Gebeliğe Hazırlık Mayıs 2021 Ayı Gebelik Planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Ben İstanbulda doğdum büyüdüm evlendikten sonra tekirdağa yerleştim, anne tarafım tekirdağlı ama çok gitmişliğim yoktu açıkçası. Evlendikten 1,5 sene sonra atamam oldu Kahramanmaraşa geldik, çok zorlanıyorum aynı zamanda eşimin memleketi ailesi falan da burada, kötü insanlar değiller ama sıkılıyorum ben sanırım. Çok özlüyorum İstanbulu, tekirdağı.. Havası suyu başka. Aynı şeyleri yaşıyoruz ailem İstanbulda süreli fotoğraf paylaşıyorlar beraber çok üzülüyorum çok

Aynı durumdayız kuzum, erkekler biraz da realistik bakıyor olaylara. Zamanı var ki olmuyor, nasip olur elbet diyorlar. Benimki de öyle, bırakmıyor2ki erkek doktor gideyim. Kadın doktor varken erkeğe gitmek caiz değil diyor. Neyse bu akşam biraz üzülmüş gibi davranıp kanına girdim, çok iyi bir erkek doktor vEmış yumurta takibi yaptırsak3mı dedim. 2-3 ay daha olmazsa belki ozaman düşünürüm dedi
Bn hemen olur saniyordum oyle olmuyormus cok acayip birsey bu surec. Uzulmuyorum Ama cok gereksiz geriliyorum bu donemde. Kendimi cok kasiyorum. Esimin umrunda degil

Ay aynı ben benimde iki kardeşim bekar ailemin yanında biri evli gene aynı yerdeler. Ben onlardan cok uzağım. Nası yalnız hissediyorum kendimi hele pandemi girdi gireli dha cok. Hemen bekarlara burda koca bulmam lazım diyorum ama daha okuyolar

Peki sonra istanbula gitme yada temirağa gitme diye birşey var benim imkansiz esiminde sulasi burda kayinvalidem durmadan bana topluyor kendi yetmez gibi iyi insanlar evet ama biz gurbetlik çekiyoruz yolda çok uzak yarın obur gün ise girsem hic goremicem yillik izinde anca. Bayram sonrasi ailem gelicek yazin kardeslerimde gelicek o günleri iple çekiyorum

Mesleğin ne bana tüyo ver bende atanayım

Birini kapsan yanına bari sen nerede yaşıyon canim valla insan hergün aglarmı hergun ağlıyorum evlendik uçağa bindim eşimle başladım ağlamaya trene bindik devam ediyorum ağlamaya bir hafta hergun her saat ağladım oda korktu sen hergun böyle ağlıcam mi diodu alışıyorsun ama içinde gurbetlik yara ☹

Benim de en az 5 sene burda çakılı kadrom, daha sonra gider miyim kalır mıyım bilmiyorum, eşim de işini düzenini burda oturtursa zor. Hayırlısı diyorum artık pandemiden sonra alışırım inşallah

Eşine söyle, niye kendi evi varken milleti sana topluyor. Benimde kayınvalidem aynı sokakta oturuyor bizimle.Kocası vefat etmiş yıllar önce ama ben çizgini koymuşum. Bana sormadan kimseyi çağıramaz, şunlar sizden davet bekliyor dediğinde direk net şekilde kusura bakmasınlar şuan kabul edemem diyorum. Hatta bir kere sinirlendim ben ne zaman onlara gitmişim de onlar bana gelmek istiyor dedim.

Yaani sen biraz uzaksın ben ailemle ilk defa bu pandemi de bu kadar ayrı kaldım. Gitsem 1.30 saat yok bile. Birde herzman şartlar uygun olmuyor. Onlar çok geldiler yanıma hafta sonu kızkardeşim vardı hasretim biraz onla giderdim. Kızkardeşler iyi ki var annem iyi ki doğurmuş. Bizlere yakın zamanda nasip etsin bende kaynanamlara gitmeyeli 8 ay bitti kaynanam iyide çok kalabalıklar 3 görümce bekar 1 görümce evli onun çocukları hep Kaynanam da kalıyor çalışıyor ona bırakıyor bende hiç o kalabalığa atıp gelin olarak istemedim işi gücü bitmiyor köy birde

Ay bende kınada bi ağladım bi güldüm. Evden çıkarken yol boyu ağladım. Pandemiden önce 2 aya bi hep gittim kızlar geldi. Şimdi görüşmemiz 4-5 aya çıktı bende ayda bi hala ağlarım. Üç yıl oldu insan özleme alışamıyor. Ankara’da yaşıyorum ailem Edirnede

Kizlarim bat 15 mayis olanlar yada yakin olanlar ne durumdasiniz sizce ne zaman test yapmaliyiz? Erken gebe

Sağol canım benim 2. Değil 3. Klomen denemem bu ay inşallah istemeyen herkesin olsun.. Sana bana herkese kısmet olsun

Sağol canım benim 2. Değil 3. Klomen denemem bu ay inşallah istemeyen herkesin olsun.. Sana bana herkese kısmet olsun
İnşallah canım. İsteyen herkese nasip olsun. Senin iğnenin kaçıncı günü bugün ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…