- 17 Ekim 2021
- 243
- 43
- 48
- 28
Çatlatma iğnesi kullanmıştım aşılamadan iki gün önceİğneni kullandın
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Anladım gonolf kullandın mıÇatlatma iğnesi kullanmıştım aşılamadan iki gün önce
Hayır kullanmadım sadece iğne ve f ile başlayan beş günlük bir hap simdide sabah akşam bir ilaç kullanıyorum rahim içinAnladım gonolf kullandın mı
Duphaston adındaHayır kullanmadım sadece iğne ve f ile başlayan beş günlük bir hap simdide sabah akşam bir ilaç kullanıyorum rahim için
Aşılama gibi tedavilerde devlet mi iyi özel mi herkes farklı tedavi uygular uygulanan tedavilerde uygulanan ilaçların dozu bile çok farklı
Benim 10.günüm regl olmazsam salı günü kan veririmGebelik testi verip sonuçları çıkan var mi
Bende yarın kan vericem 13.gundeyimBenim 10.günüm regl olmazsam salı günü kan veririm
İlk denemeniz mi idrar testi yaptınızmıBende yarın kan vericem 13.gundeyim
İlk deneme test yapmadımİlk denemeniz mi idrar testi yaptınızmı
Anladım bnde letü kullandım işte aşılama oldumHayır kullanmadım sadece iğne ve f ile başlayan beş günlük bir hap simdide sabah akşam bir ilaç kullanıyorum rahim için
Verdin mi testiBende yarın kan vericem 13.gundeyim
Biz aynı gün olmuştuk. Bana doktor salı günü kan ver demişti salı gideceğim ama sanki regl belirtilerim var gibiBenimde 11. Günüm bugün,yarın kan vermeye gidicem
Diğer reglnzde mi başlayacaksınız ilk miBende ignemi aldım bugün bayramdan sonra adet olunca yapılıcak dua edin kızlar bana
Sizin nasıl gidiyor kaçıncı gününüzAnladım bnde letü kullandım işte aşılama oldum
Verdim tutmamışVerdin mi testi