Gebeliğe Hazırlık Mayıs 2021 Ayı Gebelik Planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
canim buyur bak 2 gun perhiz ile yaptırdık doktor ultrosan önerdi
Canım evet ne yazık ki hareketlilik sorunu da var görünüyor. İmkansız değil ama bu şekilde gebelik biraz daha şans ister. Varikoseli varsa testis- kasık bölgesinde ağrı da hissediyor olabilir. Ağrısız da oluyor gerçi. El ve gözle de muayene edebilirdi doktor ama ultrason kesin sonuç verir. Çok ertelemeyin. Varikosel ameliyatı olması gerekebilir. İyileşip sperm kalitesi artması da bi 6 ayı bulabiliyor. Ama sorun çözülüyor çoğunlukla. Şimdiden geçmiş olsun, inşallah isteğinize kavuşursunuz.

Kızım ne kürtaj olanlar var, benim ablam 3. Ayda kürtaj olmak zorunda kaldı, 2 ay sonra tekrar kaldı, onla alakası yoktur. Ben bilmiyordum böyle olduğunu, demek hamiş kalabiliyorsun sen o kadar stres olma bak rabbim hayırlı zamanda versin inşallah

Evet canim ya ev mev aldılar anca çocuğa fırsat buldular az para değil emekler çöp olmasin hepimiz için
Ben onları daha çok düşünüyor dua ediyorum birtane de sayfamızda arkadaşım çok sevdiğim Nm88326 arkadaşımız var yarın transfer olacak ona da çok dua edelim tutsun inşallah Allahım boş çevirmesin onu da çıktığı bu zorlu yoldan

Amiiinnnn inşallah güzel sonuçlar alır

Kaç yaşındasın? Eşinin durumu ne? Tüp bebeğe çok alıştık da inan o kadar gerekli değil. Millet paranın peşinde. Yaş 35 olmadan ya da rezerv 1’in altına düşmeden erkek sorunu yoksa tüp son çare. İnşallah daha çok beklemeden kavuşursun. Sabırsızız. Ben 38 yaşındayım. Kendime tam kontrollü 3 ay verdim. Olmazsa belki tüp bebek ya da bu sevdadan vaz geçeceğim.

Lafa bak macera tövbe yarabbim peki geçebilecek misin durum olarak geçebiliyorsan geç ya senin yaş çok bekleyemeye müsait değil ne kadar erken aldın o kadar iyi canım yani benim şuan imkanım olsa bir tüp yaparım asla geri durmam ama yok maalesef. Bu çocuk hangi ara olacak büyüyecek Püffff

Hareketli hangisi oluyo canim ameliyat mi gerekiyor ramazan sonrası gidicez inşallah yine doktora

Yaş 32 olacak eşim de 31 sperm var maşallah ona baktırdı hemen koşup sonra zaten bi rahatladı stres dolu işlermiz var, sağlıkçıyız, şu son 1 senede falan rahatlamıştık da onda da pandemi çıktı işte. En som 5-6 ay önce rutin kontrolüme gittm ama o zaman tam niyetm olmadığı için doktoruma da gebelik düşünüyorum demedim onun dışında yumurtam da vardı, azcık akıntı var ama ilaç bile kullanmana gerek yok istiyosan her adetten sonra bi fitil at dedi. Myomum var bitane ona da şu an acil gene kal demiyorum hala zamanın var dedi.
ama valla nebilim yani insan bi şaşırıyo cidden ben neden üreyemiyorum herkes ptır patır doğururken diye.

Sorma adama göre denemeler macera ile eş değer
Ya hormonlarda ya da rezervde ciddi bir sıkıntı yok. Ama erken yumurtlama muhabbetinden aylardır yakalayamadık. Araya da benim polip ameliyatı yok covit olduk bilmem ne girince süreç iyice uzadı. Bu ay günleri değerlendirdik umutluyuz ama olmazsa tüpe geçicez. madden ayarladık da psikolojik olarak tüp bebek sürecine pek hazır değilim ama vakitte kaybedemem daha fazla..kızım 8 buçuk yaşında. Aralarında daha fazla da uçurum olsun istemiyoruz. Amaan ya nasip be

Amin Allah yardımcısı olsun. Diğer topiklerden hatırlıyorum. Allah emeklerini boşa çıkarmasın Nm88326

Canım 38 yaş işte ister istemez korkutuyor insanı Allah kolay yoldan sağlıkla nasip etsin inşallah

Hareketli hangisi oluyo canim ameliyat mi gerekiyor ramazan sonrası gidicez inşallah yine doktora
Motilite hareketini gösterir. Varikosel varsa ameliyat tek çözüm. Ama ameliyat sonrası 6 ay içinde büyük oranda düzelir. Ameliyat dediğime bakma küçük bi operasyon. Çoğunlukla kapalı ameliyat yapıyorlar. Morluk ve biraz şişlik dışında çok sorun olmuyor bir kaç gün dinlenip normal hayata dönüyor. Spermler de 3-6 ay içinde en kaliteuhaline ulaşıyor. O düreçte ilaç takviyesi alır zaten

Anladım canım bence varsa zaman kaybetme derim. Macera için dememiştir de yaş için demiştir. Sende kendini düşün biraz olsa doğur et bir yıl geçer. Ee olmasını doğal beklersen bu biraz daha uzayan süreç olur o da zor. Yani benim düşüncem senin adına en güzeli varsa fırsat kaçırmamak

Çok teşekkür ederim canim of moralim bozuldu valla doktor fazla bise demedi bizde ramazan falan girdi araya kızkardeşimin düğünü oldu istanbula gittik vakit bulamadik ramazan sonrasi ilk işimiz tedavi muayene olcak

Canım sen ne kadardır ıstyorsunbende bir defa kullandım klomen basarisiz oldu simdi ya hsg yada klomen bir defa daha denesem mı diyorum
Canım doktor bana üç defa deneyeceğiz klomen dedi bu ay üçüncüye başlayacağım inşallah eğer olmazsa Rahim filmi çekicez dedi.. İlk ay sadece klomen kullandım ikincide klomen ve çatlatma iğnesi kullandım bu ay yine aynı şekilde klomen ve çatlatma iğnesi deneyeceğiz... 2 yıla yakındır istiyoruz araya pandemi vs girince doktora gitme işini ertelemiştik ama malum pandemi bitmiyor bir yerden başlamak lazım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…