Mayıs Ayı dondurulmuş embriyo transfer sürecindekiler

Hayırlı olsun. Tüm pozitiflere çok sevindim. Bizlerde güzel haber alırız inşallah belirtin varmıydı ? Kafaya takıyorum belirtim yok diye bi umut olsun bize
Arkadaşım vallahi şu an çok uzun bir şekilde sabırla kan gününü bekleyen benim galiba biraz kasıklarım ağır gibi ağırlaşıyor gibi ama onun dışında hiçbir belirti yok yani adet günüm geldi adet belirttim bile yok tabii benim beşinci denemem belki diyorum hani çok fazla hormonlar baskılanmıştır tutsun diye ama yani bende de hiç belirti yok anlamadım hayırlısı olsun inşallah hakkımızda.

Neden ki geçmiş olsun senin test günün ne zaman
Progestan fitil beni gün içerisinde çok uyutuyor sabah 2 akşam 2 alıyorum maalesef gündüz de uyanamadığım için öğleni buluyor alıyorum tekrar yatıyorum kalkıyorum fitil alıyorum tekrar uyuyorum gece tekrar uyan tekrar uyu bilmiyorum iyice uykucu oldum

Buraya ne zaman baksam hep dua ediyor um. Allah burada isteyen uğraşan çabalayan tüm anne adaylarının Allah kucağını doldursun. Hepimiz sağlık selametle güzel güzel gebelikler geçirelim

Kahverengiydi. Şuan sürekli kontrol ediyorum. Pazar günü bakalım kaç çıkacak sonuç. Yarın bir daha yaptırsam mı acaba ?
Canım artık bebeği rahat bırak ya böyle giderse doktora gidene kadar kan vereceksin galiba
Bu arada şaka takılıyorum alınmıyorsun değil mi canım vallahi heyecanini o kadar çok iyi anlıyorum ki yani pozitif görmek gerçekten çok farklı bir duygu Rabbim herkese nasip etsin devamını da getirsin çok başka bir duyguymuş evlat

Evet görünce direk yatışa geçtim bu aralar biraz fazla dikkat etsem daha iyi olur gibi
Yani o cesaretini kırıp erkenden test yapmış olman o kadar güzel bir şey ki ki buna rağmen çok şükür çok güzel sonuçlar aldın ben gerçekten kendi durumumu öğrenmiş kadar sevindim senin adına ben hala sabırla bekliyorum hala cesaret edemiyorum bir de ev kuşu oldum ya sürekli evdeyim dışarı çıkmak istiyorum biraz dolaşmak istiyorum ama dışarı da çıkamıyorum Rabbim inşallah bana da hayırlı sağlıklı evlat sonuçlar versin

Ay yok estağfurullah niye alınayım teyzem ley dedi işte direkt annelik yükleniyor

Ya hiç sorma dışarı çıkınca bir tık korktum bennde ki cesaretten normal değil minibüse bindim yürüsem daha iyiydi o kadar yakındı gittiğim yer. Allah sana da güzel sonuçlar nasip etsin

Çok şükür canım pozitif pazar günü tekrar kan vericem

Kızlar bugün çok güzel haberler aldık testi pozitif çıkan arkadaşları tebrik ediyorum çokkk mutlu oldum. Rabbim tamamına erdirsin sağlıkla evlatlarınızı kucağınıza alınsonuç bekleyen arkadaşlarında umarım güzel haberlerini alırız kızlar dualarım hepimize Rabbim sağlıkla, kolaylıkla evlatlarımıza kavuşmayı nasip etsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…