Gebeliğe Hazırlık Mayıs 2021 Ayı Gebelik Planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Senin eşin ne iş yapıyor ki canım bu arada?
Kaynananla aynı apartman işi nasıl oldu yani. Onlar da İstanbul da yaşıyordu ev mi aldınız İzmirden? Kiraysa düzen kolay bozulur da insan kendi evini kolay bozamaz

Yaaaa canım benim üzülmeeee, her şey güzel olur inşallah, bir iki tane de iyi arkadaş komşu edinirsen çok güzel olur, yalnızlık zor

Inşallah bi evladımız olursa onunla vakit geciririz hoc değilse yoksa kafa yi yeriz aileden uzakta

Kuzum ben belimin altına yastık koyunca geri çıkmıyo bide bikaç dakika ayaklarımı kaldırıyorum ama doktor 2 saat ayağa kalkma hemende duş alma dedi
Ben de hemen duşa girerim genelde, en fazla 40 dk falan dikiyorum ayakları. Duştan dolayı mu olmuyor

Bende izmirdeyim çiğli de sen nerde oturuyosun

Limanda makine teknikeri istanbulda çok büyük şirketteydi salak istifa etti geldi buraya bok var çok kızıyorum cooook. Eşimin evi var burda canim maalesef kadın basıma kaldi anlayacağın bana kurtuluş yok eltim olsa ona postalardım pof bu arada istanbulda da eşimin evi var aynı mahalledeyiz aile apartmanımız var benimde bi dairem var babam her çocuğa verdi cok şükür sağken bir ayağımız istanbulda sayılır ama ha diyince gidilmiyor ☹☹☹☹

Ay bizimde öyle biliyomusun. Üniversiteyi istanbulda okuduk ikimizde sürekli orda yaşamayı hayal ettik. Mezun olduk ben atandım hemen. Eşimin biraz okul uzadı derken. Çekti geldi ankaraya ailesinin yanına. Sonra fırsat çıktı önüne bunu değerlendirmem gerek istanbul çok zor dedi. Ben de karşı koyamadım o an için henüz nişan vs olmayınca insan çokta müdahale edemiyor. Sonra evlendik tani geldim tıpış tıpış. Ama hala derim yıllarca beni İstanbul diye kandırdn. Benim ne işim var bu memlekette. İşte kader bi yerde nasip nerdeyse ekmek nerdeyse ordasın işte . Çok çok zor ama rabbim alışmamızı kolaylaştırsın inşllah

Tabiki de onun adına çok seviniyorum sevinmez miyim yanlış anlaşılmasın lütfen sevdiğim için ağlıyorum zaten ama içim de hüzünleniyo elimde değil

Ben de hemen duşa girerim genelde, en fazla 40 dk falan dikiyorum ayakları. Duştan dolayı mu olmuyor
Bilmiyorum ki doktor belinin altına yastık koy 2 saat kalkma dedi bende ek olarak bide ayaklarımı kaldırıyorum . Kalkma sende hemen canım sırtüstü yat dinlen işte

5 ay oldu benim çok güzel yer tam yasamalık annemler hasta oldu ama gel gör onların buraya yerleşme lüksü yok yoksa yasarim onlar burda olsa. Bende kızdım hatta bugün ben ölürsem beni buralra gömmeyin sakin dedim oda bi ton kizdi alışamadım yani yapacak bise yok

Beterin beteri var Ankaranın bi cazibeside yok anacım bak bana İzmir olsa bu kadar ağlamazdım bence işe girince daha cok alışırsın çevren artar

Eşin biraz kendisiini düşünmüş annesini düşünmüş yani bizimde kendimizi düşündüğümüz gibi.. Kadın sizi yoracak bir kadın sen en iyisi işe gir çalış belki o arada bebiş olur bilinmez. Aynı yerde hiç kimsende yoksa sıkılır durursun evde. En güzeli güzel olacak ne varsa işse iş yapmak lazım

Beterin beteri var Ankaranın bi cazibeside yok anacım bak bana İzmir olsa bu kadar ağlamazdım bence işe girince daha cok alışırsın çevren artar
Deniz olmayan yerde ben yaşayamam diyorum biliyonmu gerçekten izmir güzel ama ben esim yüzünden nefret ettim

Evet erkekler duz mantik. Benim esim dokturun kadini erkegini ayirmaz. Ama suanda gitmenin cok erken oldugunu gereksiz bize stress yaratcagini dusunuyor bnde ayni fikirdeyim. Bende eylule kadar zaman veriyorum denemeye . Insallah butun isteyenlerin kucagi dolsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…