- 1 Ocak 2024
- 824
- 647
- 23
- Konu Sahibi gezegendeki FS
-
- #1.981
Arkadaşım vallahi şu an çok uzun bir şekilde sabırla kan gününü bekleyen benim galibaHayırlı olsun. Tüm pozitiflere çok sevindim. Bizlerde güzel haber alırız inşallahbelirtin varmıydı ? Kafaya takıyorum belirtim yok diye bi umut olsun bize
Dayanamadım valla mahvoldum bugünkız dur senin daha varberaber alıcaktık haberi ama
İnşallah katlanır canım aminHadi hayırlı olsun canım. Günü nü bekleseydin daha katlanırdı demekki
Progestan fitil beni gün içerisinde çok uyutuyor sabah 2 akşam 2 alıyorum maalesef gündüz de uyanamadığım için öğleni buluyor alıyorum tekrar yatıyorum kalkıyorum fitil alıyorum tekrar uyuyorum gece tekrar uyan tekrar uyu bilmiyorum iyice uykucu oldumNeden ki geçmiş olsunsenin test günün ne zaman
Bizlerede dua er inşallah. Bu heyecanlı ve korkulu yollardan hepimiz geçicez napalım Allah sonunu güzel eylesin.İnşallah katlanır canım amin
Sonucunu aldın artık daha çok strese sokma kendini canım rutinin neyse ona devam et lekelenme varsa biraz daha fazla dinlen ve bol su içmeye çalışDayanamadım valla mahvoldum bugünaz önce lekelenme oldu korktum biraz ama normal sanırım
Nasıl bir lekelenmee ben de de var aynısı telaşlıyim hangi renkDayanamadım valla mahvoldum bugünaz önce lekelenme oldu korktum biraz ama normal sanırım
Kaçıncı gündesin peki canım oldun mu reglselamm bende de aynı durum var ben de desolett kullanıyorum. Btince 2-5 günde regl olucaksın demişti doktor bana
Buraya ne zaman baksam hep dua ediyor um. Allah burada isteyen uğraşan çabalayan tüm anne adaylarının Allah kucağını doldursun. Hepimiz sağlık selametle güzel güzel gebelikler geçirelimBizlerede dua er inşallah. Bu heyecanlı ve korkulu yollardan hepimiz geçicez napalım Allah sonunu güzel eylesin.senin adına çok sevindim ama yaa. İlk pozitifin sana uğur getirsin bebeğin kucağına almak nasip olsun inşallah
Evet görünce direk yatışa geçtim bu aralar biraz fazla dikkat etsem daha iyi olur gibiSonucunu aldın artık daha çok strese sokma kendini canım rutinin neyse ona devam et lekelenme varsa biraz daha fazla dinlen ve bol su içmeye çalış
Kahverengiydi. Şuan sürekli kontrol ediyorum. Pazar günü bakalım kaç çıkacak sonuç. Yarın bir daha yaptırsam mı acaba ?Nasıl bir lekelenmee ben de de var aynısı telaşlıyim hangi renk
Canım artık bebeği rahat bırak yaKahverengiydi. Şuan sürekli kontrol ediyorum. Pazar günü bakalım kaç çıkacak sonuç. Yarın bir daha yaptırsam mı acaba ?
Yani o cesaretini kırıp erkenden test yapmış olman o kadar güzel bir şey ki ki buna rağmen çok şükür çok güzel sonuçlar aldınEvet görünce direk yatışa geçtim bu aralar biraz fazla dikkat etsem daha iyi olur gibi
Bende de aynısı olduKahverengiydi. Şuan sürekli kontrol ediyorum. Pazar günü bakalım kaç çıkacak sonuç. Yarın bir daha yaptırsam mı acaba ?
Ay yok estağfurullah niye alınayımCanım artık bebeği rahat bırak yaböyle giderse doktora gidene kadar kan vereceksin galiba
Bu arada şaka takılıyorum alınmıyorsun değil mi canım vallahi heyecanini o kadar çok iyi anlıyorum ki yani pozitif görmek gerçekten çok farklı bir duygu Rabbim herkese nasip etsin devamını da getirsin çok başka bir duyguymuş evlat
Ya hiç sorma dışarı çıkınca bir tık korktum bennde ki cesaretten normal değil minibüse bindimYani o cesaretini kırıp erkenden test yapmış olman o kadar güzel bir şey ki ki buna rağmen çok şükür çok güzel sonuçlar aldınben gerçekten kendi durumumu öğrenmiş kadar sevindim senin adına ben hala sabırla bekliyorum hala cesaret edemiyorum bir de ev kuşu oldum ya sürekli evdeyim dışarı çıkmak istiyorum biraz dolaşmak istiyorum ama dışarı da çıkamıyorum Rabbim inşallah bana da hayırlı sağlıklı evlat sonuçlar versin
Çok şükür canım pozitif pazar günü tekrar kan vericemİnşallah canım pozitiftir. Ya benim gebelik oluştuğunda adet sancım olmuş muydu hiç hatırlamıyorum. Yada artık vücut ilaçlara mı alıştı yada çok fazla mı tutunması için baskılanıyor vücudumu anlayamıyorum
Ever beklesem daha iyi olacak gibi. Heyecandan oldu büyük ihtimal. Fazla ağladımBende de aynısı oldu
Bence gününü bekle hiç strese girme
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?