Gebeliğe Hazırlık Mayıs 2021 Ayı Gebelik Planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Ya mesajını bulamadım ki alıntı yapayım Selizay çabuk söyle demişsin doggy pozisyon ve kucak pozisyonunda çıkmıyor bende ama misyoner pozisyonda hepsi çıkıyor sanki

Ne saçma bir laf etmiş. Sen onun yanında olmak için, durumunu sormak için bir adım atmışsın ama o çok patavatsızca birşey söylemiş. Üzülme kuzum, peki sen çevrendeki kişilere bebek düşündüğünü ama henüz olmadığını söylüyor musun? Yoksa benim gibi saklıyor musun? Bana öyle deseydi var ya hemen cevabını yapıştırırdım suratına sende henüz ana olmadan söylenmeye başladın diye. Ayrıca niye ağlıyorsun, başkaları için kendini bu kadar üzme. O onun ayıbı, değmez.

Kuzum ben sadece henüz düşünmüyoruz diyorum yAni rabbim ne zaman hayırlısıysa o zaman versin diyorum herkese ama kendisi evlendikten 2 ay sonra hamile kaldı bende 1,5 yıllık evliyim ama ben ona istemiyorum demiştim insanları anlamak zor

Sen canını sıkma, başkaları içinde ağlama. Elbet vardır Rabbimin bir bildiği Onun aslında öyle bir haldeyken dua etmesi gerekirdi sana da, ama boş konuşmuş. Boşver

Edemiyorum ki kalkıp sabah namazını kılayım, bu yasaklar bizi iyice paslandırdı

Bende 20 aylık evliyim, kaç aydır istiyorsun? Biz 4 aydır istiyoruz

Yusra-61 listeye beni de ekler misiniz ?
3 yıllık evliyim 4 kez düşük yaptım geçtiğimiz ay aşılama yapacaktım doktorum henüz yeni düşük yaptın korun dedi aşılama yapmadı. Ben de korunmadım açıkçası . 1 aydır folikasit ve coraspirin kullanıyorum. Bat 22 Mayıs , 31 yaşındayım, Rabbim hayırlısıyla sağlıklı bir şekilde dünyaya getireceğimiz evlatlar nasip etsin inşallah

Son düzenleme:
İyi geceler kızlar. Bir sorum olacak sizlere. Adetime 8 9 gün falan var. Ovulasyon testim hep silik çıktı. Sizce yumurtlama olmayacakmı? 37 günde bir adet oluyorum. Ve bu bir hafta icinde yumurtlama görürsem adetim gecikir mi?

Yaptığı ayıp olmuş canım incitici ama büyüklük sende kalsın duygusal geçişine ver hormonlarının şu an alt üst olmasına ver evet kırmıştır kalbini o laf kimin olsa kırar hayırlı mübarek günde rabbim görür kimin ne yaptığını haklıyı haksızı bilir kimsenin hakkını bırakmaz kimsede Allaha havale et geç napalım var işte etrafımızda böyleleri evlendikten hemen sonra çocuk yaparsın bu ne hız derler yapmazsın Hadi artık derler Hadi diyorlar diye yaparsın doğurur doğurmaz 2. Be zaman derler bi de bu tipler var işte ben hemen yapım sen yapamadın der gibi davranırlar Allah görüyo ya sen hiç üzme canını o bilir nasıl eyleyeceğini senin de bizim de var elbet biyerde nasibimiz napalım beklemekten başka bişey gelmiyo elimizden

Yusra-61 hazirana eklermisin beni
Bat 13 haziran görünüyo ama daha bu ay reglim gelmedi tarihte oynama olursa güncellerim
8 aydır deniyoruz
Kullandığım ilaç takviye kür yok

Merhaba beni de ekleyebilir misin?
bat 30 Mayıs
yaş 25
3 ay olacak
D vitamini ve Folik asit kullanıyorum .

Bnce stres kaynaklı gecikme olmuş olablr devam et derim testin varsa

merhaba canım onu bir ara bende duymustum hazırı var aktarda satılanı var bir türlü anlamadım gercegı nedır hangısı faydalıdır diye
Bnde hazırını aldım karaciğer enzimini arttırıyormuş zararı o sadece ama bn kullanmayı planlıyorum bi çok kişi kullandığı ay hamile kalmış

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…