Aşılama Mayıs 2022 Aşılama Yaptıracaklar Buraya 🐣🐣

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
kızlar merhaba ; aşılama yaptırıp tutanlar nere yaptırdınız . Aşılamadn sonra nasıl yada neler yaptınız

Böyle rahatladığınız için çok sevindim ben de diyorum ki ilk aşılama tutmaz diye sakın umutsuz olmayın çok şükür benim de dün pozitif sonucu aldım ilk aşılamaö
yaa gerçekten miii çok sevindiimmmmmmmmmmm. Darısı bize inşallah. peki kan verene kadar belirti oldu mu yani birşeyler hissettin mii

yaa gerçekten miii çok sevindiimmmmmmmmmmm. Darısı bize inşallah. peki kan verene kadar belirti oldu mu yani birşeyler hissettin mii
Ben iki yıl önce bir kez hamile kaldım ama sonra kalbi durdu kürtaj oldum onda ateş basması, aşırı gaz, sık tuvalete gitme, sarımsı bir akıntı, aşırı göğüste hassasiyet hepsi oldu ona şüphe edip test yaptım pozitifti, 2 yıl boyunca her ay denemeyi onunla kıyasladım en son iş aşılamaya geldi burda okuyorum işte çatlatma iğnesi etkisi ağrı batma gaz vs eee ben oldum bir tek aşılama günü ağrı gaz oldu bitti dedim yok yine olmadı sürekli bunu mu bekleyeceğim deyip kardeşime gittim orada baya yürümeli merdivenli yer gezip eve gelince sağ taraf ayağıma doğru ağrıdı bundan kardeşim 13. Gün ısrarla test yap dedi pozitifti bende şok oldum hiç belirti yokken hcg de düşük değilmiş 13.gün 326 çıktı ilk gebelikte 12.gün 99 çıkmıştı ben o 99 değerinde bile ne belirtiler hissettim ama şuan öğrendikten sonra olan sağ taraf ağrısı hariç bişey yok

Ayy çok güzel ya ben hiç hamile kalamadım ilk aşılamam pazartesi yapıldı çok düşünmek istemiyorum bir yandan üzülüyoruz hep o yüzden sordum belirtileri. Sen hcg mi verdin idrar testi mi yaptın kendin

Ayy çok güzel ya ben hiç hamile kalamadım ilk aşılamam pazartesi yapıldı çok düşünmek istemiyorum bir yandan üzülüyoruz hep o yüzden sordum belirtileri. Sen hcg mi verdin idrar testi mi yaptın kendin
Rabbim inşallah en kısa sürede pozitif görmeyi nasip etsin benim de bu devam ederse işte ilk çocuğum olacak nasipse 13. Gün sabah kardeşim istedi diye ilk idrar testi yaptım baktım pozitif akşamına acilde kan verdim test şu şekilde çıktı

Eklentiler

• IMG_20220515_062437.webp
    10,7 KB · Görüntüleme: 68
Ayy çok güzel. Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin. İnşallah şu çift çizgiyi bizde görürüz ya ben 16sında aşılama oldum 30unda hcg için çağırdılar o zamana idrar da da çıkar mı acaba duramayıp yine yaparım korkuyom tek görücem diye artık

İnşallah şuan tek duam bu kez sağlıkla kucağıma alabilmek ilkinde kürtaj olmak beni çok zorladı 2 yıl rahmim ince kaldı bir türlü kalınlaşmadı o günlerin geçmiş olması bile bir mucize şuan, inşallah sizin de pozitif çıkar da Rabbim size de bu mutluluğu yaşatır 14.gün olmuş olacak varsa kesin çıkar testte de

Ben yarın aşılama olucam, Diyarbakır Dicle memorial uğur değer de yapıcam aşılamam, inşallah tutar kızlar dua edin nolur (
Dualarım tüm anne olmak isteyenlerle beraber. Bugün sabah Meryem suresine başladım. Tiktokta bi videoda gördüm çok faydasını gören olmuş tabiki önce inanmak gerek. İnşallah hepimizin ilk seferlerde tutar da biran önce o tatlı heyecan başlar :)

Burcu test yaptınmı canım ne durumdasın
Yok yapmadım yarın yapmayı düşünüyorum
Geçen ay aşılamada 9.gün pozitif çıkmıştı 10.gün negatifti bugün yapsaydım bi sonuç vermezdi bana o yüzden yine 10.günden itibaren yapıcam.Bi de çok kafa karıştırıyor erken testler o yüzden kaset test alıcam eczaneden 3-4 gün yaparım peşpeşe.Tutmadıysa zaten 14.gün Regl oluyorum
Sen yaptın mı ?

Ben dünde bugünde kaset test yaptım pozitif çıktı yarını heyecanla bekliyorum şimdi silincekmi diye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…