Gebeliğe Hazırlık Mayıs 2021 Ayı Gebelik Planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Aynen bende de öyle oluyo galiba. Bu siklusu güzel geçiriyodum aslında magnezyumun da etkisiyle heralde ama bu akşam bi hüzün çöktü nedensiz... daha 10-11 gün var adete ama umarım kafamdan atabilirim. Gerçi bayram tatili var şimdi evdeyiz kaç gün yoğun çalışınca daha rahat geçiyo ya..

Allah bir an önce versin de artık bakarken yorulalım inşallah. Annemin de 10 sene sonra olmuş ilk çocuğu. Onu o ladar iyi anlıyorum ki şimdi. Eskiden umursamazdım çok. Şimdi daha da kıymetlendi gözümde.
Ben yine çok duygusallaştım oturdum ağlıyorum. İyi gelmiyor artık çok düşünmek sanırım.

Sen bilmiyordun ki millet 10 tane aldırıp bir daha hamile kalıyo hiç bozma moralini hepimiz bi mücadele içerisindeyiz Bnde dün kan verdim ya eşim de bnden süpriz bekliyomuş sürekli bişey mi diceksin dedi gün boyu bn de ne diyo düşünüyorum sonunda dün neden kan verdin dedi gel de üzülme bebek için sanıyormuş adamcağız ne bilsin

Allah bir an önce versin de artık bakarken yorulalım inşallah. Annemin de 10 sene sonra olmuş ilk çocuğu. Onu o ladar iyi anlıyorum ki şimdi. Eskiden umursamazdım çok. Şimdi daha da kıymetlendi gözümde.
Benimde annem ilk düşük olmuş bende de öyle oldu abim 7 aylık doğmuş sonra ben daha sağlıklı gelmişim abimde çok çekmiş. Abicim havale filan geçiriyordu anneler biizm gördüğümüz kDar bizim görmediğimiz neler çekti biz bunları başımıza gelince çok iyi anlıyoruz ya bakarken de çekeriz bizde bu talih varken Allah insanı evladla imtihan etmesin hem yokluğunda hem varlığında

Özel- devlet fark etmez spermiyogram için. Rapor varsa gönder bakayım. Benim uzmanlık alanım erkek kısırlığı belki bi hayrım dokunur.
Ben de sizden bir yorum isteyeyim o zaman

Eklentiler

• A00285D5-A852-4265-B51E-138862014E53.webp
    55,6 KB · Görüntüleme: 40
Ah yavrum ya. Onlar iyi ki bizim kadar duygusal değil. Onların etkilenmesinden bile biz etkileniyoruz ya. Hormonlarımı aldırmak istiyorum yeminle artık

Amin gerçekten ne kadar zor. Allahım sağlıklı sıhhatli hayırlı imanlı vicdanlı gğzle yüzlü güzel huylu güzel kaderli nasib etsin inşallah

Ben yine çok duygusallaştım oturdum ağlıyorum. İyi gelmiyor artık çok düşünmek sanırım.
Bunu ben bu aralar çok yapıyorum bu adetin çok etkisi var birde şu aldığımız hormonlar varya onlar biizi bitiyor yaa adet olacam derken ettim çarkıma kötü oldum iyice bu ay duphaston da çok iğrenç ilaç bitirdi hormon depolu şey.

İnşallah
Bende sana yazacaktım ne zamandır deniyorsun canım yazmamışsın da?
8. Ay denememiz canım
Evet canım kısa süreli oluyor. Adet döngüm 26 gün. Erken yumurtlama oluyor. Kaçırıyorum diye Dr takibine gittim
Canım işte burada şu var doktor çatlamış dedi sana ama kaç mm yumurtayı dedi? Yani bunu doktor bilemiyor çatlamadan önce gittiğinde yumrta boyutların kaçtı?
Canım ilk gittiğimde 21 mm bugün yarın çatlayacak demişti. Bizde o günleri değerlendirdik. İki gün sonra kontrole tekrar gittiğimde dün çatlamış dedi. Bende ovu ile takip ediyordum. Dr dün çatlamış dediği de gördüğümüz koyulur oydu. Öncesi silikti, o koyuluk tan sonraki ovu testleri de silikleşmeye başlamıştı.sadece full ikiside koyu hiç görmedim diyebilirim canım
Teşekkür ederim canım, benimde aynı böyle
Sen her ihtimale karşı değerlendir

Anladım benim arkadaşımda öyle doktorla yaptı 15 mm iken çatlamıştı doktordan sonra geldi test yaptı koyuluk gördü ama doktor çatlamış demişti ben bu işleri pek çözemedim aman yaa

MaviliGizem ay takıldığın şeye bak! Bsnim bi arkadaşım kürtajı resmen doğum kontrol yöntemi gibi kullanıyordu. Hiç aldırmadıysa 5 tane çocuk aldırmıştır. 39 yaşında kafasına göre bi adam buldu, mutlu da bu pandemide peş peşe 2 çocuk doğurdu. Bizi bu toplumsal kodlar mahvediyor. Büyüklerden duyduğum herşeyi ölesiye benimsiyoruz. Yok öyle bişey! Her beden farklı, herkesin nedeni farklı! Allah büyüktür, o affediyor, biz kendimizi affetmeyip cehenneme mahkum ediyoruz. Ne gerek var. Sen kendini teslim et, özgür bırak. Bedenin ne yapacağını bilir Allahın izniyle. Sağlıcakla bebeğini alacağın günü düşünerek duanı et. Allah kabul etsin

Özel- devlet fark etmez spermiyogram için. Rapor varsa gönder bakayım. Benim uzmanlık alanım erkek kısırlığı belki bi hayrım dokunur.
canim buyur bak 2 gun perhiz ile yaptırdık doktor ultrosan önerdi

Eklentiler

• 20210509_231932.webp
    20,5 KB · Görüntüleme: 47
Rahat insana her şey kolay ya biz 4.5 senedir evliyiz şubata kadar ölesiye korkuyoduk sanki en ufak kazada çocuk olacak gibi davranıyoduk 4 aydır deniyoruz bu kez de tam tersi eğer olmazsa tüp bebek deneriz yok klomen kullanırız yok bilmemne kadalar durmuyor düşünceler susmuyor ki çocuk olsun

Anladım benim arkadaşımda öyle doktorla yaptı 15 mm iken çatlamıştı doktordan sonra geldi test yaptı koyuluk gördü ama doktor çatlamış demişti ben bu işleri pek çözemedim aman yaa
Çatladı çatlamadı, test koyu çıktı, çizgi gördük görmedik allahım aklımızı koru. Valla bende inan pes dedim artık. Kendim testlerden bişi anlayamadım diye Dr takibine gittim. Oda işte bakalım inş tutturuz.. Umut dünyası
Dr zaten bu ay da olmazsa macera aramayalım tüpe geçelim dedi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…