Çok teşekkür ederim kızlar, Allah razı olsun. Yüsracım sana da teşekkür ederim :))))Amin Allah yardımcısı olsun. Diğer topiklerden hatırlıyorum. Allah emeklerini boşa çıkarmasınNm88326
Evet canim yumurtlama gününe kadar bekledik. Yumurtlamadan 3 gün önce birliktelik oluştu. Sonra yumurtlama gunu ve sonrası değerlendirildiÖncelikle çok tebrik ediyorum hayırlı olsun3 gün öncesinde değerlendirme yapmış mıydınız hiç, yoksa perhiz mi vardı? Bu ay ben de hsg çektireceğim ve perhizle yumurtlama günlerini değerlendireyim diyorum
Esra bunu yeni gördüm ben bu masaj yumurtlma için çook çokk ama çok iyi yaptım çok güzel yumurtladım o ay
Olcakkmi bakalim
6 aydır uğraşıyoruz. Testte catlamayi gördüğüm güne kadar devam ettik. D vitamini eksikliği var onu dışında tüm hormon testlerim normal çıktı.neler yaptiniz peki testle pik gunu vs degerlendirdiniz mi acaba.herhangi bi saglik sorunuzu vs vsrmiydi bida kac aydir ugrasuyorsunuz
Evet aynen öyle çıktı tüm amacı o dediğin şeymiş neyse ne demek istedinse ondanKadın bence vaşak geçiyorimkansız o durumdaki bir kadının hamile kalması, dikkat çekmeye çalışıyor, ilgi budalası bence
İnşallah bu ay öyle olmaz canım. 2. Ayda sonuç alanlar daha çok okuduğum kadarıyla. İnşallah olsun nickin gibiİnşallah canım Allah kabul etsin dualarımızı geçen ay Da erken adet ağrım başladı ve sonuç hüsran inşallah bu ay öyle olmaz hayırlısı
Kuzumm hayırlı geceler, bilmiyorum neden böyle oluyor ama bende daha 4 aydır denemeze rağmen olmayınca bir umutsuzluğa düştüm. Hatta delirdik falan, bazen ben bebek oluyorum eşim de babamHey kızlar nasılsınız hepinize iyi geceler diliyorum, grupta bir negatif atmosfer umutsuzluk hakim olmuş görüyorum ki, heyt gebertirim sizi yumoşların ezeli düşmanı stres ve mutsuzluğu hemen kovuyoruz hayatımızdan. Bir sağdan bir soldan salla, çalkalaaaaaa
Ben bunu uyuyayım uyanınca yapacağım bugün baya bir umutsuzluk yaşadık malum gündemin etkisi diyelimHey kızlar nasılsınız hepinize iyi geceler diliyorum, grupta bir negatif atmosfer umutsuzluk hakim olmuş görüyorum ki, heyt gebertirim sizi yumoşların ezeli düşmanı stres ve mutsuzluğu hemen kovuyoruz hayatımızdan. Bir sağdan bir soldan salla, çalkalaaaaaa
Çok fazla etkiliyor benim eşim sayamadım kaç kere verdiğini en iyi olanı 4 gün pehrizProxeed plus sipariş verdik, keçiboynuzu özü falan aldık bakalım biraz kullanıp tekrar gidicez. Bır de spermiogram testi için 3-7 gün perhiz olması gerekiyormus ama bizim 10 gündü ve bunu ordakilere söylemedik aslında aptallık ettik çünkü yasaklardan dolayı tekrar gidip gelme şansımız yoktu. Bu sürenin normalinden uzamış olmasi çıkan sonucu etkiler mi sizce ?
Yumurtlama lh pikinden 10-12 saat sonra olur diye okumustum dogru mu? O halde idrarda lh pikini gordugumuzde eger dediginiz gibi kanda 6 saat oncesinde pik olduysa ayni gun yumurtlama olmus demek mi oluyor? Yani mesela kendi chart’ımı ornek verecek olursam diyelim ki ben 5 mayista saat 2’de lh piki gorduysem ayni aksam yaklaşık saat 8 gibi mi yumurtlama olacak demek bu?Sende de benim gibi günlük kısa pik oluyor demek ki.. öyle olunca kaçabiliyor. Herkeste farklı pik tipi var. Bi de kandan idrara geçiş süresi 6 saat yani testte gördüğümüz kandakinin 6 saat önceki hali onu da düşünmek lazım. İyi ki gitmişsin doktora inşallah sağlıklı bir döllenme olur
Hahayy yaaaa tatlılar sizi, benim de eşim bebe bebe diye elini karnıma koyuyor deli ediyor beni, yok bebe mebe git diyorum kedi alacam eve bu gidişle hahKuzumm hayırlı geceler, bilmiyorum neden böyle oluyor ama bende daha 4 aydır denemeze rağmen olmayınca bir umutsuzluğa düştüm. Hatta delirdik falan, bazen ben bebek oluyorum eşim de babambabayla kız rolü yapıyoruz
Ayyy evet yarın Müge var modumuz gelir en azındanBen bunu uyuyayım uyanınca yapacağım bugün baya bir umutsuzluk yaşadık malum gündemin etkisi diyelimsabah maskelerim ve Mügecimle yeni atmosferli güne başlayacağım. Sonra gidip gezeceğim marketlerde bayram zula yapacağım ne kadar uzak olmak istesem de krispimi kesin alacağım vazgeçemediğim şeylerden birisi
Biz de o da varHahayy yaaaa tatlılar sizi, benim de eşim bebe bebe diye elini karnıma koyuyor deli ediyor beni, yok bebe mebe git diyorum kedi alacam eve bu gidişle hah
Bunlar aynı fabrikadan çıkma deseneBiz de o da var
Bende 5 ay önce falan bi kedi alayım dedim, annemle kayınvalidem tutturdu ne kedisi eşyalarınızı tırmalar, uğraş istiyorsanız bebek yapın bizi de sevindirin dediler. Zor ikna oldum, 4 aydır deniyoruz olmuyor. Şimdi de ben çok istemeye başladım ama sorana istemiyoruz diyorum. Valla hiç iyi psikolojilerde değilimHahayy yaaaa tatlılar sizi, benim de eşim bebe bebe diye elini karnıma koyuyor deli ediyor beni, yok bebe mebe git diyorum kedi alacam eve bu gidişle hah
Bende yaptım yüsracım belki ondan erken yumurtlama ve pik gördüm her ay deneyeceğim masajların etkisine güveniyorumEsra bunu yeni gördüm ben bu masaj yumurtlma için çook çokk ama çok iyi yaptım çok güzel yumurtladım o ay
Kahretsin yemeyi seviyoruz hemi de çook ama ben kızartma pek sevmiyorumAyyy evet yarın Müge var modumuz gelir en azındanayyy evet en sevdiğim bayram öncesi alışveriş gidim de jelibon şekerlerinden alayım şölenin veee tabiki ece çikolata bayram gelsin de şöyle bol kızartmalı bir bayram kahvaltısı yapak belki de ilacımız o ahah
Çok istedikleri için artık normal bakıyorum benBunlar aynı fabrikadan çıkma desene
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?