Ne güzel annesine gideneIyiyim canim iki gündür temizlik yapıyordum bir taraftan cocukla zor oluyor girip baktım tam okuyamadan mesajları aradan çok yetişemedim ama yarın anneme gidiyorum rahat rahat takılırım insallah
Ramazandan önce gitmiştim yok demişti kuzum akintim da azaldı ama bende öyle şeylerden korkuyorumEnfeksiyon falan da olabilir canım
Haha ya benimkide attığım adıma karışıyo deli misin acaba diyorumHahayy yaaaa tatlılar sizi, benim de eşim bebe bebe diye elini karnıma koyuyor deli ediyor beni, yok bebe mebe git diyorum kedi alacam eve bu gidişle hah
Bn hemen olur saniyordum oyle olmuyormusBenim 4. Ayım canım, 27 yaşındayım bende senin gibi hemen olsun istiyorum
İnşallah olmazsınHaha ya benimkide attığım adıma karışıyo deli misin acaba diyorumbi hafta olmuş daha yumurtlama olalı bizim ki çok fena havalarda adet olursam bayağı bozulcak
Bayram falan kalmadı kalmadı evde olunca ipin ucu kaçmış biraz ya ramazan boyunca görüşemedik hasret kaldık birZ bende dinleniyorum orada olunca Allah başımızdan eksik etmesin anneleriNe güzel annesine gideneeminim zordur çocuk olunca bende baya yaptım bitirdim temiz temiz bayram da eşimle balayı gibi yatıp yuvarlanacam yiyip içip
Ben de esim de doğma büyüme istanbulluyuz ama iş icin izmire yerlestik 5 ay oldu hic alışamadım bugün bile ben ölürsem eğer beni buraya gömmeyin dedim düşün o kadar kendimi buraya ait hissetmiyorum. Annemler istanbulda ah canim anamOrası öyle de üzülmenin de bedeli bize en iyisi bunu kendimize yapmamız lazım. Ailen neredeydi canım senin unuttum vallaana olmak böyle birşey işte iyi ki varlar ömürlerini ömür versin kurban olduğum Allah. Kaynanan biraz anlayışsız kadın dmeek ki insan şanslı olmuyor bu konuda benimde Kaynanam bal gibi kadın kaç yıldır evliyim birgün ağzından bu konuyu açtığını duymadım. Ben açıyorum anne böyle böyle o da nerde çocuğu olmamış sonradan olmuşlardı örnek vererek beni avutuyor bende açmıyorum ona daha konuyu yoksam o da zorlanıyor birşey diyemiyor ne desem alınmaz diye düşünüyor güzel insan özledim annemi de özledim uzun zamandır görmedim onları
İnşallah canım benimİnşallah olmazsın
Aynen ole denemekte fayda var bankada daha 1 kez denedim klomen ve catlatma ıgnesı hemen hsg yapalım diyor doktor mu degıssem bilemedim belki sansım vardır klomen le kararsızımCanım doktor bana üç defa deneyeceğiz klomen dedi bu ay üçüncüye başlayacağım inşallah eğer olmazsa Rahim filmi çekicez dedi.. İlk ay sadece klomen kullandım ikincide klomen ve çatlatma iğnesi kullandım bu ay yine aynı şekilde klomen ve çatlatma iğnesi deneyeceğiz... 2 yıla yakındır istiyoruz araya pandemi vs girince doktora gitme işini ertelemiştik ama malum pandemi bitmiyor bir yerden başlamak lazım
Yok kilon gayet iyi bende 60 dim ama pandemide 70 oldum resmenYani kilolumuyum diye mi kuzum 60 olmuşumdur ramazanda biraz aldım ama çok kilolu değilim normalde her zaman yaptığım şeyleri yapıyorum aslında tek fark korunmuyorum ama aşırı doluluk hissi oluyor agri oluyor cok değişik geldi
Eline Yumurta al çaktırmadan anı bi hareket yapıp at yumurtayı yere ah yumurtamiz kırıldı diye dalgasını gec ben olsam yapardım valla bende eşime gün içinde konusurken araya sıkıştırıyorum nasıl kendini hamile hissediyormusun oldu gibi mi diyeHaha ya benimkide attığım adıma karışıyo deli misin acaba diyorumbi hafta olmuş daha yumurtlama olalı bizim ki çok fena havalarda adet olursam bayağı bozulcak
Allah kolaylık versin canım yaaa, insanın alıştığı yerden uzaklaşması çok zor ben de doğma büyüme İstanbulluyum ama çoook uzaklara düştüm..Ben de esim de doğma büyüme istanbulluyuz ama iş icin izmire yerlestik 5 ay oldu hic alışamadım bugün bile ben ölürsem eğer beni buraya gömmeyin dedim düşün o kadar kendimi buraya ait hissetmiyorum. Annemler istanbulda ah canim anamkaynanam patavatsız kocası 3 yıl önce oldu eşimden başka çocuğu yok bizimle geldi izmire alt üst oturuyoz 7/24 bizimle maalesef birde soyle birsey var kendisi esimi 10 yil sonra doğurmuş onunda olmamış çocuğu en çok anlaması gereken o ama cahil nato kafa nato mermer Allahım beni böyle sınıyor işte
Yumurtlama gecti o zamanda oldu ama bu kadar değildi valla bende 70 ken pandemi de 60 oldum bi yere gidemeyince diyet yapma fırsatı buldum şükürYok kilon gayet iyi bende 60 dim ama pandemide 70 oldum resmenbende bi problem olmuyo yumurtlama ağrısı oluyor oda geçiyor zamanı geçince canim
Ahhaha iyi fikir vallaEline Yumurta al çaktırmadan anı bi hareket yapıp at yumurtayı yere ah yumurtamiz kırıldı diye dalgasını gec ben olsam yapardım valla bende eşime gün içinde konusurken araya sıkıştırıyorum nasıl kendini hamile hissediyormusun oldu gibi mi diye
Zaten çok çocuk yapan kadınlar yani olanlar bunlar kadar acımasız olmuyorlar demi en iyi anlayacak kaynanan oysa ki.Ben de esim de doğma büyüme istanbulluyuz ama iş icin izmire yerlestik 5 ay oldu hic alışamadım bugün bile ben ölürsem eğer beni buraya gömmeyin dedim düşün o kadar kendimi buraya ait hissetmiyorum. Annemler istanbulda ah canim anamkaynanam patavatsız kocası 3 yıl önce oldu eşimden başka çocuğu yok bizimle geldi izmire alt üst oturuyoz 7/24 bizimle maalesef birde soyle birsey var kendisi esimi 10 yil sonra doğurmuş onunda olmamış çocuğu en çok anlaması gereken o ama cahil nato kafa nato mermer Allahım beni böyle sınıyor işte
Gecen bir arkadaş demisti burada böyle sık boğaz edene seninki nasildi diye sorup aynı şeyleri söyle diye bi hatırlat bence yaşadıklarını aradaBen de esim de doğma büyüme istanbulluyuz ama iş icin izmire yerlestik 5 ay oldu hic alışamadım bugün bile ben ölürsem eğer beni buraya gömmeyin dedim düşün o kadar kendimi buraya ait hissetmiyorum. Annemler istanbulda ah canim anamkaynanam patavatsız kocası 3 yıl önce oldu eşimden başka çocuğu yok bizimle geldi izmire alt üst oturuyoz 7/24 bizimle maalesef birde soyle birsey var kendisi esimi 10 yil sonra doğurmuş onunda olmamış çocuğu en çok anlaması gereken o ama cahil nato kafa nato mermer Allahım beni böyle sınıyor işte
Sen neredesin canim ailen nerede of valla alışamadım güzel şehir deniz ayağının dibinde ama yok gurbetteyim 4 kardeşiz biz 3 kız 1 erkek hepimiz evliyiz çok şükür ailem ve kardeşlerim birbiri e çok yakın aile apartmanı birde devamli beraber iftar sofralarinda dogum günlerinde özel günlerde buluşuyorlar resim atıyolar bana o kadar üzülüyorum ki çok yalnızım burda evlâdım olsa ona sığınsam keşke diyorum ☹☹☹☹☹Allah kolaylık versin canım yaaa, insanın alıştığı yerden uzaklaşması çok zor ben de doğma büyüme İstanbulluyum ama çoook uzaklara düştüm..
Aynen vallaAhhaha iyi fikir vallaDeli bu erkekler
Covid ilacı beeHangi ilaç o ben de içeyim hahahaha
Amin canim çok cahil hani insanları kınamak gibi olmasında ne laf ne söz biliyor Allahim yardim etsin ne diyim. Mart ayında istanbula gittim düğün için o kadar mutluydum ki ailemle kardeşlerimle doğduğum evdeZaten çok çocuk yapan kadınlar yani olanlar bunlar kadar acımasız olmuyorlar demi en iyi anlayacak kaynanan oysa ki.Birde o iyi olsa insanlık olarak anlayış olarak sana destek kol kanat gerse bu kadar düşman olmazsın oralara. Böyle insanla aynı yerde kalması zor tek çocuk birde kocası yok Allah sanada gani gani yardım etsin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?