- 16 Kasım 2024
- 85
- 53
- 3
- 33
- Konu Sahibi gezegendeki FS
-
- #2.101
Benim de 5. Gün embriyo eğer transfer gününü sayarsak doktorun verdiği test günü 10. Gün saymazsak 9. Gün oluyor. Bu arada transfer günü 1 diye sayılıyor mu?Birde doktor bana 10. Gün ver dedi 6 hazirana denk geliyor ama laboratuvarın verdiği kâğıtta test verme 8 Haziran diyor. 5. Gün embriyosu sizce ne zaman vereyim kan
Transfer günü sayılmaz transfer+ gün şeklinde canimBenim de 5. Gün embriyo eğer transfer gününü sayarsak doktorun verdiği test günü 10. Gün saymazsak 9. Gün oluyor. Bu arada transfer günü 1 diye sayılıyor mu?
Hayırlı olsunnBeşinci gün ikiz bebislerimi aldım. Foto beklemiyordum çok şaşırdım11 Haziran test günü
Güzel haberlerini bekliyoruz TuğbaTransfer oldum eve geldim. Çok rahat ve çabuk bitti inşallah 2 embriyom da tutarTest tarihim 11 Haziran
Merhaba canım hayırlı olsun sağlıkla kucağına al inşallahMerhaba canım, benimde doğal suklis oldu. Ben sadece fitil kullanıyorum. Çok şükür pozitifi gördüm. Senin sonuç bellimi?
Sayılmıyormuş sanırım canımBenim de 5. Gün embriyo eğer transfer gününü sayarsak doktorun verdiği test günü 10. Gün saymazsak 9. Gün oluyor. Bu arada transfer günü 1 diye sayılıyor mu?
Korkma canım inşallah güzel haber alacaksın? Az kalmış güzel düşün güzel olsunMerhaba canım hayırlı olsun sağlıkla kucağına al inşallahbenim test günüm 6 Haziran heyecanla bekliyorum ama hiç bir belirti yok Salı günü transfer oldum. Ben progestan fitil oksapar iğne kullanıyorum. Adet günüme 5 6 gün var korkuyorum test verene kadar adet olurum diye
Genel anestezi ile yapıldığı için görebilmesi amaçlı verilmiştir. Anestezisiz olduysanız zaten islem sırasında görüyoruz diye olabilir belki.Hayırlı olsunnBana fotoğraf vermediler neden acaba
Teşekkür ederim sana da hayırlı olsunHayırlı olsunnBana fotoğraf vermediler neden acaba
Sağlıkla tutunsunlar hayırlı olsun inşallah. Transfer işleminin tam sonunda ultrason tutan kişi 5.2 dedi not ettiler. O neyin ölçüsüdür acaba biliyor musunuz ? Rahim kalınlığım bu kadar düşük değildi son kontrolümde. Yoksa rahim kalinligi mi o olctugu diye stres oldum.Transfer oldum eve geldim. Çok rahat ve çabuk bitti inşallah 2 embriyom da tutarTest tarihim 11 Haziran
Ay hiç bir fikrim yok ama rahim kalınlığı olduğunu sanmamSağlıkla tutunsunlar hayırlı olsun inşallah. Transfer işleminin tam sonunda ultrason tutan kişi 5.2 dedi not ettiler. O neyin ölçüsüdür acaba biliyor musunuz ? Rahim kalınlığım bu kadar düşük değildi son kontrolümde. Yoksa rahim kalinligi mi o olctugu diye stres oldum.
Katateri kac cm içerde tuttukları gibi bir sey tam nerden başlayarak ölçüyolar bilmiyorum rahim ağzından olabilirSağlıkla tutunsunlar hayırlı olsun inşallah. Transfer işleminin tam sonunda ultrason tutan kişi 5.2 dedi not ettiler. O neyin ölçüsüdür acaba biliyor musunuz ? Rahim kalınlığım bu kadar düşük değildi son kontrolümde. Yoksa rahim kalinligi mi o olctugu diye stres oldum.
Ayy Allah sizden razı olsunKatateri kac cm içerde tuttukları gibi bir sey tam nerden başlayarak ölçüyolar bilmiyorum rahim ağzından olabilir
Maşallah hayırlı olsun inşallahBeşinci gün ikiz bebislerimi aldım. Foto beklemiyordum çok şaşırdım11 Haziran test günü
Ben o anın görüntüsünü istedim bana da verdilerHayırlı olsunnBana fotoğraf vermediler neden acaba
Bana da her transferimde veriyorlar ve anestezisiz oluyorum transferimi. Hiç mi vermediler size.Hayırlı olsunnBana fotoğraf vermediler neden acaba
Rahim kalınlığı olamaz o kalınlıkta rahime transfer yapmazlarSağlıkla tutunsunlar hayırlı olsun inşallah. Transfer işleminin tam sonunda ultrason tutan kişi 5.2 dedi not ettiler. O neyin ölçüsüdür acaba biliyor musunuz ? Rahim kalınlığım bu kadar düşük değildi son kontrolümde. Yoksa rahim kalinligi mi o olctugu diye stres oldum.
Hayır. Böyle bir şeyden haberim bile yoktu bilseydim talep ederdimBana da her transferimde veriyorlar ve anestezisiz oluyorum transferimi. Hiç mi vermediler size.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?