Mayıs ayı aşılama olanlar olacaklar konuşalım

Kırmızı olmaz diye biliyorum bende. Ama ben nisan ayında 5inde adet gördüm ve tedavi olurken o ay içinde 2. Adetimi görmüştüm. Hesaplamama göre adetime daha olması lazım
Son regl tarihinizi ne çatlatma igensinden 14-17 gün arası regl olunur diye biliyorum benim ikinci aşılamam tutmamisti çatlatma iğnesinin 14.günü regl olmstm

Evet var ama inşallah regl değilimdir ilk aşılama olunca bilmiyorumda neler olduğunu.
Tutmadiysa elinde sonunda geliyor o regl maalesef. İlk aşılamam tuttu benim ama ikinci aşılamam tutmadı mesela regl oldum ve erken oldum gününden çok şaşırmıştım ama umudunu olmazsa da yitirme buda bir olasılık zaten ben bir ay ara verip 3.yaptirdim. Olmazsa sende denersin hiç üzülme nasipten öte yol gitmez

Bugün aşılamada 10. Günüm oluyor ama dünden beri azar azar Sanki akıntım varmış gibi oluyor ama çamaşırım temiz şeklinde ve Sadece peçete kan oluyor oda az şekilde. Bildiğiniz akıntı şeklinde değil sadece peçete kullandıkça oluyor rengide kırmızı yani. Bu şekilde olunca eski ağrılarım kalmadı sadece belim ve kasıklarım ağrıyor. Ben anlamadım adet mi görüyorum yoksa yerleşme kanaması mı desem ama kırmızı rengi. Ne olabilir sizce kızlar😔
Bi takio et canım devamı gelecekmi kesilcekmi yoksa belli olmaz ama adet için erken gibi

Tutmadiysa elinde sonunda geliyor o regl maalesef. İlk aşılamam tuttu benim ama ikinci aşılamam tutmadı mesela regl oldum ve erken oldum gününden çok şaşırmıştım ama umudunu olmazsa da yitirme buda bir olasılık zaten ben bir ay ara verip 3.yaptirdim. Olmazsa sende denersin hiç üzülme nasipten öte yol gitmez
Benim normalde regl çok düzensizdir. Erken geldi diye Bi korku var elbette. Doktorum ne diyecek bakalım ara verelim mi yoksa hemen devam edelim mi diye. İnşallah bunlara gerek kalmaz.

Veririm yarın sonucum çıkınca inşallah gidene kadar regl olmazsam tabi 😃 bugün regl günüm normalde
Olmazsın inşallah bende sabah 10.00 da verecm öğlene çıkar bakalım güzel habrrlerle geliriz inşallah benim kırmızı kanama gelmedi hala ama sildikçe kahve akıntı devam

Back
X