- 3 Ocak 2021
- 5.296
- 1.816
- 123
- Konu Sahibi Sosyallanne
-
Amin canım inşallah48 saatte 2 kat artış olması güzel bir şey kimyasal olsa düşüşe geçerdi bence ben ilk kızımdan önce kimyasal yaşadım 11 küsür çıkmıştı iki gün sonra 5 e düşmüştü çok yeni olabilir pazartesi tekrar verin inşallah artar ve sağlıkla alırsınız kucağınıza
Kan testiniz ve idrar testiniz ne zaman pozitife döndü kaçıncı gün acabaAmin canım inşallah
9.10.gün negatifti idrar testleri 11.gün akşam çok silik çizgi gördüm 12.13.gün gözle görülür siliklik vardı 13.gün kan verdimKan testiniz ve idrar testiniz ne zaman pozitife döndü kaçıncı gün acaba
Ya sat ne zman bat ne zaman beta kaç çıktı kaçıncı gün9.10.gün negatifti idrar testleri 11.gün akşam çok silik çizgi gördüm 12.13.gün gözle görülür siliklik vardı 13.gün kan verdim
2 Haziran regl başlama tarihim çatlatma iğnesinin 13.hünü 18.26 15.günü 37.38 çıktıYa sat ne zman bat ne zaman beta kaç çıktı kaçıncı gün
MaşAllah sağlıkla alın kucağınıza benim 29 nisan sat dün 22 idi beta bugün biraz kanama oldu korkuyorum yatıyorum şimdi2 Haziran regl başlama tarihim çatlatma iğnesinin 13.hünü 18.26 15.günü 37.38 çıktı
Regl başlama tarihi mi 29 mayıstı canım 31 de 22 ile öğrendin kanaman nasıl renk miktarMaşAllah sağlıkla alın kucağınıza benim 29 nisan sat dün 22 idi beta bugün biraz kanama oldu korkuyorum yatıyorum şimdi
Son adet tarihim 29 nisan beklenen adet tarihim de en geç dün olmam gerekti dün 22 idi benim beta kahve peçeteye gelen lekeydi 3 gündür bugün kırmızı hafif geldi daha da gidemedim lavaboya korkudan ağrım yokRegl başlama tarihi mi 29 mayıstı canım 31 de 22 ile öğrendin kanaman nasıl renk miktar
Olduuu bu sefer çok şükür kuzum sağlıkla kucağına almak nasip olsun2 Haziran regl başlama tarihim çatlatma iğnesinin 13.hünü 18.26 15.günü 37.38 çıktı
Hayırlısı olur inşallah, size bir şey sormak istiyorum. Ben ilk kez çatlatma iğnesi ve duphaston kullandım sizce adet gecikmesi o yüzden oluyor olabilir mi? Çünkü henüz adet olmadım ve hiç bir adet belirtim de yokMerhaba bende bugün evde test yaptım negatif çıktı maalesef. Umarım bir sonraki ay hamile kalırız hayırlısı olsun
Amin inşallah canım darısı sana olsunOlduuu bu sefer çok şükür kuzum sağlıkla kucağına almak nasip olsun
Belki yerleşmedir canım yarın yine hangi saatte verdiysen o saatte kan ver inşallah yükselmiştir seni çok iyi anlıyorum bende aşırı tedirginim daha önce gebelik kayıplarım oldu yine aynı şeyleri yaşayacağım diye içim pır pır Allahım inşallah sağlıkla ilerletirSon adet tarihim 29 nisan beklenen adet tarihim de en geç dün olmam gerekti dün 22 idi benim beta kahve peçeteye gelen lekeydi 3 gündür bugün kırmızı hafif geldi daha da gidemedim lavaboya korkudan ağrım yok
Kesinlikle hele bir de leke falan geçenkinde çok etkilenmiştim şimdi yine olunca eğey kötü etkilediBelki yerleşmedir canım yarın yine hangi saatte verdiysen o saatte kan ver inşallah yükselmiştir seni çok iyi anlıyorum bende aşırı tedirginim daha önce gebelik kayıplarım oldu yine aynı şeyleri yaşayacağım diye içim pır pır Allahım inşallah sağlıkla ilerletir
İnşallah durur canım hala devam ediyor mu ?Kesinlikle hele bir de leke falan geçenkinde çok etkilenmiştim şimdi yine olunca eğey kötü etkiledi
Yoğun kanama yok ara ara peçeteye geliyo yine belim falan ağırıyo yattım ben de ama inşAllahhh dururİnşallah durur canım hala devam ediyor mu ?
Benimde bel ağrısı var bugün haftasonu dinlendim ama yarın iş başı bu haftayı bitirirsem son iki hafta izin alacam bakalımYoğun kanama yok ara ara peçeteye geliyo yine belim falan ağırıyo yattım ben de ama inşAllahhh durur
Al al tam dinlenme zamanları benim de kayınvalidemler bilmiyorum e bayrama gitcez bakalım nasıl dinlencemBenimde bel ağrısı var bugün haftasonu dinlendim ama yarın iş başı bu haftayı bitirirsem son iki hafta izin alacam bakalım
Canım belli oldu muİnşallah canım bir korkuyla bekliyorum ama inşallah artar
Ne belli oldu mu canımCanım belli oldu mu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?