Ben İstanbulda doğdum büyüdüm evlendikten sonra tekirdağa yerleştim, anne tarafım tekirdağlı ama çok gitmişliğim yoktu açıkçası. Evlendikten 1,5 sene sonra atamam oldu Kahramanmaraşa geldik, çok zorlanıyorum aynı zamanda eşimin memleketi ailesi falan da burada, kötü insanlar değiller ama sıkılıyorum ben sanırım. Çok özlüyorum İstanbulu, tekirdağı.. Havası suyu başka. Aynı şeyleri yaşıyoruz ailem İstanbulda süreli fotoğraf paylaşıyorlar beraber çok üzülüyorum çokSen neredesin canim ailen nerede of valla alışamadım güzel şehir deniz ayağının dibinde ama yok gurbetteyim 4 kardeşiz biz 3 kız 1 erkek hepimiz evliyiz çok şükür ailem ve kardeşlerim birbiri e çok yakın aile apartmanı birde devamli beraber iftar sofralarinda dogum günlerinde özel günlerde buluşuyorlar resim atıyolar bana o kadar üzülüyorum ki çok yalnızım burda evlâdım olsa ona sığınsam keşke diyorum ☹☹☹☹☹
Anladım covid ilacı hamile yapıyorsa grupça kullanalımCovid ilacı beedöllenme sürexinde birsürü ilaç kullanmış oldu ama yine de çok şükür sağlıklı
Bn hemen olur saniyordum oyle olmuyormuscok acayip birsey bu surec. Uzulmuyorum Ama cok gereksiz geriliyorum bu donemde. Kendimi cok kasiyorum. Esimin umrunda degil
Ay aynı benSen neredesin canim ailen nerede of valla alışamadım güzel şehir deniz ayağının dibinde ama yok gurbetteyim 4 kardeşiz biz 3 kız 1 erkek hepimiz evliyiz çok şükür ailem ve kardeşlerim birbiri e çok yakın aile apartmanı birde devamli beraber iftar sofralarinda dogum günlerinde özel günlerde buluşuyorlar resim atıyolar bana o kadar üzülüyorum ki çok yalnızım burda evlâdım olsa ona sığınsam keşke diyorum ☹☹☹☹☹
Ya nasip nasip işteAnladım covid ilacı hamile yapıyorsa grupça kullanalım
Peki sonra istanbula gitme yada temirağa gitme diye birşey var benim imkansiz esiminde sulasi burda kayinvalidem durmadan bana topluyor kendi yetmez gibi iyi insanlar evet ama biz gurbetlik çekiyoruz yolda çok uzak yarın obur gün ise girsem hic goremicem yillik izinde anca. Bayram sonrasi ailem gelicek yazin kardeslerimde gelicek o günleri iple çekiyorumBen İstanbulda doğdum büyüdüm evlendikten sonra tekirdağa yerleştim, anne tarafım tekirdağlı ama çok gitmişliğim yoktu açıkçası. Evlendikten 1,5 sene sonra atamam oldu Kahramanmaraşa geldik, çok zorlanıyorum aynı zamanda eşimin memleketi ailesi falan da burada, kötü insanlar değiller ama sıkılıyorum ben sanırım. Çok özlüyorum İstanbulu, tekirdağı.. Havası suyu başka. Aynı şeyleri yaşıyoruz ailem İstanbulda süreli fotoğraf paylaşıyorlar beraber çok üzülüyorum çok
Mesleğin neBen İstanbulda doğdum büyüdüm evlendikten sonra tekirdağa yerleştim, anne tarafım tekirdağlı ama çok gitmişliğim yoktu açıkçası. Evlendikten 1,5 sene sonra atamam oldu Kahramanmaraşa geldik, çok zorlanıyorum aynı zamanda eşimin memleketi ailesi falan da burada, kötü insanlar değiller ama sıkılıyorum ben sanırım. Çok özlüyorum İstanbulu, tekirdağı.. Havası suyu başka. Aynı şeyleri yaşıyoruz ailem İstanbulda süreli fotoğraf paylaşıyorlar beraber çok üzülüyorum çok
Birini kapsan yanına bariAy aynı benbenimde iki kardeşim bekar ailemin yanında biri evli gene aynı yerdeler. Ben onlardan cok uzağım. Nası yalnız hissediyorum kendimi hele pandemi girdi gireli dha cok. Hemen bekarlara burda koca bulmam lazım diyorum ama daha okuyolar
Maalesef benim bu ay fiyasko. Regl oldum@Srks @yeni minnak @asuella
gumy @akrepprof @deneyselyazar
Arkadaşlar bat gününüz var mı güzel haberler
Benim de en az 5 sene burda çakılı kadrom, daha sonra gider miyim kalır mıyım bilmiyorum, eşim de işini düzenini burda oturtursa zor. Hayırlısı diyorum artık pandemiden sonra alışırım inşallahPeki sonra istanbula gitme yada temirağa gitme diye birşey var benim imkansiz esiminde sulasi burda kayinvalidem durmadan bana topluyor kendi yetmez gibi iyi insanlar evet ama biz gurbetlik çekiyoruz yolda çok uzak yarın obur gün ise girsem hic goremicem yillik izinde anca. Bayram sonrasi ailem gelicek yazin kardeslerimde gelicek o günleri iple çekiyorum
Öğretmenim canımMesleğin nebana tüyo ver bende atanayım
Eşine söyle, niye kendi evi varken milleti sana topluyor. Benimde kayınvalidem aynı sokakta oturuyor bizimle.Kocası vefat etmiş yıllar önce ama ben çizgini koymuşum. Bana sormadan kimseyi çağıramaz, şunlar sizden davet bekliyor dediğinde direk net şekilde kusura bakmasınlar şuan kabul edemem diyorum. Hatta bir kere sinirlendim ben ne zaman onlara gitmişim de onlar bana gelmek istiyor dedim.Peki sonra istanbula gitme yada temirağa gitme diye birşey var benim imkansiz esiminde sulasi burda kayinvalidem durmadan bana topluyor kendi yetmez gibi iyi insanlar evet ama biz gurbetlik çekiyoruz yolda çok uzak yarın obur gün ise girsem hic goremicem yillik izinde anca. Bayram sonrasi ailem gelicek yazin kardeslerimde gelicek o günleri iple çekiyorum
Alışmak zorundayız maalesef hasretlik çok zor ☹Benim de en az 5 sene burda çakılı kadrom, daha sonra gider miyim kalır mıyım bilmiyorum, eşim de işini düzenini burda oturtursa zor. Hayırlısı diyorum artık pandemiden sonra alışırım inşallah
Amin canim çok cahil hani insanları kınamak gibi olmasında ne laf ne söz biliyor Allahim yardim etsin ne diyim. Mart ayında istanbula gittim düğün için o kadar mutluydum ki ailemle kardeşlerimle doğduğum evdebayram geliyor bir yanım hep eksik eşime de kızıyorum babasının mezarı izmirde diye bütün düzenimizi bozdu inşallah istanbula gitmek nasip olur tek dileğim tek isteğim ❤ önce bebek ama ❤
Ay bende kınada bi ağladım bi güldüm. Evden çıkarken yol boyu ağladım. Pandemiden önce 2 aya bi hep gittim kızlar geldi. Şimdi görüşmemiz 4-5 aya çıktı bende ayda bi hala ağlarım. Üç yıl oldu insan özleme alışamıyor. Ankara’da yaşıyorum ailem EdirnedeBirini kapsan yanına barisen nerede yaşıyon canim valla insan hergün aglarmı hergun ağlıyorum evlendik uçağa bindim eşimle başladım ağlamaya trene bindik devam ediyorum ağlamaya bir hafta hergun her saat ağladım oda korktu sen hergun böyle ağlıcam mi diodu alışıyorsun ama içinde gurbetlik yara ☹
Kizlarim bat 15 mayis olanlar yada yakin olanlar ne durumdasiniz sizce ne zaman test yapmaliyiz? Erken gebe
Sağol canım benim 2. Değil 3. Klomen denemem bu ay inşallah istemeyen herkesin olsun.. Sana bana herkese kısmet olsun
İnşallah canım. İsteyen herkese nasip olsun. Senin iğnenin kaçıncı günü bugün ?Sağol canım benim 2. Değil 3. Klomen denemem bu ay inşallah istemeyen herkesin olsun.. Sana bana herkese kısmet olsun
Kuzum ben uluslararası ilişkiler mezunuyum fakat şuan yüksek lisans yapıyorum aynı zamanda lisans çocuk gelişimi de okuyorum 3.sınıfım. Maksat kafam dağılsınÖğretmenim canımsenin?
Ooo combo, yakında turnayı gözünden vurursunKuzum ben uluslararası ilişkiler mezunuyum fakat şuan yüksek lisans yapıyorum aynı zamanda lisans çocuk gelişimi de okuyorum 3.sınıfım. Maksat kafam dağılsın
Benimde eşim özel sektörde burda işini kurdu batmazsaBenim de en az 5 sene burda çakılı kadrom, daha sonra gider miyim kalır mıyım bilmiyorum, eşim de işini düzenini burda oturtursa zor. Hayırlısı diyorum artık pandemiden sonra alışırım inşallah
Hahaha bakalımOoo combo, yakında turnayı gözünden vurursun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?