- 20 Ekim 2012
- 333
- 242
- 303
- Konu Sahibi My_Moonlight06
- #12.261
Testlerden nefret ediyorum hele bir umutla yapılıp bembeyaz çıkanlardanCanim benim testim de aynen öyle oldu,hatta bugün yaptigim 2-3saat sonra pembe çizgi belirdi
Bende saat 1de test yaptim,saat 4de baktim pembe çizgi çıkmış , gerçekten neyin içine düşdük yaa biz

Ama bu saatler sonra çıktı ve bu marka testi ilk kez yaptım pek güvenilir bulmadım açıkcası. Olsaydı prodoctorda kesin çıkardı yarın regl günüm çünkü  5 olan değeri bişe algılıyor o.
 Ama bu saatler sonra çıktı ve bu marka testi ilk kez yaptım pek güvenilir bulmadım açıkcası. Olsaydı prodoctorda kesin çıkardı yarın regl günüm çünkü  5 olan değeri bişe algılıyor o.
		 ❤ bende hiç bir teste güvenmiyorum boş yere para saçıyoz testcileri zengin ettik
❤ bende hiç bir teste güvenmiyorum boş yere para saçıyoz testcileri zengin ettik 
 Tecrübelerime göre en güvenilir labaquick kaset neyse onu gösteriyor
Tecrübelerime göre en güvenilir labaquick kaset neyse onu gösteriyor nette satılıyo dimi sadece
 nette satılıyo dimi sadece 

Ben o markanın ovülasyonunu alıyorum yanında geliyor canım
 Ben o markanın ovülasyonunu alıyorum yanında geliyor canım ❤ inşallah bebeğin seninledir haber ver bizede çatlarız meraktan
❤ inşallah bebeğin seninledir haber ver bizede çatlarız meraktan ❤ canım sağlıkla da kucağına al inşallah çok sevindim ❤❤
❤ canım sağlıkla da kucağına al inşallah çok sevindim ❤❤

sorum beyaz su gibi akıntı yaşıyorum regl oldum sanıyorum hatta ama yok böyle bi durum yaşamamıştım hiç.sizce neden olabilir bu durumda olan var mı?
 sorum beyaz su gibi akıntı yaşıyorum regl oldum sanıyorum hatta ama yok böyle bi durum yaşamamıştım hiç.sizce neden olabilir bu durumda olan var mı? ben de heyecanlıyım ctesi için bakalım cüceler 2 gün daha dayanabilecek mi
 ben de heyecanlıyım ctesi için bakalım cüceler 2 gün daha dayanabilecek mi  
		 valla zaman daha hızlı geçiyormuş beklemeyince kuzum. Sana geçmiyordur ama şimdi
 valla zaman daha hızlı geçiyormuş beklemeyince kuzum. Sana geçmiyordur ama şimdi  

Amaaan sal gitsin be kuzum, iş güç bitmez. Sen anının tadını çıkarmaya bak
 Amaaan sal gitsin be kuzum, iş güç bitmez. Sen anının tadını çıkarmaya bak