- 9 Nisan 2021
- 4.956
- 7.049
- 108
- 32
- Konu Sahibi Teach_Mavi
-
Ben aşılama yapıldığu günün 14. Gününde olduydum ilk aşılamamda.. Bunda nolcak bakayımKızlar bisey sorucam bilginiz var mı bu çatlama iğnesini vurduğun günden miyoksa yumurtanın çatladığı günden 14 sonra mı adet olunuyor
Bende ilk defa arastırıyorum kuzum valla iki çatlatma iğnem basarısız ne zaman yaptırıcaksınBen de çipli yaptircam.doktorum söyle dedi normalde beklettiklerindrn 20 dk daha fazla belirtiyorlar spermleri. Çıpin içinde labirent var gibi spermler hem hız kazanıyor hem de.en güçlü olanlar uca kadar geliyor biz de onları alıp rahme yerlestiriyoruz dedi.
Süreciniz su gibi aksın inşallah.. Benim de 2. Aşılamam olucak olmazsa tüpe geçicez ama o tüp sürecindeki iğneler gözümü öyle korkutuyor kiMerhaba kizlar bende daha onceden iki kez aşılama yaptirdim tutmadi maalesef devlette yaptırmıştım ben 3. Asilama hakkimda var ama ben hiç yaptirmak istemiyorum direk tüp bebege geçiş yapicam yarin kontrolum var eger bi sorun çıkmazsa bir sonraki adetimde tup bebek tedavisine baslicam inşallah allah hepimizin yardımcısı olsun
Bu aşılamada çipli isticem doktorumdan ben deBen de çipli yaptircam.doktorum söyle dedi normalde beklettiklerindrn 20 dk daha fazla belirtiyorlar spermleri. Çıpin içinde labirent var gibi spermler hem hız kazanıyor hem de.en güçlü olanlar uca kadar geliyor biz de onları alıp rahme yerlestiriyoruz dedi.
Hadi ya o zaman bana daha 3 gün varmış netleşmesine. Ama olmadı galiba çok adet sancim varBen aşılama yapıldığu günün 14. Gününde olduydum ilk aşılamamda.. Bunda nolcak bakayım
Hiç belli olmaz tutup tutmadığı belirtilere bakma sen hiç.ilaç kullanıyorsan onun yan etkileridir. Duphaston ben de baya yan etki yapmıştıHadi ya o zaman bana daha 3 gün varmış netleşmesine. Ama olmadı galiba çok adet sancim var
Ben de progestan kullanıyorum. Işte adet geldi gelecek gibi hissediyorumHiç belli olmaz tutup tutmadığı belirtilere bakma sen hiç.ilaç kullanıyorsan onun yan etkileridir. Duphaston ben de baya yan etki yapmıştı
Gelmesinn inşallahBen de progestan kullanıyorum. Işte adet geldi gelecek gibi hissediyorum
Inşallah inşallah hayırlısıylaGelmesinn inşallah
Sali gunu yapcaz bizim ilk o yuzden çipli ve cipsiz farkını bilmiyorum. Umarım hayırlıysa kucağımıza aliriz bebislerimiziiiBende ilk defa arastırıyorum kuzum valla iki çatlatma iğnem basarısız ne zaman yaptırıcaksın
İnsallah canım seninde güzel geçsin olduktan sonra bana burda. Veya özelden yazabilirmisin sürecini merak ediyorumSali gunu yapcaz bizim ilk o yuzden çipli ve cipsiz farkını bilmiyorum. Umarım hayırlıysa kucağımıza aliriz bebislerimiziii
Amin canım inşallah. Ben aşılamalarida iğneli oldum canım igneye alıştım artik tup bebekte yumurta toplamadan cok korkuyorum bende hepsi guzellikle geçer inşallah seninde asilamanda oluda tupe geeek kalmaz umarim canımSüreciniz su gibi aksın inşallah.. Benim de 2. Aşılamam olucak olmazsa tüpe geçicez ama o tüp sürecindeki iğneler gözümü öyle korkutuyor ki
Ah inşallah kuzummAmin canım inşallah. Ben aşılamalarida iğneli oldum canım igneye alıştım artik tup bebekte yumurta toplamadan cok korkuyorum bende hepsi guzellikle geçer inşallah seninde asilamanda oluda tupe geeek kalmaz umarim canım
Aynen anestezili oluyormuş ama yinede korkuyorum işte bugün raporumu baslattim bakalim bi dahaki adetimde tedaviye baslicaz hayırlı sonuclar olur insallah hepimiz içinAh inşallah kuzummyumurta toplama anestezili oluyormuş hiç korkma
Ben iki kez aşılama yaptırdım valla ilkinde reglimin 14.gunuydu ikincisi ise 9. Günüydü birini 20mm digerini 22 mm iken vurdular bana catlatma ignesini canımKızlar foliküller kaç mm iken çatlatma iğnesi oldunuz bide reglinin kaçıncı günüydü
Anladım canım teşekkür ederim bende bugün kontrole gittimde yarın tekrar gidicem reglimin 8. Günü yarın çatlatma iğnesi vermek için çağırdı heralde diye düşündümBen iki kez aşılama yaptırdım valla ilkinde reglimin 14.gunuydu ikincisi ise 9. Günüydü birini 20mm digerini 22 mm iken vurdular bana catlatma ignesini canım
Bende 18.5 mm iken vuruldum canımKızlar foliküller kaç mm iken çatlatma iğnesi oldunuz bide reglinin kaçıncı günüydü
Teşekkğr ederimBende 18.5 mm iken vuruldum canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?