Mayıs Ayı dondurulmuş embriyo transfer sürecindekiler

Yaa desene bayram merak dolu geçecek sağlıkla ilerlesin sürecinbu ilaçlardan da bir an önce kurtuluruz inşallah

İnşallah pozitifi görürsünüz.Yaşınızı,kaçıncı deneme,kaçıncı gğn embriyosu,kaç adet,transfer tarihi ve test tarihinizi yazarsanız hemen ekleyeyimşans tüm kadınlarımıza gülsün inşallah

Amin inşallah şuan ilk defa listeye yazdırıyorum kendimi bebeğimin şansına ve varlığına güveniyorum Allah’ın izniyle
Yaş=33
Deneme=5
Embriyo=Dondurulmuş 3. Gün
Adet=1
Transfer= 17 Mayıs
Test=2 Haziran

Ayy deneme sayınız çokmuş.Umarım son deneme olur da bebeğinize kavuşursunuz.Neden 1 adet transfer oldunuz yanlış anlamazsanız sormak isterim? Bir de tüp bebeğe başlama sebebiniz neydi? Bizim ileri sperm hareketliliği sıkıntıydı.Sizin 5 deneme olunca merak ettim

Kahverengiydi. Şuan sürekli kontrol ediyorum. Pazar günü bakalım kaç çıkacak sonuç. Yarın bir daha yaptırsam mı acaba ?
Kız dur kafan karışır öyle.2 günde bir en az%66 artması gerekiyormuş sonuç.pazar yine aynı saatlerde vermeye çalış kanı.Kanaman da olursa doktoruna söyle.burda gördüğüm kadarıyla kanaması olan arkadaşların kan sulandırıcıyı kesiyorlardı direkt doktorları.

Kızlar iyi akşamlar benim ıkı gündür sağ kaşığımda batma oluyor hareket ettikçe doktor randevumda 2 Haziran endişelendim

Ben de 17 mayısta dondurulmuş tek 3.gun transfer oldum test gunum 29 mayıstı sizinki biraz geç değil mi

Yaa gerçekten mi biraz da olsa içime su serptiniz. İnsan 2 kere kimyasal yaşayınca çok korkuyor açıkcası. Dua edin bana olur mu siz pozitifi almıştınız var gibi ama değil mi
kesinlikle ikinci çizgi gözüküyor allahın izniyle pozitifi göreceksin inşallah hepiniz dualarımdasınız

Son düzenleme:
Aslında benim hikayem biraz uzun ama kısaca bahsedeyim sebepsiz bizim. evlat imtihanı diyip her yolu deniyoruz işte. Benim ilk opuda 5 yumurtam döllenmişti 2 2 1 denemiştik çift embriyolar hep kimyasal oldu 1 embriyom da gebelik oluştu oda maalesef bi korku yüzünden gebeliğim sonlandı. Bu sefer de 2 embriyom döllendi 1 1 deneyelim dedik doktora. Geçen ay 1 denedik oda kimyasal oldu. Buda son embriyom inşallah altın yumurtamdır. çünkü transfer için kontrole gittiğimde doktorum çok güzel 8 yumurtamın oluştuğunu istersek bu ay da toplama yapabileceğimizi söyledi. Ama biz neden se bu son kalan yumurtamın transfer olmamız yönünden hissettik ve tercihimizi tek kalan embriyodan yana kullandık. İnşallah bebeğim bizimledir..

O kadar iyi anlıyorum ki . Benimde bugün 2 katı olması için tekrar test vermem istendi. 360 geldi sonucum çok şükür.lekelenme beni aşırı korkuttu.
Ay elhamdülillah darısı benim başıma. İlk iki peçete de fazla lekelenme vardı korktum son ikisi az oldu bir de yatınca olmuyor ayağa kalkınca oluyor. Yattım ben de

Ben de 17 mayısta dondurulmuş tek 3.gun transfer oldum test gunum 29 mayıstı sizinki biraz geç değil mi
Ben 3. Gün embriyolarımı genelde 15 gün sonra test yapıyorum. Pazara geldiği için pazartesi hastanede vermek istedim. O yüzden 1 günde kendimden bekliycem 16. Günde vericem yani sizin pozitif miydi.

Kanamam yok elhamdülillah ufak ufak lekenlenme ilk ikisi yoğundu kahverengi sarı gibi. Pazar gününü bekleyeyim bakalım

kesinlikle ikinci gözüküyor allahın izniyle pozitifi göreceksin inşallah hepiniz dualarımdasınız
Teşekkür ediyorum, döndüğün için mesajıma burda herkes birbirine benzer durumlarda diğerine cevap veriyor sanırsam . Senden başka dönen olmadı Amin inşallah sende sağlıklı bir şekilde bebeni kucaklarsın rabbim hepimize mutluluk gözyaşları nasip etsin

Yaaa hikayeni bilmiyordum. Allah kolaylaştırsın arkadaşım. Bu sefer oldu biiznillah seninle yavrun

Ben 3. Gün embriyolarımı genelde 15 gün sonra test yapıyorum. Pazara geldiği için pazartesi hastanede vermek istedim. O yüzden 1 günde kendimden bekliycem 16. Günde vericem yani sizin pozitif miydi.
Evet çok şükür. En garanti öğrenme şekli sizinki olmuş o zaman. Evde test falan filan uğraşmaya gerek yok benim de iki embriyom oluşmuştu birincisi negatif oldu sonuncu da altınmış gerçekten ben inanıyorum sizinki de öyle olacak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…