- 23 Kasım 2024
- 42
- 93
- 3
- 30
- Konu Sahibi gezegendeki FS
-
- #1.961
Benim 12.gun betam 691 çıktı. Hem de tek embriyo transferi acaba ikiye mi bölündü diye düşünmeden edemiyorum. En büyük belirtim fitilden dolayı yaşadığım aşırı akıntı. Kasiklarima bıçak saplanmasi ağrısı 3 defa falan olmuştur o da yarım saniye sürdü. Göğüslerimde hiçbir değişiklik olmadı. 10 ve 11. günlerde biraz fazla uykulu oldum sadece o kadar, belirti aramamak en doğrusu. Ayrıca ben transferden sonra iki gün evde durdum sadece onda da full yatar pozisyonda olmadım. 3.gunden itibaren çalışmaya başladım eğilip bukulerek çalıştığım ağır bir isim var onu da ekleyeyim. Demek ki dedikleri doğru tutacağı varsa tutuyorHayırlı olsun. Tüm pozitiflere çok sevindim. Bizlerde güzel haber alırız inşallahbelirtin varmıydı ? Kafaya takıyorum belirtim yok diye bi umut olsun bize
normalde esprili birisi espri yapıyor işte kendinceyok artık ya bu nerenin doktoru böyle ne kadar kaba bazı insanlar gerçekten halden anlamıyor allah akıl fikir versin onlara biraz da merhamet
bu kadar zorlu süreçte olan insanlara karşı daha dikkatli konuşulması gerektiğini düşünüyorum esprinin de bir sınırı varnormalde esprili birisi espri yapıyor işte kendince
Katılıyorum ve o cümleye kuruldum ben debu kadar zorlu süreçte olan insanlara karşı daha dikkatli konuşulması gerektiğini düşünüyorum esprinin de bir sınırı var
amin amin Allah isteyen herkesin kucağını doldursunYaa Maşallah yazılarınızı merak ettim okudum 3. Denemeniz olmuş sanırım siz sonuç beklerken çok dua ettim çok şükür aldınız o güzel haberidarısı bana ve bekleyen her kadına inşallah
benimde az ya geçen sefer çoktu amaBen de coraspin prolutex iğne progestan fitil, estrofem, prednol ve folik asir kullanıyorum. Burda ilaçları görünce benimkiler çok az geliyor bana iğne fitil günde bir defa. Benim doktor çok rahat zaten
Allah razı olsun :) amin Allah isteyen herkese nasip etsin. Ben de belirtim yok diye buraya yazmıştım normal regl belirtilerim vardı ekstrem birşey olmadıHayırlı olsun. Tüm pozitiflere çok sevindim. Bizlerde güzel haber alırız inşallahbelirtin varmıydı ? Kafaya takıyorum belirtim yok diye bi umut olsun bize
Bende aynılarını kullanıyorumBen de coraspin prolutex iğne progestan fitil, estrofem, prednol ve folik asir kullanıyorum. Burda ilaçları görünce benimkiler çok az geliyor bana iğne fitil günde bir defa. Benim doktor çok rahat zaten
Alttakindede çizgi var ama silik bayaArkadaşlar merhaba bende 21 mayısta transfer oldum bugün 9. Günüm. Testlerime bakarmısınız alttakini bugün yaptım. Bunların gittikçe koyulaşması gerek miyor mu alttakide çok sarardı bozukmudur sizcebiraz korkuyorum ben siz ne diyosunuz
Gözden kaçırmışım demekkiAy yazdık canım bi çok kere.Bi çok arkadaş adet olucam zannetti ben gibiBen artık nolacaksa olsun düyip test gğnümden 3 gün önce kan verdim mesela.halende adet olacak gibiyim. Doğal yoldan Gebelik geçiren arkadaşlarımda aynısını söyledi çok normalmiş.onlarda da aynısı olmuş.Ama belirti yaşamayan arkadaşlarda vardı burda. Bu arada sizde tabloya kaydolmak ister misiniz sizi kaydetmedik sanırım
9. 10. 11. günde de evde test yaptığımda hep aynı siliklikte çıktı zaten asıl sonuç kanda belli olur her zaman, evde yapılan idrar testlerine çok anlam yüklememeye çalışın bende de mesela aynısı oldu bir tık daha silik çıkmıştı hemen olumsuz düşünceler sarmıştı zihnimi halbuki saat bile etkiliyor bu sonuçları siz kan testini bekleyin hiçbir sıkıntı çıkmaz allahın izniyleAlttakindede çizgi var ama silik baya
İnşallah canım pozitiftir. Ya benim gebelik oluştuğunda adet sancım olmuş muydu hiç hatırlamıyorum. Yada artık vücut ilaçlara mı alıştı yada çok fazla mı tutunması için baskılanıyor vücudumu anlayamıyorumDün bayagıı kasıklarım agrıdı belim çok fena agrıdı korktum şimdi şuan gidiyorum kan testinee çok heycanlıyımmm inşallah degerlerim iyi çıkar dua eder misiniz çiçeklerim
Hadi inşallah güzel sonuçlar alırısınızBennn. Adet olcakmisim gibi hala da öyle. Bugün 2. Test günüm her şey bugün belli olcak.
Yaa gerçekten mi9. 10. 11. günde de evde test yaptığımda hep aynı siliklikte çıktı zaten asıl sonuç kanda belli olur her zaman, evde yapılan idrar testlerine çok anlam yüklememeye çalışın bende de mesela aynısı oldu bir tık daha silik çıkmıştı hemen olumsuz düşünceler sarmıştı zihnimi halbuki saat bile etkiliyor bu sonuçları siz kan testini bekleyin hiçbir sıkıntı çıkmaz allahın izniyle
kız dur senin daha varKızzzlaaaarrr ben dayanamıyorum transfer+9 bugün gidip bi kan versem mi ?
O haberi aldı camım pozitif geldi çok şükürkız dur senin daha varberaber alıcaktık haberi ama
Hadi hayırlı olsun canım. Günü nü bekleseydin daha katlanırdı demekkiKızlaaar 104.9 çıktı beta
Ay evet daha yeni görüyorum. Çok uyku dğzenim bozuldu benim gündüzleri uyanamıyorumO haberi aldı camım pozitif geldi çok şükür
Neden ki geçmiş olsunAy evet daha yeni görüyorum. Çok uyku dğzenim bozuldu benim gündüzleri uyanamıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?