Gebeliğe Hazırlık Mayıs 2021 Ayı Gebelik Planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Ay kiz benimkide öyle seviyor isimleri bilr hazır manyak bu erkekler bende hazır değiliz erken diyorum ne diyim soranlara

Haklı annenler eşya felan koymadılar ama eşimin kedileri asla vazgeçmez çok seviyo Bnde katlanıyorum mecbur

Ay kiz benimkide öyle seviyor isimleri bilr hazır manyak bu erkekler bende hazır değiliz erken diyorum ne diyim soranlara
Bende öyle düşünmüyoruz diyorum ama kim nereden bilecek ovulasyon testi yaptığımı, sürekli buralarda araştırma yaptığımı, doktorlara gittiğimi. Hepsini gizli saklı yapıyorum yoksa millet durmadan kurcalıyor neden doktora gidiyorsun olmuyor mu neden olmuyormuş vs vs

Bende yaptım yüsracım belki ondan erken yumurtlama ve pik gördüm her ay deneyeceğim masajların etkisine güveniyorum
Benim bitti adetim yarın olmazsa olası damla ben adetin bitimi 3.gün başlıcam yapacağım erken görmek isterim yumurtlma ben yaptığım ay 14.gün görmüştüm uzama filan olmamıştı bazen 15.gün de olurdu rahat yumurtlma gördüğümü düşünüyorm masajla çok rahatım bu ay olmazsa aklım aşılamada ya çok şey etmiyorum kendimi

Haklı annenler eşya felan koymadılar ama eşimin kedileri asla vazgeçmez çok seviyo Bnde katlanıyorum mecbur
Benim kocam aksine asla olmaz alamam diyordu. Seviyorsan dışarıda sev falan... Sonuç olarak bu hevesim de kursağımda kaldı. Ne kedi var ne bebek

Kizlarim bat 15 mayis olanlar yada yakin olanlar ne durumdasiniz sizce ne zaman test yapmaliyiz? Erken gebelik
Ben 14 mayıs yarın erken gebelik yapicam ama olumsuz cikicak biliyorum büyük ihtimalle esim de sperm sorunu var ama Allah ol derse olur yumurtlama testi yaptım yarın 14 gun bitmiş olcak bakalim sonuç ne acayip bel agrım var günlerdir özelikle 2 gündür regl olcam diye wc ye gidiyorum

Haha ben de öyle diyorum yeni düşünmeye başladık daha falan ama tık yok hala.. Benim eşim alerjik o yüzden kedi falan hiç sıcak bakmıyor çok istiyorum ama
Ay kızartma sevilmez mi yaaaaa püü

Ben 12 ve 13 gun gördüm 14 de çatlama gördüm masaj ile alakalimi bilemem bidaki ay ovulasyon yapmak nasip olursa yine bilgileri paylaşırız burda canim

Benim kocam aksine asla olmaz alamam diyordu. Seviyorsan dışarıda sev falan... Sonuç olarak bu hevesim de kursağımda kaldı. Ne kedi var ne bebek
Bebek olsun boşver kediyi dışarda yine beslersin bn hayvan düşmanı değilim ama çok çok zor hem masraflı hem de temizlik olayı çok yorucu

Haha ben de öyle diyorum yeni düşünmeye başladık daha falan ama tık yok hala.. Benim eşim alerjik o yüzden kedi falan hiç sıcak bakmıyor çok istiyorum ama

Ay kızartma sevilmez mi yaaaaa püü
Çünkü midemi rahatsız ediyor bende tiksindim istemiyor içim. Turşu yerim kızartma yemem

Dillendirmeye gerek yok zaten boş boş konuşan çok bizim moraller zaten yerlerde iyice laf vermeyelim kimseye

Ben bir şeye saracam kafayı taktım, şimdi de yatak odası üstüme üstüme geliyor değiştirmek istiyorum eşim de daha 3 sene olmadı ne değiştirmesi diyor yok istemiyorum sürekli gözüme batıyor sevişirken bile şifonyer gözüme ilişiyo şunun yerini değiştirim diyorum kafamdan ahdhhf bizim bebek bence yatak odasından olmuyor acilen değiştirmem şart

Ozaman oturma odasında yapın, biz öyle yapıyoruz bazen tövbeee

İnşallah bu ay öyle olmaz canım. 2. Ayda sonuç alanlar daha çok okuduğum kadarıyla. İnşallah olsun nickin gibi
Sağol canım benim 2. Değil 3. Klomen denemem bu ay inşallah istemeyen herkesin olsun.. Sana bana herkese kısmet olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…