Gebeliğe Hazırlık Mayıs 2021 Ayı Gebelik Planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Insallah vardir guzel haber alirsin . Ben yumurtlama takbi yapmadim takvime gore bugun daha 10 gun. Cok erken Bn yapsam cikmaz yarin demi ?

Bebek olsun boşver kediyi dışarda yine beslersin bn hayvan düşmanı değilim ama çok çok zor hem masraflı hem de temizlik olayı çok yorucu
Adam akıllı düşününce yapamam ben ya, çok tüy olur her taraf. Eşyalarımız da yeni, birşey Olursa eşim üzülür hala borçlarını ödüyor sende sıkma canını

Lh pikinden 24-36 saat sonra yumurta salınıyor. 5 mayıs sabahı kanda Lh tavan yaptıysa 6 mayıs sabahı muhtemel yumurta çatlama zamanı olur. Onun da döllenmek için 24 saati var. Aşağı yukarı böyle oluyor. Vücut sıcaklığını ölçersen daha çok bilgi edinebilirsin çatlama konusunda ya da serviks pozisyonu/ sıvısı değerlendirebilirsen. O bilgiler varsa elimden geldiğince yorumlarım. Bin tane detay düşünüyoruz. İnşallah isteğimize kavuşuruz.

İşe yarıyor mu emin değilim. Ben kaç defa kaldırdım, amuda kalktım resmen yoook
Umut fakirin ekmeği, artık kaldırkayınca gitmiyorlar gibi hissediyorum, ama benim kalkar kalkmaz akıyor geri yaa hemen acaba benim tüpler mi tıkalı bir kız vardı benim geri çıkmıyor dedi nereye gidiyiiiiiiii

Nasip olmasın yaaa nasip olacak şey bu olsun artkıııın bezdiim testler heyecanla beni bekliyor
Az önce burda eşimin sperm testini yorumladılar moralmen çöktüm öğlen uyanırım ilk idrarla test yapar ilk size haber veririm kuzum negatif cikicak ama haziran ayında hic değilse tedavilerimizi oluruz varsa sıkıntı dua ediyorum inşallah bu sefer yanılırım ❤

Kızlar ya ben hiç iyi hissetmiyorum kendimi iliskiden sonra aşırı bel ve karın ağrım oluyor sırtıma vuruyor agrilari hatta ters bisey yapmıyoruz hareket olarak ama etkisini atamıyorum iki.gun hassasmiyim yoksa belirti mi arıyorum bilemedim var mi böyle agri yaşayan

Vücut sıcaklığı hic olcmedim ama en kisa zamanda baslayacagim. Hem pcos var kendimi daha iyi gozlemleme sansim olur. İkinci sorum, sizce spermiogram birkac ay denemeden sonra mi yapilmali yoksa ilk zamanlarda bakılmalı mi

Canım sperm için hiç üzülme 2 3 ay takviyeyle tavan oluyo kafana taktığın şeye bak biz de sorun yok yine olmuyo yeter ki rabbim ol desin

Umut fakirin ekmeği, artık kaldırkayınca gitmiyorlar gibi hissediyorum, ama benim kalkar kalkmaz akıyor geri yaa hemen acaba benim tüpler mi tıkalı bir kız vardı benim geri çıkmıyor dedi nereye gidiyiiiiiiii
Hahahja alemsin bence o pozisyon ile ilgili birşey. Mesela bazı pozisyonlarda hiç çıkmıyor bende, bazılarında da şırıl şırıl akıyor. Bende eşime diyorum sen uca mı boşaldın, o da.manyak oldun iyice diyor gülüyoruz

Canım sperm için hiç üzülme 2 3 ay takviyeyle tavan oluyo kafana taktığın şeye bak biz de sorun yok yine olmuyo yeter ki rabbim ol desin
Keciboynuzu suyu icirmistim gecen aydan bu ay saldım ramazan dolayisi ile belki etki eder incir falan yediriyorum vitamin takviyesi herşey var kısmet bu gece bana uyku yok bel ağrısı dışında hiç birşey yok her an adet olcam gibi hissediyorum çok korkuyorum

Güzel düşünmek güzel almak isteriz gün doğmadan neleer doğar. Allah vermek isterse kılı kırk yarar verir istemezse kılı kırk yapar. İmkansız değilse bir ihtimal vardır asla çökmemek inanarak devam etmek en iyisi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…