- 17 Mart 2023
- 772
- 1.069
- 43
- 31
- Konu Sahibi gezegendeki FS
-
Sizin kaçıncı deneme, kaçıncı gün embriyosu kaç adet bu biilgileri de verir misiniz? Bize yol gösterici olması içinKız az evvel test yaptım sanki silik bi çizgi var gibi yoksa bana mı öyle geliyor 3 mayısta transfer oldum bu gün 6. Günüm
ben günde 5 tane içiyorum yüksek doz sanırım benim. İnşallah her şey yolunda giderGünde 3 içiyorum pazar günü de progestan fitile başlıyorum
Hangi saatlerde içiyorsunuzben günde 5 tane içiyorum yüksek doz sanırım benim. İnşallah her şey yolunda giderVignette ve güzelce transferlerimizi oluruz
Sabah 2 öğlen 1 akşam 2 adet. Saatlerin çok stabil değil. Sabah 10-12 arası içiyorum.öğlen dozunu 3-4 arası.akşam dozunu 8-10 arasıHangi saatlerde içiyorsunuz
Hayırlı olsun inşallahSelam canım.tabii eklerim.
Ben bugün gittim kontrole pazartesi transfer günü aldık sabah 10 da.estrofeme ek progestron iğne ve fitil verdi.bi kaç ek ilaç daha işte. Tan sürece girmiş bulundum.
Senin de rahim kalınlığın için bi yorumda bulundu mu doktorun.reglinin bugün kaçıncı günü?
Amin canım benim inşallahYaaa sanki evetttinşallah sağlıkla sıhhatle neşeyle kucaklarsınız da yavrunuzu ilaçlara tam gaz devam. Sıkı sıkı tutunsun
Merhaba canım,İyi akşamlar
Bende 2 mayısta transfer oldum 5.gün embriyosu bekliyorum doktorum 12gün sonra test yap dedi çok heyecanlıyım bakalım inşallah herkes güzel haber alır
Amin. Güzel dualarınız dilekleriniz için teşekkürler.Sizinde anneler gününüz kutlu olsun.Kucaklarımızın boş olduğu son anneler günü olsun.Merhabalar güzel anne adayları...
Anne olmazsak ta bizde bu yolda anne sayılırız hepimizin anneler günü kutlu olsun
Dün dr. kontrolüne gittim transfer sürecine başladık. Günde 3 ad. estrofem içeceğim 21. Mayısta tekrar kontrol var bir aksilik çıkmaz ise 27. Mayısta transfer olacak inşallah.
Geçen gün Hint yağı masajına ve nar suyuna başladım ek olarak. Vitamin takviyelerimi de almaya devam.
Herkesle bol şanslı güzel haberli bir Mayıs ayı geçiririz.
Amin inş. bütün dualarımız kabul olur.Amin. Güzel dualarınız dilekleriniz için teşekkürler.Sizinde anneler gününüz kutlu olsun.Kucaklarımızın boş olduğu son anneler günü olsun.
Ben her anneler gününde ya da ne bilim evlilik yıldönümlerimizde,doğumgünlerimizde acaba bende bebemle kutlar mıyım diye beklerken çok yoruldum.Umarım bu sene ben ve bebek isteyen tüm kadınlarımızın bu bekleyişi sona erer
Hint yağını niçin kullanıyosunuz masaj olarak.Doktorunuz mu önerdi?Nar suyunu duydum ama bunu ilk kez duyuyorum.
Ben de dün kontrole gittim transfer aşamasına geçtim. Bana bir sonraki muayene için 26 mayısa gün verildi.Merhabalar güzel anne adayları...
Anne olmazsak ta bizde bu yolda anne sayılırız hepimizin anneler günü kutlu olsun
Dün dr. kontrolüne gittim transfer sürecine başladık. Günde 3 ad. estrofem içeceğim 21. Mayısta tekrar kontrol var bir aksilik çıkmaz ise 27. Mayısta transfer olacak inşallah.
Geçen gün Hint yağı masajına ve nar suyuna başladım ek olarak. Vitamin takviyelerimi de almaya devam.
Herkesle bol şanslı güzel haberli bir Mayıs ayı geçiririz.
Maşallah Allah kucağınıza almayı nasip etsin kaçıncı gün embriyosuydu benm 3. Gün 8 hücreliydi bugun 8. Günüm erken gebelik testi negatif çıktı sabah. Çok umudum kalmadıKız az evvel test yaptım sanki silik bi çizgi var gibi yoksa bana mı öyle geliyor 3 mayısta transfer oldum bu gün 6. Günüm
Maalesef tek embriyom vardı başka yok 10. Gün kan vericem daha evde test yapmıcam bazılarının 7. Günden evdeki testte çıkıyor bazıları kanla 12. Günde öğreniyor 3. Gün embriyosu biraz nazlı inşallah bana da sürpriz olur kanda çıkar5. gün ama hücre bölünmesi konusunda bilgim yok3. Gün geç tutunduğundan test gününün hep daha geç yapılmasını okuyorum iki gün sonra tekrarlayın bence. Başka dondurulmuş mevcut mu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?