- 17 Ekim 2021
- 199
- 40
- 48
- 28
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Aynen bende vermedmde versek belli olurdu bugün olup olamadığı ama rğske atmadım randevu almıştım direk kadın soğumdanVeriliyor sanırım ben hiç vermedim ama
Evet bugünde belli olurdu bizim ama bende gitmek istemedim bugün yarın direk kadın doğuma giderim sabahAynen bende vermedmde versek belli olurdu bugün olup olamadığı ama rğske atmadım randevu almıştım direk kadın soğumdan
Ah ahh o lekelerin hayallerimizi bi anda yıkışı ama tam regl olana kadar beklemeye devam yerleşme kanaması ümidini düşünerekBende Mayıs sekizinde oldum adetime dört gün var az önce peçeteye akıntıyla birlikte pembe kırmızı arasında leke geldi ama çok azdı adet olacağım sanırım
Pembe gibiysw yerleşme kanaması olabilir amaBende Mayıs sekizinde oldum adetime dört gün var az önce peçeteye akıntıyla birlikte pembe kırmızı arasında leke geldi ama çok azdı adet olacağım sanırım
İdrar testi yapmamak içindr tutuyorum kendimi benimde 4. Aşılama hayal kırıklığı çok kötüEvet bugünde belli olurdu bizim ama bende gitmek istemedim bugün yarın direk kadın doğuma
Benimde 3. Test almadım hiç bilerek yapmak istemiyorum çünkü evde olsa yapardım diye almadımİdrar testi yapmamak içindr tutuyorum kendimi benimde 4. Aşılama hayal kırıklığı çok kötü
Aynen bende almadım gidip almamak içinde ikna editorum her seferinde sizin aşılamanız özeldeni devlettemi bunaradaBenimde 3. Test almadım hiç bilerek yapmak istemiyorum çünkü evde olsa yapardım diye almadım
Devlette benim sizinAynen bende almadım gidip almamak içinde ikna editorum her seferinde sizin aşılamanız özeldeni devlettemi bunarada
Benimde devlette bilkentte anlarada sizinDevlette benim sizin
Benimde etlikte aynı şehirdeyizBenimde devlette bilkentte anlarada sizin
Bugün netleşir zaten regl kanaması mi değil miAh ahh o lekelerin hayallerimizi bi anda yıkışı ama tam regl olana kadar beklemeye devam yerleşme kanaması ümidini düşünerek
Yaa ben başladığımda etlikte tedavi başlamamıştı o yüzden buraya başladığım için devam ediyorum 1.5 senedir bu son aşılamaydı zaten tüp bebeğe geçecem olmazsaBenimde etlikte aynı şehirdeyiz
O kadar azdı ki anlayamadım tekrar gelirse anlaşılır regl mi değil mi bugün gün içinde diye düşünüyorumPembe gibiysw yerleşme kanaması olabilir ama
İnşallah gerek kalmaz ve hamilesinizdirYaa ben başladığımda etlikte tedavi başlamamıştı o yüzden buraya başladığım için devam ediyorum 1.5 senedir bu son aşılamaydı zaten tüp bebeğe geçecem olmazsa
İnşallah yarının pozitiff diye mesaj atmanızı ve atmayı çok istiyorumİnşallah gerek kalmaz ve hamilesinizdir![]()
İnşallah yerlesmedirO kadar azdı ki anlayamadım tekrar gelirse anlaşılır regl mi değil mi bugün gün içinde diye düşünüyorum
İnşallah haberleselim mutlakaİnşallah yarının pozitiff diye mesaj atmanızı ve atmayı çok istiyorum
İnşallah ama bilmiyorum o kadar değişik hissediyorum ki kendimi adet olacağım gibi hissediyorumİnşallah yerlesmedir
Regl olana kadar umut kesmeyin daha olmadı sonuç olarak belkide yerlesme kanaması belli olmazİnşallah ama bilmiyorum o kadar değişik hissediyorum ki kendimi adet olacağım gibi hissediyorum