Gebeliğe Hazırlık Mayıs 2021 Ayı Gebelik Planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Alt üst oturuyoz ona kalsa bize yerleşecek bizim evdede odası var eşim tam bi anaci anasından kopamıyor maalesef yalniz yakınımızda olsun diyor esim 3 vardiya çalışıyor gece sen korkarsın diyo yanıma damlıyor biraz değil baya baya kör cahil bi kadın borek yapak kek yapak hadi o gelsin bu gelsin vs sözümü esirgemem ama anlamıyor laftan sozden ben kalabali k sevmiyorum diyoeum esim token kardeşinin karısını aliyor bana yatıya geliyor bir iki parladım o huyundan kurtuldum çok şükür

Of of zor uzaklık ya 10 saat otobüsle yol benim kinam pandemide evde oldu ben ağladım annem ağladı herkes ağladı gözyaşları sel oldu inanırmışın martta kiz kardeşim evlendi aile apartmanında oturcak o herkes Güle oynaya verdi onu

Hiç hoş birşey değil,, san dese kızım bugün şöyle yapsak sence nasıl olur sende uygunsan yaparsınız ama yok pat küt eve milleti getirmek hiç hoş değil belki evim müsait değil. Belki ben yorgunum , hastayım. Rabbim yardımcın olsun, yine de gönlünü dar etme bu mübarek günde. Kendisi düşünse keşke

Aynı benimde otobüsle 10 saat ha deyince asla gidilmiyor zaten çalışıyorum. Kız kınada orgcu bile dedi abla zorlamı veriyolar seni ne bu he dedim zorla 7 yıllık yavuklum

Benim kiz kardeşim doğum günümde supriz yapmıştı ilk doğum günümdü yalnızım diye üzülüyorum herkes çiçek gönderiyor falan esim de hadi gel az hava alalim dedi eve bi geldim kardeşim evin icinde kimsenin haberi yok kaynanam açmış kapıyı hayatımın en mutlu anıydı 2 gun izin alıp gelmişti pandemlden daha kimse gelemedi evimi görmediler bile keşke benimde o kadar mesafe uzakligim olsa ah ah kimbilirdi böyle uzaklara geleceğimizi eşimle aynı sokakta oturuyorduk bide offf başladım ağlamaya yine

Yeni bat 7 haziran
Gamzecim yeni bat bir süre özellikle haziran almıyorum çok doldu listem biraz mayıs bitsin sonra tekrar açınca listeyi alırım nasipse olur mu mayıs ayındaki arkadaşlara haksızlık olmasın. Zaten çok var batına ben seni not ettim açınca yazacağım

Yok canım esim de biliyor kiziyor cahil okumamış böyle kabul edicez diyor oda uyarıyor ama nafile napalim kaderimiz bu demek

Kızlar bu süreç neden bu kadar yıpratıcı ya yoruluyorum ben artık bu gün eşimin kuzeninin eşi 7 haftalık hamile olduğunu söyledi 6 yıldır kavuşamamışlardı iteyip de kavuşamadığıma ayrı ağlıyorum o kadının bir an önce kavuştuğuna ayrı ağlıyorum bize neden nasip olmuyo ya bu kadar isteyip de kavuşamamak ne kadar zor

Kuzum eşinin babasının mezarı neden İzmir'de?

Kıyamam ya sağlık olsun orda sağlıklı olduklarını bilelim o yeter. İlk evlendiğim yıl pandemi falan yoktu gezdik tozduk okul derken anlamadım. Ama pandemi fena oldu. Pandemi bitsin bide evladın olsun inş herşey daha kolay olacak

Aynı benimde otobüsle 10 saat ha deyince asla gidilmiyor zaten çalışıyorum. Kız kınada orgcu bile dedi abla zorlamı veriyolar seni ne bu he dedim zorla 7 yıllık yavuklum
Şuan şehir değişikliği işsizlik ödeneği alıyorum yaz sonu ise giricem ve hiç gorusemicez ailemle sonradan ortaga cikti izmir mevzusu hep istanbulda ev bakıyorduk herkese şok oldu annem çok kızıyor eşime bende kızıyorum bok vardı düzenimi bozdu birde üstüne çocukta olmuyo onun da stresi var hayat çok zor çok üstüne geliyor herşey bazen dayanamayacak gibi oluyorum ama sakinleşince devam esra diyorum

Yani bizde ağlamaya doyamadık iyice yapma kuzum ya kendine yeter daa ailelerimiz iyi çok şükür yeterki hep sesini duyabileceğimiz yerde olsunlar gidip göreceğimiz bu bile en güzel mutluluk

Kuzum öncelikle profil fotoğrafı sana aitse kalsırmanı tavsiye ederim çünkü burası herkese açık bir platform, yazdıklarını tanıdıkşarım görebilir. Naçizane fikrim.

Diğer konuya gelince nasip tatlım nasip, gerçekten nasipten öte yol yok. Bende benimle aynı hafta evlenen kuzenimin hamile olduğunu öğrenince bi üzülmüştüm ama sone bu kesinlikle kötü niyetten değil benim niye yok düşüncemdendi. Hepimiz aynı şeyleri yaşıyoruz ama sabır başka yol yok

Kuzum eşinin babasının mezarı neden İzmir'de?
Canim eşimin ana tarafı izmire yerleşmişler adam şeker vs hastası yaz tatili için izmirdeyim rahatsızlanıyor ve vefat ediyor sonra işte buraya gömmüşler ☹ yoksa doğma büyüme istanbullular izmirde 2 daireleri var bi ayakları burda eşimle annesinin aslinda

Yani bizde ağlamaya doyamadık iyice yapma kuzum ya kendine yeter daa ailelerimiz iyi çok şükür yeterki hep sesini duyabileceğimiz yerde olsunlar gidip göreceğimiz bu bile en güzel mutluluk
Allah başka ayrılık vermesin ne diyelim güzel günlerimiz olsun bugün herkes duygusal havadan mi ne anlamadim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…