Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
EvetDevlettemi yaptınız hepsini
4 hak mı varmış bana 3 denildi
Benim ikinci aşılamam olacak Haziran'da neye dikkat etmeliyimEvet ama devlettedir yapılıyor bnde yapıcam şuam aşılamamın 10 günü bnde devlette yapıcam
Nasıl ilkinde neye dikkat ettin aynı şekilde yapıcaksın cnm bu arada çok su içme bnce az sıkışıklık olsun yeter bn öle yaptım rahat 40 bekledim bu defa hemen lavaboya gitmedim ama ilkinde çok su içtim kalktığım gibi gittim lavaboya ilk tutmadı benımde inş bu defa tutar diye umut ediyorumBenim ikinci aşılamam olacak Haziran'da neye dikkat etmeliyim
Bende zaten yarım saatten fazla durdum işlemden sonra ayaklarım yukarıda ama evde normal devam ettimNasıl ilkinde neye dikkat ettin aynı şekilde yapıcaksın cnm bu arada çok su içme bnce az sıkışıklık olsun yeter bn öle yaptım rahat 40 bekledim bu defa hemen lavaboya gitmedim ama ilkinde çok su içtim kalktığım gibi gittim lavaboya ilk tutmadı benımde inş bu defa tutar diye umut ediyorum
İnşallah tutar canım kaçıncı gününNasıl ilkinde neye dikkat ettin aynı şekilde yapıcaksın cnm bu arada çok su içme bnce az sıkışıklık olsun yeter bn öle yaptım rahat 40 bekledim bu defa hemen lavaboya gitmedim ama ilkinde çok su içtim kalktığım gibi gittim lavaboya ilk tutmadı benımde inş bu defa tutar diye umut ediyorum
Kızlar eczane de ovitirella yok hiçbirinde nasıl bulacağım ben4 hak mı varmış bana 3 denildi
İnternette olduğun semttiler eczanelerini ara ben öle bulmuştumKızlar eczane de ovitirella yok hiçbirinde nasıl bulacağım ben
İnş cnm bugün 11 günümİnşallah tutar canım kaçıncı günün
Elimden geldikçe dinlendim 3 gün sonra gününe devam ettim ağır iş filan yapmadım normalBende zaten yarım saatten fazla durdum işlemden sonra ayaklarım yukarıda ama evde normal devam ettim
Hiçbirinde yok yakın ilçeler dahi yokİnternette olduğun semttiler eczanelerini ara ben öle bulmuştum
Anladım canımElimden geldikçe dinlendim 3 gün sonra gününe devam ettim ağır iş filan yapmadım normal
Belirtin var mı canım test yaptın mı kaçıncı denemenİnş cnm bugün 11 günüm
2 ci deneme cnm yapmadımBelirtin var mı canım test yaptın mı kaçıncı denemen
Hade nerde oturuyorsun ki bnde tek tek aradım zor buldumHiçbirinde yok yakın ilçeler dahi yok
Belirti desen yok şuan bşy hissetmiyorumBelirtin var mı canım test yaptın mı kaçıncı denemen
İnşallah tutunmustur canımBelirti desen yok şuan bşy hissetmiyorum
Bende ikinciye başladım bakalım2 ci deneme cnm yapmadım
Osmaniye de ilçelerinde de yok adana da yok artık bir Ankara falan bakacağız nasıl olacak bilmiyorum depoda yok diyor heryer ilkinde direk tek eczane de bulmuştum ama bunda yokHade nerde oturuyorsun ki bnde tek tek aradım zor buldum