydı düşünmek yerine olur olmaz onu da yaptırıp yapamadım demeyeceğim bende kürtaj oldum öyle mi filan oldum diye düşündüm ama onları anlamak da zor. Yara varsa özel olacak acıma yapmıyor mu canım ya ilişki de?

Yok kuzum ya. Yara var dediklerinde de çok şaşırdım ben. Akıntın çok fazla falan dedi doktor. Ama ben görmüyorum o akıntıyı anlamadım o yüzden. Ona bi daha baktırmak istiyorum. Amaaan kafam allak bullak. Bunları doktorun düşünmesi lazım ben düşünüyorum. Saçma sapan

Antalya nın gözünü seveyim o zamn kız sen ne diye Kürtaj oldun desene sen de hamile kaldın bi zamanlar o zamn tekrar kalablrsn
Hamile kaldığımda ben doğum kontrol ilacı kullanıyordum. Farketmeden Üstüne bi de lazere gittim. Üstüne bi de hasta oldum bi ton antibiyotikti gripindi bilmem neydi bir sürü ilaç içtim. O ay ev taşıdık ne kadar eşya varsa üstümden geçti bir de. Anlıcan ne kadar zararlı şey varsa hepsini yapmışım yavruya. Ondan korktuk biz de.

Sen çok memnun değilsen doktoru bırak birşey insanı mutlu etmeli ilk benim doktorum çok iyi kadın en azından her sorumun cvbını alıyorum. Bu önemli benim doktorum da diyebilirdi önermiyoruz diye eminim özel olsa öyle der tüp parası almak isteyen bu cümleyi çok kuruyor. Kardeşim yapmadan ne bileceğiz olup olmayacağını önermiyoruz ne yani

Ya işte yarın bi konuşacağım. Eğer diretirse kalkıp gideceğiz elbette ama bi daha tüm hikayeyi anlatmak istemiyorum valla çok yoruldum kuzum

Sigarayı birakali 2 yıl oldu canim hareket nasıl bilmiyorum devlette yaptırdık beğenmedik pek bide özelde yine denicez testlerimizi

Anladım canım mantıklı yorgunluk bişey değilde antibiyotik sorun bn de düşünürdüm öyle bişey olsa kız bn daha hiç hamile kalamadım bunu anlamıyorum

Kuzenim 6 yıllık evli bayram sonrası 20 bine tüp bebek yaptircak inşallah tutar hiccc moral bozmamak için sormadım 6 yıldır neler yaptı etti diye cünkü insan cidden gicik oluyor

Geleneksel belirti arama haftaları başlıyor
Progesteron benim ağzımda acayip bi tat yapıyor. Önceden belirti zannederdim. Böyle pas gibi. Hep bişeyler yiyip o tadı bastırasım geliyor. Ama şimdi biliyorum ki ovulasyon 2 gün önce olmuşken bu gebelik belirlisi olamaz. Ovu testi yapmanın bi faydası da kafam rahat 15 gün beklenecek

Ya işte yarın bi konuşacağım. Eğer diretirse kalkıp gideceğiz elbette ama bi daha tüm hikayeyi anlatmak istemiyorum valla çok yoruldum kuzum
Yorulmak nedir ben çok iyi anlıyorum seni kaç kere o hastane kapısından çıkıp ağlayarak eve geldim birde bunları eşime belli etmek istemedim onu da üzmemek adına. Hikayeye gelince en sonunda yazsam mı mektup gibi acaba dedim yani en sonda doktora gitmeden. Ne kadar yorulduk desek nereye gitsek tekrar başa sarsak da anlatıyoruz napalım bu olana kadar istesek istemesek de böyle

Anladım canım mantıklı yorgunluk bişey değilde antibiyotik sorun bn de düşünürdüm öyle bişey olsa kız bn daha hiç hamile kalamadım bunu anlamıyorum
Benim bi de bu travmam var işte. Bir daha çocuk vermeyecek allah bana ona iyi bakamadım travması. O kadar yordu ki yıllardır. Alt benliğim sürekli bu tekerlemeyi söylüyor üst benliğim çocuk istiyor. Aslında kendimle savaşıyorum. Savaş bitmiyor

Kuzenim 6 yıllık evli bayram sonrası 20 bine tüp bebek yaptircak inşallah tutar hiccc moral bozmamak için sormadım 6 yıldır neler yaptı etti diye cünkü insan cidden gicik oluyor
İnşallah tutar ya o kadar zor bu işler ki.
Bu aşamalar kadın için aşırı zor ya

Allah bir an önce versin de artık bakarken yorulalım inşallah. Annemin de 10 sene sonra olmuş ilk çocuğu. Onu o ladar iyi anlıyorum ki şimdi. Eskiden umursamazdım çok. Şimdi daha da kıymetlendi gözümde.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…