- 25 Mayıs 2020
- 318
- 337
- 103
- Konu Sahibi gezegendeki FS
-
Dondurulmuş embriyo transferi oldum oğlumun olduğu süreçte doldurulamaz embriyolardanYaa inşallah sıkı sıkı tutunur bebeniz. Peki daha önce oğlunuz için denediğiniz süreçten mi transfer edilen embriyonuz.yoksa yeniden mi yumurta toplattınız?
Merhaba,aramıza hoşgeldin.Çekilen çilelerin sefasını sürebileceğimiz günleri de görelimBen de opu ve histeroskopi sonrası 2. Adetimi bugün oldum. Yarın rahim kalınlığım ölçülecek, estrofem başlanacak. Umarım bir aksilik olmazsa bu ay çift embriyo transferi olucam
Yaa demek oğlunuz hemen tutunmuştu.Umarım bu embriyonuz da size tutunur.3 yıl önceki embriyo 2026 da bebek olacakDondurulmuş embriyo transferi oldum oğlumun olduğu süreçte doldurulamaz embriyolardan
32 yaşımdayım ilk denemem benim çok heycanlıyım o yüzden 30martta opu oldum o günden beri gün sayıyorum resmenMerhaba,aramıza hoşgeldin.Çekilen çilelerin sefasını sürebileceğimiz günleri de görelimsizi de ekleyeyim.yaşınız kaç ve ilk tüp bebek denemeniz mi?Bende yarın komtrole gideceğim. Histereskopiyi de sormak isterim.Niçin gerek duyuldu acaba? Bana da önerdi doktorum ama ben istemedim de
Evet yaa ❤ çok şükür tutundu inşallah yeni bebiklerde tutunurYaa demek oğlunuz hemen tutunmuştu.Umarım bu embriyonuz da size tutunur.3 yıl önceki embriyo 2026 da bebek olacak
Opuden sonra transferi beklemek gerçekten çok zor32 yaşımdayım ilk denemem benim çok heycanlıyım o yüzden 30martta opu oldum o günden beri gün sayıyorum resmenbiz 1 sene denedik daha sonra bir doktora görünelim dedik. Benim amh düşük çıktı daha önce kist ameliyatı olduğum için. Tüpümün biri tıkalı çıktı, bir de 6 tane miyomum varmış. Eşimde de ileri hareket ve morfoloji %0 çıktı. Direkt tüp bebeğe başladık. Opu esnasında doktorum rahimde polip olduğunu söyledi bu sebeple histeroskopi oldum. Hazır olmuşken de rahime çizik atıldı. Histeroskopiden sonraki adetim baya gecikti nihayet bugün oldum ve transfer sürecim başladı
Ayy düşük amh diyosun,tıkalı tüp diyosun,polip diyosun,morfoloji ileri hareket diyosun ama maşallahBenim 8 tane yumurtam toplandı 6 tanesi döllendi. 2 tane iyi, 4 tane de orta kalite 3. Gün olarak donduruldu. Fakat doktorum kesinlikle 5. gün embriyosu transfer etmek istediğini söyledi. Transferden 2 gün önce çözülüp 5. Güne tamamlanacaklar. İnşallah sağ salim 5. güne gelirler5. gün embriyosu transfer olacağım
Transferden önce histeroskopiyi şans gibi görüyorum rahimi baya temizleyip transfer için kusursuz hale getiriyolarOpuden sonra transferi beklemek gerçekten çok zorama sonuç güzel olsun da geç olsun güç olmasın bu arada polipleri Opu de görebiliyorlarmış demek. Bana geçtiğimz salı kontrole gittiğimde; rahim kalınlığımın iyi (7,5 mm) ama 3 çizgili(trilaminar) yapıda olmadığını söyledi o yüzden histereskopi önerdi
Evet biz %60 fire veririz diye bekliyoduk sonuca baya şaşırdık ve o kadar olumsuzluğa rağmen baya ümitlendikAyy düşük amh diyosun,tıkalı tüp diyosun,polip diyosun,morfoloji ileri hareket diyosun ama maşallah6 da 6 yapmışsın
Teşekkür ederim.Ben kabul etmedim şimdilik.bi kaç başarısız transfer,kürtaj gibi şeyleri olanlara yapılıyormuş.Ben hsg çektirmiştim,tüplerim falanda açıktı.Doktordan da işkillendim açıkçasıTransferden önce histeroskopiyi şans gibi görüyorum rahimi baya temizleyip transfer için kusursuz hale getiriyolarçok da basit bir işlemdi opuyla aynıydı yarım saat içinde ayaklandım çıktım hastaneden. İnşallah sizinki de çok kolay geçer
3. deneme bu kez dondurulmus yaşım 30 ve Test günüm 15.5Ekledim sizi de.yaşınızı ve kaçıncı denemeniz onu da yazar mısınız test tarihinizle birlikte.İnşallah sıkı sıkı tutunur bebiş
Selam canım.tabii eklerim.gezegendeki FS Canım beni de ekler misin?
Salı günü tekrar kontrolüm var bugün rahim kalınlığım 5.7 mm geldi. Salıya kadar estrofem kullanmaya devam edeceğim.
Her şey yolunda giderse çarşamba günü transferim var. Şimdilik tabloya girebilirim.
Yaş: 27, 1. deneme, 3. gün tek embriyo, transfer başlama: 28 nisan, transfer günü: 14 mayıs, test günü: 28 mayıs
Bugün 14. günü salıya kadar 7 mm olacağını düşünüyor. Senin kaç canımSelam canım.tabii eklerim.
Ben bugün gittim kontrole pazartesi transfer günü aldık sabah 10 da.estrofeme ek progestron iğne ve fitil verdi.bi kaç ek ilaç daha işte. Tan sürece girmiş bulundum.
Senin de rahim kalınlığın için bi yorumda bulundu mu doktorun.reglinin bugün kaçıncı günü?
Yaaa sanki evetttBu şekilde 5 dakka sonrası
Benim 7,5 canım. Reglin 15.günüydü. İdeal olduğunu söyledi doktorum ama tabii diğer arkadaşlara da sormak gerek. Araştırmalarımda iyi diyor.günde kaç estrofem içiyorsun?Bugün 14. günü salıya kadar 7 mm olacağını düşünüyor. Senin kaç canım
Günde 3 içiyorum pazar günü de progestan fitile başlıyorumBenim 7,5 canım. Reglin 15.günüydü. İdeal olduğunu söyledi doktorum ama tabii diğer arkadaşlara da sormak gerek. Araştırmalarımda iyi diyor.günde kaç estrofem içiyorsun?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?