Gebeliğe Hazırlık Mayıs 2021 Ayı Gebelik Planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Hangi pozisyonda çıkmıyor çabuk söyle

Kuzum üzülme nasip herşey. Yeter ki Rabbim ol desin2. Benim bi arkadaşım bebek düşünmeye başladı. Telefonda bir uygulamaya göre 2 gün yumurtlama değerlendirdi. 3.gün covid olduğunu öğrenince dedi neyse iyileşeyim bebeği sonra düşünürüz. Filyasyon ekibin getirdiği ilaçları 1 hafta içti. Adet geçikince bakmış ki hamile düşünebiliyor musun

Canim gecmis olsun inşallah bir an önce tedavi olur esin fayda sağlar

Kizlar hemen ayaga kalkarsaniz çok akiyor ama yatarsanız o azalıyor hemde baya bayaa. Gecenlerde hemen dus almam lazimdi siril siril akti ama yattığım zamanlar öyle birşey göremedim illaki akıyor ama ayağa hemen kalkınca efsane şelale gibi akıyor

Vücut sıcaklığı hic olcmedim ama en kisa zamanda baslayacagim. Hem pcos var kendimi daha iyi gozlemleme sansim olur. İkinci sorum, sizce spermiogram birkac ay denemeden sonra mi yapilmali yoksa ilk zamanlarda bakılmalı mi
Pcos varsa zaten biraz uğraştırabilir. Yani bence biz kadınlar olarak bin takla atıyoruz. Bence beyler de elini taşın altına koysun biraz. Yapacakları çok çok bi sperm vermek neden bu kadar zor geliyor anlamıyorum. Doktorlar da hemen bakmıyor gerçi ama erkekte de yaş, sigara, radyasyon, genetik.. bissürü faktör etkili.. Pcos varsa mutlaka sıcaklık ölçümü ve testi bir arada uygula canım. İnşallah faydasını görür hemencik hamile kalırsın.

Rabbim ol derse olur 5. Ay ilk geceden beri istiyoruz olmamasının nedeni heralde eşten kaynaklı bende sadece tiroit çıktı oda 4.6 şimdi yine hormon testi vericem birde amh baktirim diyorum bekleyerek oyalanmayalim tedavisi gereken seyler varsa zateb onlar zaman aliyor

Insan üzülüyor elinde olmadan şimdi kizkardesime kıyaslıyorlar iyice moralmen çöküyorum senden sonra evlendi 1.5 aylık hamile diyorlar özelikle kaynanam olmuyorsa napabilirim dedim en son patladım telefonda ariyo akrabaları ipb iş bebek varmı diyolar yok anam bunlarda iş ben doğrucan bu yaştan sonra diyor çok zoruma gidiyor ama en büyük destekçim annem iyiki var uzak olsada hep duası benimle

Hangi ilaç o ben de içeyim hahahaha

Kilo problemi vs varmi canım belki psikolojik olabilir gebeliğe yormak için

İnsallah hepimizin gonlune gore olur ve hemencecik hamile kalırız Cok teşekkür ederim cevaplarınız icin

Enfeksiyon falan da olabilir canım

P Poouh nasılsın canım seni pek göremiyorum burada
Iyiyim canim iki gündür temizlik yapıyordum bir taraftan cocukla zor oluyor girip baktım tam okuyamadan mesajları aradan çok yetişemedim ama yarın anneme gidiyorum rahat rahat takılırım insallah

Orası öyle de üzülmenin de bedeli bize en iyisi bunu kendimize yapmamız lazım. Ailen neredeydi canım senin unuttum valla ana olmak böyle birşey işte iyi ki varlar ömürlerini ömür versin kurban olduğum Allah. Kaynanan biraz anlayışsız kadın dmeek ki insan şanslı olmuyor bu konuda benimde Kaynanam bal gibi kadın kaç yıldır evliyim birgün ağzından bu konuyu açtığını duymadım. Ben açıyorum anne böyle böyle o da nerde çocuğu olmamış sonradan olmuşlardı örnek vererek beni avutuyor bende açmıyorum ona daha konuyu yoksam o da zorlanıyor birşey diyemiyor ne desem alınmaz diye düşünüyor güzel insan özledim annemi de özledim uzun zamandır görmedim onları

Bakalım eşimin sperm sonuçlarını alacaz yarın bakalım ordan ne sürpriz çıkıcak
Burda bi arkadaş yorumluyor valla ona sor bizim doktor fazla bise dememişti inşallah güzel çıkar canim erkeklerle daha zor uğraşmak valla bebek gibi onu ictinmi şunu ictinmi diye adama 50 kere tekrar ediyorum kendim tıkır tıkır saatini bilir icerim ilacımı

Kilo problemi vs varmi canım belki psikolojik olabilir gebeliğe yormak için
Yani kilolumuyum diye mi kuzum 60 olmuşumdur ramazanda biraz aldım ama çok kilolu değilim normalde her zaman yaptığım şeyleri yapıyorum aslında tek fark korunmuyorum ama aşırı doluluk hissi oluyor agri oluyor cok değişik geldi

Yaa bir şey varsa da çıksın artık ona göre bir yol belirleriz en azından

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…