Hangi pozisyonda çıkmıyor çabuk söyleHahahja alemsinbence o pozisyon ile ilgili birşey. Mesela bazı pozisyonlarda hiç çıkmıyor bende, bazılarında da şırıl şırıl akıyor. Bende eşime diyorum sen uca mı boşaldın, o da.manyak oldun iyice diyor gülüyoruz
Kuzum üzülme nasip herşey. Yeter ki Rabbim ol desin2. Benim bi arkadaşım bebek düşünmeye başladı. Telefonda bir uygulamaya göre 2 gün yumurtlama değerlendirdi. 3.gün covid olduğunu öğrenince dedi neyse iyileşeyim bebeği sonra düşünürüz. Filyasyon ekibin getirdiği ilaçları 1 hafta içti. Adet geçikince bakmış ki hamile düşünebiliyor musunAz önce burda eşimin sperm testini yorumladılar moralmen çöktüm öğlen uyanırım ilk idrarla test yapar ilk size haber veririm kuzum negatif cikicak ama haziran ayında hic değilse tedavilerimizi oluruz varsa sıkıntıdua ediyorum inşallah bu sefer yanılırım ❤
Canim gecmis olsun inşallah bir an önce tedavi olur esin fayda sağlarAz önce burda eşimin sperm testini yorumladılar moralmen çöktüm öğlen uyanırım ilk idrarla test yapar ilk size haber veririm kuzum negatif cikicak ama haziran ayında hic değilse tedavilerimizi oluruz varsa sıkıntıdua ediyorum inşallah bu sefer yanılırım ❤
Kizlar hemen ayaga kalkarsaniz çok akiyor ama yatarsanız o azalıyor hemde baya bayaa. Gecenlerde hemen dus almam lazimdi siril siril akti ama yattığım zamanlar öyle birşey göremedim illaki akıyor ama ayağa hemen kalkınca efsane şelale gibi akıyorHahahja alemsinbence o pozisyon ile ilgili birşey. Mesela bazı pozisyonlarda hiç çıkmıyor bende, bazılarında da şırıl şırıl akıyor. Bende eşime diyorum sen uca mı boşaldın, o da.manyak oldun iyice diyor gülüyoruz
Pcos varsa zaten biraz uğraştırabilir. Yani bence biz kadınlar olarak bin takla atıyoruz. Bence beyler de elini taşın altına koysun biraz. Yapacakları çok çok bi sperm vermek neden bu kadar zor geliyor anlamıyorum. Doktorlar da hemen bakmıyor gerçi ama erkekte de yaş, sigara, radyasyon, genetik.. bissürü faktör etkili.. Pcos varsa mutlaka sıcaklık ölçümü ve testi bir arada uygula canım. İnşallah faydasını görür hemencik hamile kalırsın.Vücut sıcaklığı hic olcmedim ama en kisa zamanda baslayacagim. Hem pcos var kendimi daha iyi gozlemleme sansim olur. İkinci sorum, sizce spermiogram birkac ay denemeden sonra mi yapilmali yoksa ilk zamanlarda bakılmalı mi
Rabbim ol derse olur 5. Ay ilk geceden beri istiyoruz olmamasının nedeni heralde eşten kaynaklı bende sadece tiroit çıktı oda 4.6 şimdi yine hormon testi vericem birde amh baktirim diyorum bekleyerek oyalanmayalim tedavisi gereken seyler varsa zateb onlar zaman aliyorKuzum üzülme nasip herşey. Yeter ki Rabbim ol desin2. Benim bi arkadaşım bebek düşünmeye başladı. Telefonda bir uygulamaya göre 2 gün yumurtlama değerlendirdi. 3.gün covid olduğunu öğrenince dedi neyse iyileşeyim bebeği sonra düşünürüz. Filyasyon ekibin getirdiği ilaçları 1 hafta içti. Adet geçikince bakmış ki hamile düşünebiliyor musun
Teşekkür ederim canım ramazan bitmesini bekliyoruz durum ne bilmiyoruz ultrosan a giricekCanim gecmis olsun inşallah bir an önce tedavi olur esin fayda sağlar
Insan üzülüyor elinde olmadan şimdi kizkardesime kıyaslıyorlar iyice moralmen çöküyorum senden sonra evlendi 1.5 aylık hamile diyorlar özelikle kaynanam olmuyorsa napabilirim dedim en son patladım telefonda ariyo akrabaları ipb iş bebek varmı diyolar yok anam bunlarda iş ben doğrucan bu yaştan sonra diyor çok zoruma gidiyor ama en büyük destekçim annem iyiki varGüzel düşünmek güzel almak isteriz gün doğmadan neleer doğar. Allah vermek isterse kılı kırk yarar verir istemezse kılı kırk yapar.İmkansız değilse bir ihtimal vardır asla çökmemek inanarak devam etmek en iyisi
Hangi ilaç o ben de içeyim hahahahaKuzum üzülme nasip herşey. Yeter ki Rabbim ol desin2. Benim bi arkadaşım bebek düşünmeye başladı. Telefonda bir uygulamaya göre 2 gün yumurtlama değerlendirdi. 3.gün covid olduğunu öğrenince dedi neyse iyileşeyim bebeği sonra düşünürüz. Filyasyon ekibin getirdiği ilaçları 1 hafta içti. Adet geçikince bakmış ki hamile düşünebiliyor musun
Kilo problemi vs varmi canım belki psikolojik olabilir gebeliğe yormak içinKızlar ya ben hiç iyi hissetmiyorum kendimi iliskiden sonra aşırı bel ve karın ağrım oluyor sırtıma vuruyor agrilari hatta ters bisey yapmıyoruz hareket olarak ama etkisini atamıyorum iki.gun hassasmiyim yoksa belirti mi arıyorum bilemedim var mi böyle agri yaşayan
Tuh ben bekarken ictim korona olduk belki eşimle o da etkiler sperm vs doğurganlık sorunlarınıHangi ilaç o ben de içeyim hahahaha
İnsallah hepimizin gonlune gore olur ve hemencecik hamile kalırızPcos varsa zaten biraz uğraştırabilir. Yani bence biz kadınlar olarak bin takla atıyoruz. Bence beyler de elini taşın altına koysun biraz. Yapacakları çok çok bi sperm vermek neden bu kadar zor geliyor anlamıyorum. Doktorlar da hemen bakmıyor gerçi ama erkekte de yaş, sigara, radyasyon, genetik.. bissürü faktör etkili.. Pcos varsa mutlaka sıcaklık ölçümü ve testi bir arada uygula canım. İnşallah faydasını görür hemencik hamile kalırsın.
Enfeksiyon falan da olabilir canımKızlar ya ben hiç iyi hissetmiyorum kendimi iliskiden sonra aşırı bel ve karın ağrım oluyor sırtıma vuruyor agrilari hatta ters bisey yapmıyoruz hareket olarak ama etkisini atamıyorum iki.gun hassasmiyim yoksa belirti mi arıyorum bilemedim var mi böyle agri yaşayan
Bakalım eşimin sperm sonuçlarını alacaz yarın bakalım ordan ne sürpriz çıkıcakTuh ben bekarken ictim korona olduk belki eşimle o da etkiler sperm vs doğurganlık sorunlarını
Iyiyim canim iki gündür temizlik yapıyordum bir taraftan cocukla zor oluyor girip baktım tam okuyamadan mesajları aradan çok yetişemedim ama yarın anneme gidiyorum rahat rahat takılırım insallah
Orası öyle de üzülmenin de bedeli bize en iyisi bunu kendimize yapmamız lazım. Ailen neredeydi canım senin unuttum vallaInsan üzülüyor elinde olmadan şimdi kizkardesime kıyaslıyorlar iyice moralmen çöküyorum senden sonra evlendi 1.5 aylık hamile diyorlar özelikle kaynanam olmuyorsa napabilirim dedim en son patladım telefonda ariyo akrabaları ipb iş bebek varmı diyolar yok anam bunlarda iş ben doğrucan bu yaştan sonra diyor çok zoruma gidiyor ama en büyük destekçim annem iyiki varuzak olsada hep duası benimle
Burda bi arkadaş yorumluyor valla ona sor bizim doktor fazla bise dememiştiBakalım eşimin sperm sonuçlarını alacaz yarın bakalım ordan ne sürpriz çıkıcak
Yani kilolumuyum diye mi kuzum 60 olmuşumdur ramazanda biraz aldım ama çok kilolu değilim normalde her zaman yaptığım şeyleri yapıyorum aslında tek fark korunmuyorum ama aşırı doluluk hissi oluyor agri oluyor cok değişik geldiKilo problemi vs varmi canım belki psikolojik olabilir gebeliğe yormak için
Yaa bir şey varsa da çıksın artık ona göre bir yol belirleriz en azındanBurda bi arkadaş yorumluyor valla ona sor bizim doktor fazla bise dememiştiinşallah güzel çıkar canim erkeklerle daha zor uğraşmak valla bebek gibi onu ictinmi şunu ictinmi diye adama 50 kere tekrar ediyorum kendim tıkır tıkır saatini bilir icerim ilacımı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?