Gebeliğe Hazırlık Mayıs 2021 Ayı Gebelik Planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Işsizlik ödeneği temmuz da bitiyor onu bekliyorum hemen ise giricem çocuk olmazsa hem birikim yaparim belki tedavi gerekirse rabbim büyük kul daralmayınca hızır yetişmez derler çok şükür mesleğim var istanbulda iş imkanı çok 16 yıl çalıştım hep kendimi boşlukta hissediyorum şuan

Ay bende bayılırım denize tekirdağdan kalktım geldim buralara düşün Emeklilik hayalim artık deniz kenarında evcezimn olması
Inşallah alırsın canim bende hep yazlık isterdim yazlık olan şehire geldim çok istememek lazım mis ah istanbul yeminle toprağına kurban olayım

Zaten çalışan kişiler daha çok o boşlukta oluyor canım inşallah hakkında güzel şeyler olur üzme kendini Allah büyük herşey de yanımızda iyi ki var bize istediğimizi birgün verecektir inşlh

Hadi iyi geceler inş güzel haberlerini alırız adet olmazsın

Kızlar bişi sormak istiyorum ben pazartesi doktora gittim yumurta takibi için çarşamba cuma değerlendir dedi ama benden hiç akıntı gelmedi bu ay çatlamadı mı acaba yaa

Kızlar moralim bugün o kadar bozuldu ki sizi içime dökmek istedim.
Eşimin kuzeni hamile bende onun anneler gününü kutlayım dedim sancıları başlamış falan serum veriyorlarmış işte geçmiş olsun noldu falan dedim o da ban sancım başladı analık ne zormuş ama “sen anlamazsın “ dedi o söz beni yıktı sanki üstünden kaynar su döküldü bütün gün ağladım insanları kırmak üzmek ne kadar kolaymış

Canım sanırım insanları anlamak için illa onların gözünde yaşamak lazım algısı oluşuyor kalbi olan her insan anlayabilir hissedebilir onların herşey gözüne batıyor bana da sürekli sende anne ol gör analık şöyle böyle diyenler var oysa ki olmasa yana yana arayacaktı asla şikayetçi olmayacaktı ayy olsa da yaramaz olsa derdi belki
işte herkes bulunduğu konumdan konuşur bence üzülmeye değmez.

Allah iste bazen hak edene nasip etmez boylesine eder. Analigi bu haset duygularla yapacaksa vay o cocugun haline. Allah saglikla dogurmayi nasip etsin ama asla bir anneye yakismayacak bir tavir takinmis. İste bu da kendine ben iyi bir anneyim diyecek

Öyle mi diyosun kuzum

Ya gerçekten Allah nasip kısmet ederse hamile kalırsam kimseye böyle birşey yapmıcam asla kimsenin hele ki o tarz da kızdan iğrendim yA

Kızlar bişi sormak istiyorum ben pazartesi doktora gittim yumurta takibi için çarşamba cuma değerlendir dedi ama benden hiç akıntı gelmedi bu ay çatlamadı mı acaba yaa
Benm 2 aydr akintim olmuyor kasik agrimdan biliyorm

Ya gerçekten Allah nasip kısmet ederse hamile kalırsam kimseye böyle birşey yapmıcam asla kimsenin hele ki o tarz da kızdan iğrendim yA
Sen de ona gore mesafeni koyarsin. Boyle bir seyi sak diye bir avazda diyen insandan korkarim ben

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…