- 1 Ocak 2024
- 799
- 567
- 23
- Konu Sahibi gezegendeki FS
-
- #2.061
Canım hiç kendini kasma yani ben ilk transferimde o kadar dikkat ediyordum ki sürekli yatıyordum hep tutunması için yiyecekler yiyip içiyordum ondan sonra olmadı ikinci transferimde dedim ki tamam biraz ayaklanayım olmadı üçüncü transferimde dedim ki artık bu şekilde devam etmeyeceğim rahat olacağım kalktım ev işimi de yaptım evlerinde süpürdüm çamaşırı da yıkadım bulaşımı da yıkadım Eğildim kalktım gezdim dolaştım da hamile olduğumu öğrendim ve hiçbir belirtim yoktu Darısı inşallah şimdi güzel haberlerimizi almayaMerhaba kızlar ben de 28 inde transfer oldum 6. Gün embriyosu çift embriyo transferi yapıldı arada akıntı oluyor içeriden çıktılar diye korkuyorum kendimi kasmaktan belim ağrıyo meme uçlarım ilaçlardan kaynaklı dokununca sızlıyor. Test zamanım 7 haziran aşırı korkuyorum. 2 günde kabız oldum duphalac içince düzeldi ama insan tuvalete gidince bile korkuyor ya düşerse ordan diye
canım kırmızı renkte kanama olmadıkça hiç korkma kendini kasarsan çok fazla bebişlere ve kendine zarar verirsin inşallah bebişlerine sağ salim kavuşursun korkmamaya çalış canım benim embriyonun tuvaletle düşebilecek bir şey olduğunu sanmıyorum kendini aşırı kasmadıktan sonra allahın izniyle hiçbir şey olmazMerhaba kızlar ben de 28 inde transfer oldum 6. Gün embriyosu çift embriyo transferi yapıldı arada akıntı oluyor içeriden çıktılar diye korkuyorum kendimi kasmaktan belim ağrıyo meme uçlarım ilaçlardan kaynaklı dokununca sızlıyor. Test zamanım 7 haziran aşırı korkuyorum. 2 günde kabız oldum duphalac içince düzeldi ama insan tuvalete gidince bile korkuyor ya düşerse ordan diye
10. günde de görünür kanda diye düşünüyorum 5. günmüş sizinki inşallahh güzel değerlerle karşılaşırsınız bizlere iyi haberler getirirsinizzBana 10. Gün ver dedi doktorum 5.gün embriyosu çok heyecanlıyım zaman geçmiyor sanki6 hazirana denk geliyor bayramın 1. Günü şaka gibi
İnşallah güzel haberler almak nasip olur canım çok sağol10. günde de görünür kanda diye düşünüyorum 5. günmüş sizinki inşallahh güzel değerlerle karşılaşırsınız bizlere iyi haberler getirirsinizzzaman gerçekten akmıyor canım ya beklemek gerçekten zor ama sabreden derviş muradına erermişş
Allahın izniyle hiçbir şey olmaz canım.çok ıkınmamaya çalış.Beni hemşirem uyarmıştı bu konuda. Mesela bende ishal olmuştum.Karnım gurul guruldu.Günde 5-6 kez tuvaletteydim.Sonra katı beslendim geçti.Sende lifli beslenmeye çalış.katı beslenme.Akıntı içinde korkma.Herşey olacağına varıyor.Benim her regl öncesi başlayan zarımsı beyaz gibi sarı gibi bi akıntım oluyordu.Yine olmuştu ve regl öncesi sancılarım vardı.Birebir aynıysı o regl öncesi bacak ağrım falan.Ara sıra olumsuz düşüncelerim oldu ama dedim ki herşey olacağına varıyor.Ne olacaksa olsun.Çok şükür ben pozitifi aldım inşallah sende alırsın.Kabızlık için lif ağırlıklı beslen.Bol bol suyunu iç su bence çok önemliMerhaba kızlar ben de 28 inde transfer oldum 6. Gün embriyosu çift embriyo transferi yapıldı arada akıntı oluyor içeriden çıktılar diye korkuyorum kendimi kasmaktan belim ağrıyo meme uçlarım ilaçlardan kaynaklı dokununca sızlıyor. Test zamanım 7 haziran aşırı korkuyorum. 2 günde kabız oldum duphalac içince düzeldi ama insan tuvalete gidince bile korkuyor ya düşerse ordan diye
Umutsuz olacak bir durum yok.Silik çizgide görmüşsün.Kanda görmeden vücuduna olumsuzluk basmaEn üstteki farklı marka olan freely alttakiler Predictor. Sabah testleri bunlar
İnşallah çok teşekkür ederim sağlıkla kucağınıza alın bebişiniziAllahın izniyle hiçbir şey olmaz canım.çok ıkınmamaya çalış.Beni hemşirem uyarmıştı bu konuda. Mesela bende ishal olmuştum.Karnım gurul guruldu.Günde 5-6 kez tuvaletteydim.Sonra katı beslendim geçti.Sende lifli beslenmeye çalış.katı beslenme.Akıntı içinde korkma.Herşey olacağına varıyor.Benim her regl öncesi başlayan zarımsı beyaz gibi sarı gibi bi akıntım oluyordu.Yine olmuştu ve regl öncesi sancılarım vardı.Birebir aynıysı o regl öncesi bacak ağrım falan.Ara sıra olumsuz düşüncelerim oldu ama dedim ki herşey olacağına varıyor.Ne olacaksa olsun.Çok şükür ben pozitifi aldım inşallah sende alırsın.Kabızlık için lif ağırlıklı beslen.Bol bol suyunu iç su bence çok önemligüzel bir süreç geçirirsin inşallah
Canım hayırlı olsun duşlarım seninle. Rabbim sağlıkla, kolaylıkla bebişlerine kavuşmayı nasip etsinPozitif olan tüm arkadaşlarımı tebrik ediyorum sağlıkla sıhhatle hamilelik geçirip sağlıkla sihatle doğum olup sağlıkla sıhhatle büyütmeyi nasip etsin Allah'ımben biraz sizden çok sonrayım kısmetse yarın saat bir de transferim gerçekleşecek bebeklerime kavuşacağım çok fazlasıyla heyecanlıyım. Sanırım grubun son transferi olacak. Allah'ım bana da nasip etsin pozitifligi hamileyim diye size duyurmayı
Benimde baş dönmem oluyor ama öncesinde baş dönmelerin olabilir bu süreçte ani hareketler yapmayın hızlı hareket etmeyin diye hemşirem bilgi vermişti ama isterseniz yine görüşün hemşirenizleÜzerine akşamdan beri baş dönmesi başladı yarın yazayım hemşireme
Kızlar benim 2 gündür karnım şiş gibi hissediyorum. Sizdede öyle oldu mu ? Salı günü transfer oldum.
Canım Tiroid,insülün direnci ve pıhtılaşma yada rahim içinde polip, yapışkanşık vs . Gibi nedenler de bu sorunlara neden olabiliyor diye okumuştum. inşallah bu sefer güzel haberler alırsın Rabbim yardımcın olsun , hayırlı ve sağlıklı olanı kolaylıkla sana nasip etsinYa ilk denemem de transferim zaten kimyasal olunca biraz daha derine indik bazı işlemler uygulandı bazı tedavilere girdim sonrasında tuttu o da düşük oldu düşük olunca bunu genetiğie gönderdik acaba dedik embriyolarımdan bir sıkıntı var sonucum gayet sağlıklı geldi yani bebeğim de hiçbir şekilde engel durumu söz konusu değildi ondan sonra tekrar kimyasal oldu. Uani vucudüm resmen. Embriyolarla savaşıyor ve imha ediyor artık biraz daha detaya inmeye başladık. Serumlar felan alıyorum transfer zamanı eşimden alınan kanla aşı oldum vücudum yabancı algılamasın embriyoyu diye. Yani tamamen benim vücudumla alakalı gebelik oluşuyor ama devam ettiremiyoryani sorun kesinlikle şu Şundan kaynaklı diyemiyoruz sebep bulamıyoruz yani büyük ihtimalle diyoruz embriyoyu vücudum hani yabancı algılıyor ve imha ediyor diye düşünüp yani bağışıklık baskılamaya çalışıyoruz dediğim gibi başka hiçbir sorun yok ya da daha zamanı var demek ki Rabbim bekletiyor bilmiyorum.
Çünkü doktor sonuçlarımıza baktığında normal yolla bile olabilecek durumdasınız diyor ben de kendimce şey düşünüyorum belki de hamile kalıyordum ama kimyasal oluyordu sonuçta kimyasal gebelik adetle birlikte atılan bir şey bilmediğim için belki de anlamıyordum.
Bende aynı böyleyim acaba kullandığımız ilaçlardan mı? Ben progestan fitil 3 kez ve 2 ampul iğne kullanıyorum. Birde yüzüstü uyumayı çok seviyordum sürekli sol ya da sırtüstü yatmaya çalışıyorum rahat uyuyamıyorumBenim 3 gündür uyku düzenim çok bozuldu. Akşam 11 gibi yatıyorum sabaha karşı 5/6 gibi kalkıyorum sonrasında hiç uyku yok ne yapsam bilemiyorum
Benimde ara ara kasıklarımda veri karnımda batma hissi oluyor bazı günler hiç olmuyor özellikle progestan iğneden sonra rahmim baya rahatlıyorbebiş kendine yer açıyor bencebenim de dün kasıklarımda ağrı oldu bugün ağrı yok mesela ilk 2-3 ayda böyle ağrı batma normal diye okumuştum
Yumurta toplama şubatta olmuştu benim karın şişliğim geçmişti biraz ama dediğin gibi tüp bebek serüvenine başladığımdan beri karnımda şişlik var aydınlandım suanBen yumurta toplandığında beri karnımı şiş hissediyordum transfer olalı 16 gün oldu hala öyleyim. Hani balon şişirirsin ya sanki biri öyle karnımı şişirmiş
Maşallah sağlıkla kucağınıza alın inşallah6+1 hem kese hem kalp atısını duydum çok şükürRabbim isteyen bu yolda emek veren herkese nasip etsin inşallah
Âmin Allah razı olsunMaşallah sağlıkla kucağınıza alın inşallah
Sol kasıkta ara ara ağrı ve regl olacakmış gibi ağrı vardı , yani negatifken de aynı şeyleri hissetmiştim pozitifken dePozitifi gören tüm kaderdaşlarımı tebrik ederim rabbim devamını da getirip kucağınıza almayı nasip etsin ve bizlere de bu mutluluğu yaşamayı nasip etsinpeki şunu sormak istiyorum pozitifi gören arkadaşlar vücudunuzda belirti var mı bir şey hissettiniz mi ?
hepsine bakıldı. Dediğim gibi olmadıkça daha derine olmadıkça daha derine inildi. Ama olmayınca olmuyor herşey bakıldı denendi. Nasipten öte yol yok canım. İnşallah şuan altın yumurtam benimledir.Canım Tiroid,insülün direnci ve pıhtılaşma yada rahim içinde polip, yapışkanşık vs . Gibi nedenler de bu sorunlara neden olabiliyor diye okumuştum. inşallah bu sefer güzel haberler alırsın Rabbim yardımcın olsun , hayırlı ve sağlıklı olanı kolaylıkla sana nasip etsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?