Mayıs Ayı dondurulmuş embriyo transfer sürecindekiler

Hayırlı olsun inşallah

Merhabalar güzel anne adayları...

Anne olmazsak ta bizde bu yolda anne sayılırız hepimizin anneler günü kutlu olsun

Dün dr. kontrolüne gittim transfer sürecine başladık. Günde 3 ad. estrofem içeceğim 21. Mayısta tekrar kontrol var bir aksilik çıkmaz ise 27. Mayısta transfer olacak inşallah.

Geçen gün Hint yağı masajına ve nar suyuna başladım ek olarak. Vitamin takviyelerimi de almaya devam.

Herkesle bol şanslı güzel haberli bir Mayıs ayı geçiririz.

Amin. Güzel dualarınız dilekleriniz için teşekkürler.Sizinde anneler gününüz kutlu olsun.Kucaklarımızın boş olduğu son anneler günü olsun.
Ben her anneler gününde ya da ne bilim evlilik yıldönümlerimizde,doğumgünlerimizde acaba bende bebemle kutlar mıyım diye beklerken çok yoruldum.Umarım bu sene ben ve bebek isteyen tüm kadınlarımızın bu bekleyişi sona erer

Hint yağını niçin kullanıyosunuz masaj olarak.Doktorunuz mu önerdi?Nar suyunu duydum ama bunu ilk kez duyuyorum.

Amin inş. bütün dualarımız kabul olur.

hint yağını geçen ay duydum bende göbek ve kasık kısmına masaj ve sıcak su torbası ( havluya sarılı ) ile 20-30 dk. kadar ısı vermeyi kapsıyor. bağırsakları çalıştırdığı sindirimi kolaylaştırma ve kan akışını hızlandırma rahimi daha aktif hale getirme olarak faydaları var diye okudum bir kaç yerde.

bunlarda youtube de izlediğim videolardı. reglinin ilk günlerinde başlayıp yumurta çatlama kısmına kadar uygulanmasını önermişler bende deniyorum denemekten zarar gelmez diye inş. faydası olur.

Ben de dün kontrole gittim transfer aşamasına geçtim. Bana bir sonraki muayene için 26 mayısa gün verildi.

Kız az evvel test yaptım sanki silik bi çizgi var gibi yoksa bana mı öyle geliyor 3 mayısta transfer oldum bu gün 6. Günüm
Maşallah Allah kucağınıza almayı nasip etsin kaçıncı gün embriyosuydu benm 3. Gün 8 hücreliydi bugun 8. Günüm erken gebelik testi negatif çıktı sabah. Çok umudum kalmadı

5. gün ama hücre bölünmesi konusunda bilgim yok 3. Gün geç tutunduğundan test gününün hep daha geç yapılmasını okuyorum iki gün sonra tekrarlayın bence. Başka dondurulmuş mevcut mu

5. gün ama hücre bölünmesi konusunda bilgim yok 3. Gün geç tutunduğundan test gününün hep daha geç yapılmasını okuyorum iki gün sonra tekrarlayın bence. Başka dondurulmuş mevcut mu
Maalesef tek embriyom vardı başka yok 10. Gün kan vericem daha evde test yapmıcam bazılarının 7. Günden evdeki testte çıkıyor bazıları kanla 12. Günde öğreniyor 3. Gün embriyosu biraz nazlı inşallah bana da sürpriz olur kanda çıkar

Merhaba gençler ben de transfer için gün sayıyorum Adetle estrofeme başladım 15inde kontrolüm var 22-23ü gibi artık gittiğimde net tarih belli olacak transfer olcm hepimiz için sağlıklı güzel sonuçlar olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…