Ne saçma bir laf etmiş. Sen onun yanında olmak için, durumunu sormak için bir adım atmışsın ama o çok patavatsızca birşey söylemiş. Üzülme kuzum, peki sen çevrendeki kişilere bebek düşündüğünü ama henüz olmadığını söylüyor musun? Yoksa benim gibi saklıyor musun? Bana öyle deseydi var ya hemen cevabını yapıştırırdım suratına sende henüz ana olmadan söylenmeye başladın diye. Ayrıca niye ağlıyorsun, başkaları için kendini bu kadar üzme. O onun ayıbı, değmez.Kızlar moralim bugün o kadar bozuldu ki sizi içime dökmek istedim.
Eşimin kuzeni hamile bende onun anneler gününü kutlayım dedim sancıları başlamış falan serum veriyorlarmış işte geçmiş olsun noldu falan dedim o da ban sancım başladı analık ne zormuş ama “sen anlamazsın “ dedi o söz beni yıktı sanki üstünden kaynar su döküldü bütün gün ağladım insanları kırmak üzmek ne kadar kolaymış
Ya kahramanmaraş da bende 4 yıl öğeetmenlik yaptım ilk atamamdı aslında güzel şehir ama ailenden uzak olunca çok zordur ben şimdi ailemin yanındayım çok şükür inş sende kavuşursun biran önceÖğretmenim canımsenin?
Kuzum ben sadece henüz düşünmüyoruz diyorum yAni rabbim ne zaman hayırlısıysa o zaman versin diyorum herkese ama kendisi evlendikten 2 ay sonra hamile kaldı bende 1,5 yıllık evliyim ama ben ona istemiyorum demiştim insanları anlamak zorNe saçma bir laf etmiş. Sen onun yanında olmak için, durumunu sormak için bir adım atmışsın ama o çok patavatsızca birşey söylemiş. Üzülme kuzum, peki sen çevrendeki kişilere bebek düşündüğünü ama henüz olmadığını söylüyor musun? Yoksa benim gibi saklıyor musun? Bana öyle deseydi var ya hemen cevabını yapıştırırdım suratına sende henüz ana olmadan söylenmeye başladın diye
Sen canını sıkma, başkaları içinde ağlama. Elbet vardır Rabbimin bir bildiğiKuzum ben sadece henüz düşünmüyoruz diyorum yAni rabbim ne zaman hayırlısıysa o zaman versin diyorum herkese ama kendisi evlendikten 2 ay sonra hamile kaldı bende 1,5 yıllık evliyim ama ben ona istemiyorum demiştim insanları anlamak zor
Bende 20 aylık evliyim, kaç aydır istiyorsun? Biz 4 aydır istiyoruzKuzum ben sadece henüz düşünmüyoruz diyorum yAni rabbim ne zaman hayırlısıysa o zaman versin diyorum herkese ama kendisi evlendikten 2 ay sonra hamile kaldı bende 1,5 yıllık evliyim ama ben ona istemiyorum demiştim insanları anlamak zor
Yaptığı ayıp olmuş canım incitici ama büyüklük sende kalsın duygusal geçişine ver hormonlarının şu an alt üst olmasına ver evet kırmıştır kalbini o laf kimin olsa kırar hayırlı mübarek günde rabbim görür kimin ne yaptığını haklıyı haksızı bilir kimsenin hakkını bırakmaz kimsede Allaha havale et geç napalım var işte etrafımızda böyleleri evlendikten hemen sonra çocuk yaparsın bu ne hız derler yapmazsın Hadi artık derler Hadi diyorlar diye yaparsın doğurur doğurmaz 2. Be zaman derler bi de bu tipler var işte ben hemen yapım sen yapamadın der gibi davranırlar Allah görüyo ya sen hiç üzme canını o bilir nasıl eyleyeceğini senin de bizim de var elbet biyerde nasibimiz napalım beklemekten başka bişey gelmiyo elimizdenKızlar moralim bugün o kadar bozuldu ki sizi içime dökmek istedim.
Eşimin kuzeni hamile bende onun anneler gününü kutlayım dedim sancıları başlamış falan serum veriyorlarmış işte geçmiş olsun noldu falan dedim o da ban sancım başladı analık ne zormuş ama “sen anlamazsın “ dedi o söz beni yıktı sanki üstünden kaynar su döküldü bütün gün ağladım insanları kırmak üzmek ne kadar kolaymış
O zamn en iyisi 15. Gün test yapıp kan vermek11.gun evde test yaptim silik cıktı 12 kan verdim 2 çıktı 13 evde test yaptim silik çıktı yine bugün 15 hala başlamadı adet
Bnce stres kaynaklı gecikme olmuş olablr devam et derim testin varsaİyi geceler kızlar. Bir sorum olacak sizlere. Adetime 8 9 gün falan var. Ovulasyon testim hep silik çıktı. Sizce yumurtlama olmayacakmı? 37 günde bir adet oluyorum. Ve bu bir hafta icinde yumurtlama görürsem adetim gecikir mi?
bana yorum yapabilir misinÖzel- devlet fark etmez spermiyogram için. Rapor varsa gönder bakayım. Benim uzmanlık alanım erkek kısırlığıbelki bi hayrım dokunur.
Özel- devlet fark etmez spermiyogram için. Rapor varsa gönder bakayım. Benim uzmanlık alanım erkek kısırlığıbelki bi hayrım dokunur.
merhaba canım onu bir ara bende duymustum hazırı var aktarda satılanı var bir türlü anlamadım gercegı nedır hangısı faydalıdır diye
Bnde hazırını aldım karaciğer enzimini arttırıyormuş zararı o sadece ama bn kullanmayı planlıyorum bi çok kişi kullandığı ay hamile kalmışmerhaba canım onu bir ara bende duymustum hazırı var aktarda satılanı var bir türlü anlamadım gercegı nedır hangısı faydalıdır diye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?