Gebeliğe Hazırlık Mayıs 2021 Ayı Gebelik Planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Evet canim yumurtlama gününe kadar bekledik. Yumurtlamadan 3 gün önce birliktelik oluştu. Sonra yumurtlama gunu ve sonrası değerlendirildi

Hey kızlar nasılsınız hepinize iyi geceler diliyorum, grupta bir negatif atmosfer umutsuzluk hakim olmuş görüyorum ki, heyt gebertirim sizi yumoşların ezeli düşmanı stres ve mutsuzluğu hemen kovuyoruz hayatımızdan. Bir sağdan bir soldan salla, çalkalaaaaaa

Kadın bence vaşak geçiyor imkansız o durumdaki bir kadının hamile kalması, dikkat çekmeye çalışıyor, ilgi budalası bence
Evet aynen öyle çıktı tüm amacı o dediğin şeymiş neyse ne demek istedinse ondan kadın hamile değil kızkrdşmi keklemiş aklınca Allahın adaleti diye birşey var bu kötüleri birgün çok kötü yakacak cayır cayır hem de kötü kalpli insanlarımız çok var maalesef.

Kuzumm hayırlı geceler, bilmiyorum neden böyle oluyor ama bende daha 4 aydır denemeze rağmen olmayınca bir umutsuzluğa düştüm. Hatta delirdik falan, bazen ben bebek oluyorum eşim de babam babayla kız rolü yapıyoruz

Ben bunu uyuyayım uyanınca yapacağım bugün baya bir umutsuzluk yaşadık malum gündemin etkisi diyelim sabah maskelerim ve Mügecimle yeni atmosferli güne başlayacağım. Sonra gidip gezeceğim marketlerde bayram zula yapacağım ne kadar uzak olmak istesem de krispimi kesin alacağım vazgeçemediğim şeylerden birisi

Çok fazla etkiliyor benim eşim sayamadım kaç kere verdiğini en iyi olanı 4 gün pehriz

Yumurtlama lh pikinden 10-12 saat sonra olur diye okumustum dogru mu? O halde idrarda lh pikini gordugumuzde eger dediginiz gibi kanda 6 saat oncesinde pik olduysa ayni gun yumurtlama olmus demek mi oluyor? Yani mesela kendi chart’ımı ornek verecek olursam diyelim ki ben 5 mayista saat 2’de lh piki gorduysem ayni aksam yaklaşık saat 8 gibi mi yumurtlama olacak demek bu?

Eklentiler

• 61B432F8-6983-4A14-B520-5E58C216DE1D.webp
    14,4 KB · Görüntüleme: 31
Hahayy yaaaa tatlılar sizi, benim de eşim bebe bebe diye elini karnıma koyuyor deli ediyor beni, yok bebe mebe git diyorum kedi alacam eve bu gidişle hah

Ayyy evet yarın Müge var modumuz gelir en azından ayyy evet en sevdiğim bayram öncesi alışveriş gidim de jelibon şekerlerinden alayım şölenin veee tabiki ece çikolata bayram gelsin de şöyle bol kızartmalı bir bayram kahvaltısı yapak belki de ilacımız o ahah

Hahayy yaaaa tatlılar sizi, benim de eşim bebe bebe diye elini karnıma koyuyor deli ediyor beni, yok bebe mebe git diyorum kedi alacam eve bu gidişle hah
Bende 5 ay önce falan bi kedi alayım dedim, annemle kayınvalidem tutturdu ne kedisi eşyalarınızı tırmalar, uğraş istiyorsanız bebek yapın bizi de sevindirin dediler. Zor ikna oldum, 4 aydır deniyoruz olmuyor. Şimdi de ben çok istemeye başladım ama sorana istemiyoruz diyorum. Valla hiç iyi psikolojilerde değilim kocam kızımın annesi diyerek sesleniyor ortada kız yok

Kahretsin yemeyi seviyoruz hemi de çook ama ben kızartma pek sevmiyorum en çok yumrta o da haşlama kendim 4 taneyi yerim
Umut sonsuz birşey asla bitmiyor ki işte arada hakkımız üzülmek de hep tavan olmuyor ki ruh hallerimiz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…