Ay kiz benimkide öyle seviyor isimleri bilr hazır manyak bu erkeklerBende 5 ay önce falan bi kedi alayım dedim, annemle kayınvalidem tutturdu ne kedisi eşyalarınızı tırmalar, uğraş istiyorsanız bebek yapın bizi de sevindirin dediler. Zor ikna oldum, 4 aydır deniyoruz olmuyor. Şimdi de ben çok istemeye başladım ama sorana istemiyoruz diyorum. Valla hiç iyi psikolojilerde değilimkocam kızımın annesi diyerek sesleniyor ortada kız yok
Yumurtlamayı baz alarak 13-14.gün kesin çıkar benceKizlarim bat 15 mayis olanlar yada yakin olanlar ne durumdasiniz sizce ne zaman test yapmaliyiz? Erken gebelik
Haklı annenler eşya felan koymadılar ama eşimin kedileri asla vazgeçmez çok seviyo Bnde katlanıyorum mecburBende 5 ay önce falan bi kedi alayım dedim, annemle kayınvalidem tutturdu ne kedisi eşyalarınızı tırmalar, uğraş istiyorsanız bebek yapın bizi de sevindirin dediler. Zor ikna oldum, 4 aydır deniyoruz olmuyor. Şimdi de ben çok istemeye başladım ama sorana istemiyoruz diyorum. Valla hiç iyi psikolojilerde değilimkocam kızımın annesi diyerek sesleniyor ortada kız yok
Bende öyle düşünmüyoruz diyorum ama kim nereden bilecek ovulasyon testi yaptığımı, sürekli buralarda araştırma yaptığımı, doktorlara gittiğimi. Hepsini gizli saklı yapıyorum yoksa millet durmadan kurcalıyor neden doktora gidiyorsun olmuyor mu neden olmuyormuş vs vsAy kiz benimkide öyle seviyor isimleri bilr hazır manyak bu erkeklerbende hazır değiliz erken diyorum ne diyim soranlara
Benim bitti adetim yarın olmazsa olası damla ben adetin bitimi 3.gün başlıcam yapacağım erken görmek isterim yumurtlma ben yaptığım ay 14.gün görmüştüm uzama filan olmamıştı bazen 15.gün de olurdu rahat yumurtlma gördüğümü düşünüyorm masajlaBende yaptım yüsracım belki ondan erken yumurtlama ve pik gördüm her ay deneyeceğim masajların etkisine güveniyorum
Benim kocam aksine asla olmaz alamam diyordu. Seviyorsan dışarıda sev falan... Sonuç olarak bu hevesim de kursağımda kaldı. Ne kedi var ne bebekHaklı annenler eşya felan koymadılar ama eşimin kedileri asla vazgeçmez çok seviyo Bnde katlanıyorum mecbur
Ben 14 mayıs yarın erken gebelik yapicam ama olumsuz cikicak biliyorum büyük ihtimalle esim de sperm sorunu var ama Allah ol derse olurKizlarim bat 15 mayis olanlar yada yakin olanlar ne durumdasiniz sizce ne zaman test yapmaliyiz? Erken gebelik
Haha ben de öyle diyorum yeni düşünmeye başladık daha falan ama tık yok hala..Bende 5 ay önce falan bi kedi alayım dedim, annemle kayınvalidem tutturdu ne kedisi eşyalarınızı tırmalar, uğraş istiyorsanız bebek yapın bizi de sevindirin dediler. Zor ikna oldum, 4 aydır deniyoruz olmuyor. Şimdi de ben çok istemeye başladım ama sorana istemiyoruz diyorum. Valla hiç iyi psikolojilerde değilimkocam kızımın annesi diyerek sesleniyor ortada kız yok
Ay kızartma sevilmez mi yaaaaa püüKahretsin yemeyi seviyoruz hemi de çook ama ben kızartma pek sevmiyorumen çok yumrta o da haşlama kendim 4 taneyi yerim
Umut sonsuz birşey asla bitmiyor ki işte arada hakkımız üzülmek de hep tavan olmuyor ki ruh hallerimiz
Ben 12 ve 13 gun gördüm 14 de çatlama gördüm masaj ile alakalimi bilemem bidaki ay ovulasyon yapmak nasip olursa yine bilgileri paylaşırız burda canimBenim bitti adetim yarın olmazsa olası damla ben adetin bitimi 3.gün başlıcam yapacağım erken görmek isterim yumurtlma ben yaptığım ay 14.gün görmüştüm uzama filan olmamıştı bazen 15.gün de olurdu rahat yumurtlma gördüğümü düşünüyorm masajlaçok rahatım bu ay olmazsa aklım aşılamada ya çok şey etmiyorum kendimi
Anladim sabirl olup 3-4 gun beklemem gerek o zamanYumurtlamayı baz alarak 13-14.gün kesin çıkar bence
Bebek olsun boşver kediyi dışarda yine beslersin bn hayvan düşmanı değilim ama çok çok zor hem masraflı hem de temizlik olayı çok yorucuBenim kocam aksine asla olmaz alamam diyordu. Seviyorsan dışarıda sev falan... Sonuç olarak bu hevesim de kursağımda kaldı. Ne kedi var ne bebek
Çünkü midemi rahatsız ediyorHaha ben de öyle diyorum yeni düşünmeye başladık daha falan ama tık yok hala..Benim eşim alerjik o yüzden kedi falan hiç sıcak bakmıyor çok istiyorum ama
Ay kızartma sevilmez mi yaaaaa püü
Dillendirmeye gerek yok zaten boş boş konuşan çok bizim moraller zaten yerlerde iyice laf vermeyelim kimseyeBende öyle düşünmüyoruz diyorum ama kim nereden bilecek ovulasyon testi yaptığımı, sürekli buralarda araştırma yaptığımı, doktorlara gittiğimi. Hepsini gizli saklı yapıyorum yoksa millet durmadan kurcalıyor neden doktora gidiyorsun olmuyor mu neden olmuyormuş vs vs
Kaç aydır deniyosun canım k yaşındasınAnladim sabirl olup 3-4 gun beklemem gerek o zaman
Ben bir şeye saracam kafayı taktım, şimdi de yatak odası üstüme üstüme geliyor değiştirmek istiyorum eşim de daha 3 sene olmadı ne değiştirmesi diyor yok istemiyorumBenim kocam aksine asla olmaz alamam diyordu. Seviyorsan dışarıda sev falan... Sonuç olarak bu hevesim de kursağımda kaldı. Ne kedi var ne bebek
Ozaman oturma odasında yapın, biz öyle yapıyoruz bazenBen bir şeye saracam kafayı taktım, şimdi de yatak odası üstüme üstüme geliyor değiştirmek istiyorum eşim de daha 3 sene olmadı ne değiştirmesi diyor yok istemiyorumsürekli gözüme batıyor sevişirken bile şifonyer gözüme ilişiyo şunun yerini değiştirim diyorum kafamdan ahdhhf bizim bebek bence yatak odasından olmuyor acilen değiştirmem şart
Oy kuzum mide işin içindeyse sıkıntııı dikkat et, sende fırında sağlıklı kızartma yapÇünkü midemi rahatsız ediyorbende tiksindim istemiyor içim. Turşu yerim kızartma yemem
Nasip olmasın yaaaBen 12 ve 13 gun gördüm 14 de çatlama gördüm masaj ile alakalimi bilemem bidaki ay ovulasyon yapmak nasip olursa yine bilgileri paylaşırız burda canim
Orda ayak havaya dikilmiyo yaaaOzaman oturma odasında yapın, biz öyle yapıyoruz bazentövbeee
Sağol canım benim 2. Değil 3. Klomen denemem bu ay inşallah istemeyen herkesin olsun.. Sana bana herkese kısmet olsunİnşallah bu ay öyle olmaz canım. 2. Ayda sonuç alanlar daha çok okuduğum kadarıyla. İnşallah olsun nickin gibi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?