Mayıs ayı Çatlatma iğnesi olanlar toplaşalım 🌸

Amin canım inşallah

2 Haziran regl başlama tarihim çatlatma iğnesinin 13.hünü 18.26 15.günü 37.38 çıktı
MaşAllah sağlıkla alın kucağınıza benim 29 nisan sat dün 22 idi beta bugün biraz kanama oldu korkuyorum yatıyorum şimdi

Regl başlama tarihi mi 29 mayıstı canım 31 de 22 ile öğrendin kanaman nasıl renk miktar
Son adet tarihim 29 nisan beklenen adet tarihim de en geç dün olmam gerekti dün 22 idi benim beta kahve peçeteye gelen lekeydi 3 gündür bugün kırmızı hafif geldi daha da gidemedim lavaboya korkudan ağrım yok

Merhaba bende bugün evde test yaptım negatif çıktı maalesef. Umarım bir sonraki ay hamile kalırız hayırlısı olsun
Hayırlısı olur inşallah, size bir şey sormak istiyorum. Ben ilk kez çatlatma iğnesi ve duphaston kullandım sizce adet gecikmesi o yüzden oluyor olabilir mi? Çünkü henüz adet olmadım ve hiç bir adet belirtim de yok

Son adet tarihim 29 nisan beklenen adet tarihim de en geç dün olmam gerekti dün 22 idi benim beta kahve peçeteye gelen lekeydi 3 gündür bugün kırmızı hafif geldi daha da gidemedim lavaboya korkudan ağrım yok
Belki yerleşmedir canım yarın yine hangi saatte verdiysen o saatte kan ver inşallah yükselmiştir seni çok iyi anlıyorum bende aşırı tedirginim daha önce gebelik kayıplarım oldu yine aynı şeyleri yaşayacağım diye içim pır pır Allahım inşallah sağlıkla ilerletir

Kesinlikle hele bir de leke falan geçenkinde çok etkilenmiştim şimdi yine olunca eğey kötü etkiledi

Benimde bel ağrısı var bugün haftasonu dinlendim ama yarın iş başı bu haftayı bitirirsem son iki hafta izin alacam bakalım
Al al tam dinlenme zamanları benim de kayınvalidemler bilmiyorum e bayrama gitcez bakalım nasıl dinlencem

Benim gibi mide yanması olan var mı? sanki bir kavanoz acı biber turşusu yemiş gibiyim kaç gündür mahvetti beni daha önce hiç böyle olmamıştım galiba bu bir belirti bide koku hassasiyetim var belkide ben kuruntu yapıyorumdur bilmiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…