Kuzum ben belimin altına yastık koyunca geri çıkmıyo bide bikaç dakika ayaklarımı kaldırıyorum ama doktor 2 saat ayağa kalkma hemende duş alma dediHangi pozisyonda çıkmıyor çabuk söyle
Senin eşin ne iş yapıyor ki canım bu arada?Şuan şehir değişikliği işsizlik ödeneği alıyorum yaz sonu ise giricem ve hiç gorusemicez ailemle sonradan ortaga cikti izmir mevzusu hep istanbulda ev bakıyorduk herkese şok oldu annem çok kızıyor eşime bende kızıyorum bok vardı düzenimi bozdu birde üstüne çocukta olmuyo onun da stresi var hayat çok zor çok üstüne geliyor herşey bazen dayanamayacak gibi oluyorum ama sakinleşince devam esra diyorum
Yaaaa canım benim üzülmeeee, her şey güzel olur inşallah, bir iki tane de iyi arkadaş komşu edinirsen çok güzel olur, yalnızlık zorBenim kiz kardeşim doğum günümde supriz yapmıştı ilk doğum günümdü yalnızım diye üzülüyorum herkes çiçek gönderiyor falan esim de hadi gel az hava alalim dedi eve bi geldim kardeşim evin icinde kimsenin haberi yok kaynanam açmış kapıyı hayatımın en mutlu anıydı 2 gun izin alıp gelmişti pandemlden daha kimse gelemedi evimi görmediler bile keşke benimde o kadar mesafe uzakligim olsa ah ah kimbilirdi böyle uzaklara geleceğimizi eşimle aynı sokakta oturuyorduk bide offfbaşladım ağlamaya yine
Inşallah bi evladımız olursa onunla vakit geciririz hoc değilse yoksa kafa yi yeriz aileden uzaktaKıyamam ya sağlık olsun orda sağlıklı olduklarını bilelim o yeter. İlk evlendiğim yıl pandemi falan yoktu gezdik tozduk okul derken anlamadım. Ama pandemi fena oldu. Pandemi bitsin bide evladın olsun inş herşey daha kolay olacak
Ben de hemen duşa girerim genelde, en fazla 40 dk falan dikiyorum ayakları. Duştan dolayı mu olmuyorKuzum ben belimin altına yastık koyunca geri çıkmıyo bide bikaç dakika ayaklarımı kaldırıyorum ama doktor 2 saat ayağa kalkma hemende duş alma dedi
Bende izmirdeyim çiğli de sen nerde oturuyosunBen de esim de doğma büyüme istanbulluyuz ama iş icin izmire yerlestik 5 ay oldu hic alışamadım bugün bile ben ölürsem eğer beni buraya gömmeyin dedim düşün o kadar kendimi buraya ait hissetmiyorum. Annemler istanbulda ah canim anamkaynanam patavatsız kocası 3 yıl önce oldu eşimden başka çocuğu yok bizimle geldi izmire alt üst oturuyoz 7/24 bizimle maalesef birde soyle birsey var kendisi esimi 10 yil sonra doğurmuş onunda olmamış çocuğu en çok anlaması gereken o ama cahil nato kafa nato mermer Allahım beni böyle sınıyor işte
Limanda makine teknikeri istanbulda çok büyük şirketteydi salak istifa etti geldi buraya bok var çok kızıyorum cooook. Eşimin evi var burda canim maalesef kadın basıma kaldi anlayacağın bana kurtuluş yok eltim olsa ona postalardım pof bu arada istanbulda da eşimin evi var aynı mahalledeyiz aile apartmanımız var benimde bi dairem var babam her çocuğa verdi cok şükür sağken bir ayağımız istanbulda sayılır ama ha diyince gidilmiyor ☹☹☹☹Senin eşin ne iş yapıyor ki canım bu arada?
Kaynananla aynı apartman işi nasıl oldu yani. Onlar da İstanbul da yaşıyordu ev mi aldınız İzmirden?Kiraysa düzen kolay bozulur da insan kendi evini kolay bozamaz
Ay bizimde öyle biliyomusun. Üniversiteyi istanbulda okuduk ikimizde sürekli orda yaşamayı hayal ettik. Mezun olduk ben atandım hemen. Eşimin biraz okul uzadı derken. Çekti geldi ankaraya ailesinin yanına. Sonra fırsat çıktı önüne bunu değerlendirmem gerek istanbul çok zor dedi. Ben de karşı koyamadım o an için henüz nişan vs olmayınca insan çokta müdahale edemiyor. Sonra evlendik tani geldim tıpış tıpış. Ama hala derim yıllarca beni İstanbul diye kandırdn. Benim ne işim var bu memlekette. İşte kader bi yerde nasip nerdeyse ekmek nerdeyse ordasın işte . Çok çok zor ama rabbim alışmamızı kolaylaştırsın inşllahŞuan şehir değişikliği işsizlik ödeneği alıyorum yaz sonu ise giricem ve hiç gorusemicez ailemle sonradan ortaga cikti izmir mevzusu hep istanbulda ev bakıyorduk herkese şok oldu annem çok kızıyor eşime bende kızıyorum bok vardı düzenimi bozdu birde üstüne çocukta olmuyo onun da stresi var hayat çok zor çok üstüne geliyor herşey bazen dayanamayacak gibi oluyorum ama sakinleşince devam esra diyorum
Tabiki de onun adına çok seviniyorum sevinmez miyim yanlış anlaşılmasın lütfen sevdiğim için ağlıyorum zaten ama içim de hüzünleniyo elimde değilKuzum öncelikle profil fotoğrafı sana aitse kalsırmanı tavsiye ederim çünkü burası herkese açık bir platform, yazdıklarını tanıdıkşarım görebilir. Naçizane fikrim.
Diğer konuya gelince nasip tatlım nasip, gerçekten nasipten öte yol yok. Bende benimle aynı hafta evlenen kuzenimin hamile olduğunu öğrenince bi üzülmüştüm ama sone bu kesinlikle kötü niyetten değil benim niye yok düşüncemdendi. Hepimiz aynı şeyleri yaşıyoruz ama sabır başka yol yok
Aliağa canim yakınız birazBende izmirdeyim çiğli de sen nerde oturuyosun
Bilmiyorum ki doktor belinin altına yastık koy 2 saat kalkma dedi bende ek olarak bide ayaklarımı kaldırıyorum . Kalkma sende hemen canım sırtüstü yat dinlen işteBen de hemen duşa girerim genelde, en fazla 40 dk falan dikiyorum ayakları. Duştan dolayı mu olmuyor
Amin inşallahh en kısa sürede . Ama ben kafaya koydum o kız kardeşlerden birini buraya gelin getireceğimInşallah bi evladımız olursa onunla vakit geciririz hoc değilse yoksa kafa yi yeriz aileden uzakta
Aa ne güzel ewet yakın sayılırız şu virüs biterse görüşürüz belkiAliağa canim yakınız biraz
5 ay oldu benim çok güzel yer tam yasamalık annemler hasta oldu ama gel gör onların buraya yerleşme lüksü yok yoksa yasarim onlar burda olsa. Bende kızdım hatta bugün ben ölürsem beni buralra gömmeyin sakin dedim oda bi ton kizdi alışamadım yani yapacak bise yokAy bizimde öyle biliyomusun. Üniversiteyi istanbulda okuduk ikimizde sürekli orda yaşamayı hayal ettik. Mezun olduk ben atandım hemen. Eşimin biraz okul uzadı derken. Çekti geldi ankaraya ailesinin yanına. Sonra fırsat çıktı önüne bunu değerlendirmem gerek istanbul çok zor dedi. Ben de karşı koyamadım o an için henüz nişan vs olmayınca insan çokta müdahale edemiyor. Sonra evlendik tani geldim tıpış tıpış. Ama hala derim yıllarca beni İstanbul diye kandırdn. Benim ne işim var bu memlekette. İşte kader bi yerde nasip nerdeyse ekmek nerdeyse ordasın işte . Çok çok zor ama rabbim alışmamızı kolaylaştırsın inşllah
Benimkiler emekli olunca ev aliriz insallah diyolarAmin inşallahh en kısa sürede . Ama ben kafaya koydum o kız kardeşlerden birini buraya gelin getireceğim
Beterin beteri var Ankaranın bi cazibeside yok anacım bak bana5 ay oldu benim çok güzel yer tam yasamalık annemler hasta oldu ama gel gör onların buraya yerleşme lüksü yok yoksa yasarim onlar burda olsa. Bende kızdım hatta bugün ben ölürsem beni buralra gömmeyin sakin dedim oda bi ton kizdi alışamadım yani yapacak bise yok
Insallah canimAa ne güzel ewet yakın sayılırız şu virüs biterse görüşürüz belki
Eşin biraz kendisiini düşünmüş annesini düşünmüş yani bizimde kendimizi düşündüğümüz gibi..Limanda makine teknikeri istanbulda çok büyük şirketteydi salak istifa etti geldi buraya bok var çok kızıyorum cooook. Eşimin evi var burda canim maalesef kadın basıma kaldi anlayacağın bana kurtuluş yok eltim olsa ona postalardım pof bu arada istanbulda da eşimin evi var aynı mahalledeyiz aile apartmanımız var benimde bi dairem var babam her çocuğa verdi cok şükür sağken bir ayağımız istanbulda sayılır ama ha diyince gidilmiyor ☹☹☹☹
Deniz olmayan yerde ben yaşayamam diyorum biliyonmu gerçekten izmir güzel ama ben esim yüzünden nefret ettimBeterin beteri var Ankaranın bi cazibeside yok anacım bak banaİzmir olsa bu kadar ağlamazdım bence işe girince daha cok alışırsın çevren artar
Evet erkekler duz mantik. Benim esim dokturun kadini erkegini ayirmaz. Ama suanda gitmenin cok erken oldugunu gereksiz bize stress yaratcagini dusunuyor bnde ayni fikirdeyim. Bende eylule kadar zaman veriyorum denemeye . Insallah butun isteyenlerin kucagi dolsunAynı durumdayız kuzum, erkekler biraz da realistik bakıyor olaylara. Zamanı var ki olmuyor, nasip olur elbet diyorlar. Benimki de öyle, bırakmıyor2ki erkek doktor gideyim. Kadın doktor varken erkeğe gitmek caiz değil diyor. Neyse bu akşam biraz üzülmüş gibi davranıp kanına girdim, çok iyi bir erkek doktor vEmış yumurta takibi yaptırsak3mı dedim. 2-3 ay daha olmazsa belki ozaman düşünürüm dedi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?