Mayıs Ayı dondurulmuş embriyo transfer sürecindekiler

Ben de opu ve histeroskopi sonrası 2. Adetimi bugün oldum. Yarın rahim kalınlığım ölçülecek, estrofem başlanacak. Umarım bir aksilik olmazsa bu ay çift embriyo transferi olucam
Merhaba,aramıza hoşgeldin.Çekilen çilelerin sefasını sürebileceğimiz günleri de görelim sizi de ekleyeyim.yaşınız kaç ve ilk tüp bebek denemeniz mi?Bende yarın komtrole gideceğim. Histereskopiyi de sormak isterim.Niçin gerek duyuldu acaba? Bana da önerdi doktorum ama ben istemedim de

32 yaşımdayım ilk denemem benim çok heycanlıyım o yüzden 30martta opu oldum o günden beri gün sayıyorum resmen biz 1 sene denedik daha sonra bir doktora görünelim dedik. Benim amh düşük çıktı daha önce kist ameliyatı olduğum için. Tüpümün biri tıkalı çıktı, bir de 6 tane miyomum varmış. Eşimde de ileri hareket ve morfoloji %0 çıktı. Direkt tüp bebeğe başladık. Opu esnasında doktorum rahimde polip olduğunu söyledi bu sebeple histeroskopi oldum. Hazır olmuşken de rahime çizik atıldı. Histeroskopiden sonraki adetim baya gecikti nihayet bugün oldum ve transfer sürecim başladı

Benim 8 tane yumurtam toplandı 6 tanesi döllendi. 2 tane iyi, 4 tane de orta kalite 3. Gün olarak donduruldu. Fakat doktorum kesinlikle 5. gün embriyosu transfer etmek istediğini söyledi. Transferden 2 gün önce çözülüp 5. Güne tamamlanacaklar. İnşallah sağ salim 5. güne gelirler 5. gün embriyosu transfer olacağım

Opuden sonra transferi beklemek gerçekten çok zor ama sonuç güzel olsun da geç olsun güç olmasın bu arada polipleri Opu de görebiliyorlarmış demek. Bana geçtiğimz salı kontrole gittiğimde; rahim kalınlığımın iyi (7,5 mm) ama 3 çizgili(trilaminar) yapıda olmadığını söyledi o yüzden histereskopi önerdi

Ayy düşük amh diyosun,tıkalı tüp diyosun,polip diyosun,morfoloji ileri hareket diyosun ama maşallah 6 da 6 yapmışsın

Transferden önce histeroskopiyi şans gibi görüyorum rahimi baya temizleyip transfer için kusursuz hale getiriyolar çok da basit bir işlemdi opuyla aynıydı yarım saat içinde ayaklandım çıktım hastaneden. İnşallah sizinki de çok kolay geçer

Ayy düşük amh diyosun,tıkalı tüp diyosun,polip diyosun,morfoloji ileri hareket diyosun ama maşallah 6 da 6 yapmışsın
Evet biz %60 fire veririz diye bekliyoduk sonuca baya şaşırdık ve o kadar olumsuzluğa rağmen baya ümitlendik inşallah 2 iyi kalite embriyom da 3. günden 5. güne gelir Doktoru kalır mı ay 3. gün transfer edin falan diye baya darladım ama biri 8 diğeri 7 hücreli iyi kalite kalırlar çok yüksek ihtimalle dedi. transfer aşamasındayız artık çok az kaldı. Regl olmamla bir anda heyecan başladı. İnşallah hepimiz güzel haberlerimizi buradan vericez

Teşekkür ederim.Ben kabul etmedim şimdilik.bi kaç başarısız transfer,kürtaj gibi şeyleri olanlara yapılıyormuş.Ben hsg çektirmiştim,tüplerim falanda açıktı.Doktordan da işkillendim açıkçası güvenemedim.Benim gibi rahimi olup transfer yaptıkları hastaların tutanı da olmuş.histereskopi %6-7 daha çok şansını arttırır dedi bana.ama İnşllah tutar da transferim bi daha o masaya yatmam

gezegendeki FS Canım beni de ekler misin?
Salı günü tekrar kontrolüm var bugün rahim kalınlığım 5.7 mm geldi. Salıya kadar estrofem kullanmaya devam edeceğim.
Her şey yolunda giderse çarşamba günü transferim var. Şimdilik tabloya girebilirim.

Yaş: 27, 1. deneme, 3. gün tek embriyo, transfer başlama: 28 nisan, transfer günü: 14 mayıs, test günü: 28 mayıs

Kız az evvel test yaptım sanki silik bi çizgi var gibi yoksa bana mı öyle geliyor 3 mayısta transfer oldum bu gün 6. Günüm

Eklentiler

• 1000031613.webp
    5,7 KB · Görüntüleme: 189
Selam canım.tabii eklerim.

Ben bugün gittim kontrole pazartesi transfer günü aldık sabah 10 da.estrofeme ek progestron iğne ve fitil verdi.bi kaç ek ilaç daha işte. Tan sürece girmiş bulundum.

Senin de rahim kalınlığın için bi yorumda bulundu mu doktorun.reglinin bugün kaçıncı günü?

Bugün 14. günü salıya kadar 7 mm olacağını düşünüyor. Senin kaç canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…