Gebeliğe Hazırlık Mayıs 2021 Ayı Gebelik Planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Selizay ben de sendenim anam 3 cm kist oluşmuş. 2 3 ay içinde atar vücut dedi. Bu ay tedavi vermeyelim bekleyelim ama bu ay da yumurtalarına etki eder daha fazla büyür yumurtaların dedi. 3 ay spontane şekilde ilerlesin sonra bakalım dedi.

Geçen ay tüp bebek öneren beyfendi bu ay ben normal yoldan olacağına inanıyorum siz kendinizi yormayın dedi

Merhaba aslında sayısal değerleri iyi eşinizin biraz hareketli sorunu var gibi yani yeterince hızlı koşamıyorlar diye düşünebilirsiniz. Bu normal yolla hamile kalmaya engel mi? Çok sayılmaz ama biraz şansı düşürür. Tüp bebeğe yönlendirebilirler. Eşiniz antioksidan alımına dikkat edebilir, sigara kilo vs kaçınsın. E vitamini, badem, Coenzim Q10 falan gibi takviyeler kullanması belki iyileştirebilir. Yaş kaç bu arada?

Adam londra havası gibi değişken valla, demek iğne yapılınca da kist oluşuyormuş. Ama gizem var ya, klomeni bıraktım kist yaptı hamile kaldım yazısına çok denk geldim. Bu ay doğal ve bitkisel çözümlere abanıyoruz tatlım, soğan kürü yapalım mutlaka, ben bionica agnucaston a başladım bak araştır, hormonlar ve kistlere çok iyi geliyormuş hayıt ağacı. Yumurta masajı da yapıyorum dün atmışlar gruba, inşallah bu ay hem kistleri atarız hem de bebeğinize kavuşuruz

Çok teşekkür ederim proweedplus dr tavsiye etti sabah aksam bunu kullanmaya başladı umarım fayda görürüz .. bu vitaminin sizce faydası olur mu aynı zamanda çakşır suyunu da beraberinde kullansa işe yarar mı yoksa bu çakşır otunun suyu şehir efsanesi olabilir mi düsünceniz nedir merak ettim tekrar teşekkür ederim zaman ayırıp cevapladıgınız için

Aynen ole denemekte fayda var bankada daha 1 kez denedim klomen ve catlatma ıgnesı hemen hsg yapalım diyor doktor mu degıssem bilemedim belki sansım vardır klomen le kararsızım
Kaç yaşındasınız bana daha gençsin ilaçla şansımız yüksek diyor o yüzden sanırım 3 ay denemiş olucaz

Yusra-61 bat 25 mayıs 3 aydır deniyorum 22 yaşındayım folik asit ve d vitamini kullanıyorum ekleyebilir misin canım

Ay o soğan kürünü falan kullanamam sanırım öğürürüm adama hayıt suyu falan öneriyor musunuz dedim. Uzmanlık alanım değil ama hormonlarınızla oynamayın bence gayet sağlıklısınız şuan dedi

Takviyenin mutlaka faydası olur. Söylediğiniz otu bilmiyorum, içeriğinde ne var ne yok bir fikrim olsa yorum yapardım. Açıkcası ben bu bitkileri kullanma taraftarı değilim. Özellikle ilaç kullanırken nasıl etki edeceği belli olmuyor. İlacın etkisini azaltabiliyorlar. Bahsettiğiniz ilaçta antioksidan ve gerekli vitaminler var. İşe yarar bence. Otu da kullanmak istiyorsanız ilaç bitsin sonra kullanın bence. Ama ben anlamıyorum otu çöpü içindeki X maddesi için tüketiyorsanız beraberinde bilmediğiniz bissürü madde de alıyorsunuz. İlaçlar ve gıda takviyeleri o X maddesinin saflaştırılmış hali zaten. Gereksiz strese, onu kaynatayım bunu sıkayım demeye çok gerek yok bence. Ama tabii psikolojik etkisi yani plasebo oluyor mutlaka, isteyen yapsın. Yine de ilaçla birlikte tavsiye etmem

Onu da hiç bilmiyorm hep duyarım ama canım ne işe yararmış ki o?
Canım hamile kalmayı kolaylaştırıyormuş hatta YouTube da felan bi sürü videosu var çok faydası var diye yazmış herkes bi denemediğim o var bir de prowomen sırayla onları da denicem aklımda kalmasındansa belki yararı olur

Erkeğe de kadına yararı olduğu söylenen bi su kuzum. Youtube da bi kadın bahsetmişti bu sayede hamile kaldım diye

Aman ya ben artık bunlardan da kestim umudumu artık içip yemekten sıkıldım. Birde elimde patlıyor bu bitkisel ürünler.
Baktım afrodizyak etkisi varmış erkekte sprem arttıcıymış çok da abartılacak birşey değilmiş ya. Bizim içmemiz için çok şey bulamadım.

Benim ki içmez zaten kötü kokuyormuş bn aldım öylece duruyo açmadım bile bi cesaret kullancm bu ay bi umut işte

Aynen yaştan dolayı diyor adam. Bu ay umutluyum kız. İnat ettim olacak diye evrene msj yolluyorum
Anladım yaşıtız. Evet tutuşma zamanları artık amin inşallah sağlıcakla.. bu yaşta genelik ve sonra bakım süreci de zor. İnşallah en kolay yoldan sağlıkla kavuşuruz bebelere
Aynen canım. Gebeliği kaldırmak ta zor bebişe bakmakta.. Allah sağlık versin çok beklemesin de biran önce yüzümüzü güldürsün Rabbim
Anladım covid ilacı hamile yapıyorsa grupça kullanalım
Denedim ben olmuyor
Kızlar bişi sormak istiyorum ben pazartesi doktora gittim yumurta takibi için çarşamba cuma değerlendir dedi ama benden hiç akıntı gelmedi bu ay çatlamadı mı acaba yaa
Bazen akıntısız olabilir. Kaç mm söylemedi mi? Bide sonra tekrar kontrole çağırmadı mı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…