Hade ya üzüldüm şimdi ne yapıcaksınVerdim tutmamış
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hade ya üzüldüm şimdi ne yapıcaksınVerdim tutmamış
Benim 6 günüm hiçbir belirttim yok şuanSizin nasıl gidiyor kaçıncı gününüz
Doktoru bu ay değil bir sonraki adet gününde tekrar gel dedi baştan başlayacağız bidahaHade ya üzüldüm şimdi ne yapıcaksın
Tekrar aşılamamı toksa tüp bebek filan miDoktoru bu ay değil bir sonraki adet gününde tekrar gel dedi baştan başlayacağız bidaha
Bilmiyorum benimde kafam karışık doktor direk tüp bebek deneyebilirsin dedi ben aşılama yaptırmak istedim şimdi tekrar aşılama mi denemeliyim yoksa tüp bebek mi bilmiyorumTekrar aşılamamı toksa tüp bebek filan mi
Büyük ihtimal tüp yapıcam devletteBilmiyorum benimde kafam karışık doktor direk tüp bebek deneyebilirsin dedi ben aşılama yaptırmak istedim şimdi tekrar aşılama mi denemeliyim yoksa tüp bebek mi bilmiyorm
Aynı durumdayız bende ortada kaldım benim 2 ci aşılamam senin kaçBilmiyorum benimde kafam karışık doktor direk tüp bebek deneyebilirsin dedi ben aşılama yaptırmak istedim şimdi tekrar aşılama mi denemeliyim yoksa tüp bebek mi bilmiyorum
İlk defa aşılama yaptık olmadıAynı durumdayız bende ortada kaldım benim 2 ci aşılamam senin kaç
Devlette mi tedavi gördünüzİlk defa aşılama yaptık olmadı
Bence birdahaki yap özeldemi m devletteni yaptınız 2 ci kez denemelisinİlk defa aşılama yaptık olmadı
DevletDevlette mi tedavi gördünüz
Devlette 2 aşılama şartı var sanırım ama özel sartlarda direk tüp bebekte yapiyolarDevlet
Devlette yaptırdık Süleymaniye kadın doğumdaBence birdahaki yap özeldemi m devletteni yaptınız 2 ci kez denemelisin
Normalde 3defa aşılama yapmadan tüp bebek yapılmıyor ama benim amh da biraz düştü o yüzden direk tüp bebek deneyebilirsin dediDevlette 2 aşılama şartı var sanırım ama özel sartlarda direk tüp bebekte yapiyolar
Benim hiç çocuğum yok niyetim tüp bebek inş gerektirmez tabi ikinizde sıkıntı varmıNormalde 3defa aşılama yapmadan tüp bebek yapılmıyor ama benim amh da biraz düştü o yüzden direk tüp bebek deneyebilirsin dedi
Anladım bnde devlette yaptım 2 cisini ilk mi özele yaptım aşılama sürecince ilaç kullandın mıDevlette yaptırdık Süleymaniye kadın doğumda
Benimde hiç çocuk yok eşimde problem vardı varikosel doktor bu durumdan tüp bebek yapsanız dahi tutma ihtimali çok düşük dedi amaliyat oldu 9 ay geçti doktor şuan kendiliğinden olabilir dedi %50 dedi isterseniz de tüp bebek veya aşılama deneyebilirsiniz dedi. Şuan eşimde de bende de bı problem yok aslındaHe
Benim hiç çocuğum yok niyetim tüp bebek inş gerektirmez tabi ikinizde sıkıntı varmı
Progestan ve folik asit kullandım aşılamadan sonraAnladım bnde devlette yaptım 2 cisini ilk mi özele yaptım aşılama sürecince ilaç kullandın mı
O zaman bence direk tüp bebek deneyin daha yüksek tutma oranı asilama tutma oranı düşük maalesefNormalde 3defa aşılama yapmadan tüp bebek yapılmıyor ama benim amh da biraz düştü o yüzden direk tüp bebek deneyebilirsin dedi
Tüp bebek de süreç nasıl ilerliyor iğne ilaç nasıl daha ağır mı korkutuyor biraz beniO zaman bence direk tüp bebek deneyin daha yüksek tutma oranı asilama tutma oranı düşük maalesef