Gebeliğe Hazırlık Mayıs 2021 Ayı Gebelik Planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Iyiyim canim iki gündür temizlik yapıyordum bir taraftan cocukla zor oluyor girip baktım tam okuyamadan mesajları aradan çok yetişemedim ama yarın anneme gidiyorum rahat rahat takılırım insallah
Ne güzel annesine gidene eminim zordur çocuk olunca bende baya yaptım bitirdim temiz temiz bayram da eşimle balayı gibi yatıp yuvarlanacam yiyip içip

Hahayy yaaaa tatlılar sizi, benim de eşim bebe bebe diye elini karnıma koyuyor deli ediyor beni, yok bebe mebe git diyorum kedi alacam eve bu gidişle hah
Haha ya benimkide attığım adıma karışıyo deli misin acaba diyorum bi hafta olmuş daha yumurtlama olalı bizim ki çok fena havalarda adet olursam bayağı bozulcak

Ne güzel annesine gidene eminim zordur çocuk olunca bende baya yaptım bitirdim temiz temiz bayram da eşimle balayı gibi yatıp yuvarlanacam yiyip içip
Bayram falan kalmadı kalmadı evde olunca ipin ucu kaçmış biraz ya ramazan boyunca görüşemedik hasret kaldık birZ bende dinleniyorum orada olunca Allah başımızdan eksik etmesin anneleri

Ben de esim de doğma büyüme istanbulluyuz ama iş icin izmire yerlestik 5 ay oldu hic alışamadım bugün bile ben ölürsem eğer beni buraya gömmeyin dedim düşün o kadar kendimi buraya ait hissetmiyorum. Annemler istanbulda ah canim anam kaynanam patavatsız kocası 3 yıl önce oldu eşimden başka çocuğu yok bizimle geldi izmire alt üst oturuyoz 7/24 bizimle maalesef birde soyle birsey var kendisi esimi 10 yil sonra doğurmuş onunda olmamış çocuğu en çok anlaması gereken o ama cahil nato kafa nato mermer Allahım beni böyle sınıyor işte

Aynen ole denemekte fayda var bankada daha 1 kez denedim klomen ve catlatma ıgnesı hemen hsg yapalım diyor doktor mu degıssem bilemedim belki sansım vardır klomen le kararsızım

Yok kilon gayet iyi bende 60 dim ama pandemide 70 oldum resmen bende bi problem olmuyo yumurtlama ağrısı oluyor oda geçiyor zamanı geçince canim

Haha ya benimkide attığım adıma karışıyo deli misin acaba diyorum bi hafta olmuş daha yumurtlama olalı bizim ki çok fena havalarda adet olursam bayağı bozulcak
Eline Yumurta al çaktırmadan anı bi hareket yapıp at yumurtayı yere ah yumurtamiz kırıldı diye dalgasını gec ben olsam yapardım valla bende eşime gün içinde konusurken araya sıkıştırıyorum nasıl kendini hamile hissediyormusun oldu gibi mi diye

Allah kolaylık versin canım yaaa, insanın alıştığı yerden uzaklaşması çok zor ben de doğma büyüme İstanbulluyum ama çoook uzaklara düştüm..

Yok kilon gayet iyi bende 60 dim ama pandemide 70 oldum resmen bende bi problem olmuyo yumurtlama ağrısı oluyor oda geçiyor zamanı geçince canim
Yumurtlama gecti o zamanda oldu ama bu kadar değildi valla bende 70 ken pandemi de 60 oldum bi yere gidemeyince diyet yapma fırsatı buldum şükür

Ahhaha iyi fikir valla Deli bu erkekler

Zaten çok çocuk yapan kadınlar yani olanlar bunlar kadar acımasız olmuyorlar demi en iyi anlayacak kaynanan oysa ki. Birde o iyi olsa insanlık olarak anlayış olarak sana destek kol kanat gerse bu kadar düşman olmazsın oralara. Böyle insanla aynı yerde kalması zor tek çocuk birde kocası yok Allah sanada gani gani yardım etsin.

Gecen bir arkadaş demisti burada böyle sık boğaz edene seninki nasildi diye sorup aynı şeyleri söyle diye bi hatırlat bence yaşadıklarını arada

Allah kolaylık versin canım yaaa, insanın alıştığı yerden uzaklaşması çok zor ben de doğma büyüme İstanbulluyum ama çoook uzaklara düştüm..
Sen neredesin canim ailen nerede of valla alışamadım güzel şehir deniz ayağının dibinde ama yok gurbetteyim 4 kardeşiz biz 3 kız 1 erkek hepimiz evliyiz çok şükür ailem ve kardeşlerim birbiri e çok yakın aile apartmanı birde devamli beraber iftar sofralarinda dogum günlerinde özel günlerde buluşuyorlar resim atıyolar bana o kadar üzülüyorum ki çok yalnızım burda evlâdım olsa ona sığınsam keşke diyorum ☹☹☹☹☹

Amin canim çok cahil hani insanları kınamak gibi olmasında ne laf ne söz biliyor Allahim yardim etsin ne diyim. Mart ayında istanbula gittim düğün için o kadar mutluydum ki ailemle kardeşlerimle doğduğum evde bayram geliyor bir yanım hep eksik eşime de kızıyorum babasının mezarı izmirde diye bütün düzenimizi bozdu inşallah istanbula gitmek nasip olur tek dileğim tek isteğim ❤ önce bebek ama

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…