Mayıs Ayı dondurulmuş embriyo transfer sürecindekiler

Birde doktor bana 10. Gün ver dedi 6 hazirana denk geliyor ama laboratuvarın verdiği kâğıtta test verme 8 Haziran diyor. 5. Gün embriyosu sizce ne zaman vereyim kan
Benim de 5. Gün embriyo eğer transfer gününü sayarsak doktorun verdiği test günü 10. Gün saymazsak 9. Gün oluyor. Bu arada transfer günü 1 diye sayılıyor mu?

Merhaba canım, benimde doğal suklis oldu. Ben sadece fitil kullanıyorum. Çok şükür pozitifi gördüm. Senin sonuç bellimi?
Merhaba canım hayırlı olsun sağlıkla kucağına al inşallah benim test günüm 6 Haziran heyecanla bekliyorum ama hiç bir belirti yok Salı günü transfer oldum. Ben progestan fitil oksapar iğne kullanıyorum. Adet günüme 5 6 gün var korkuyorum test verene kadar adet olurum diye

Korkma canım inşallah güzel haber alacaksın? Az kalmış güzel düşün güzel olsun

Transfer oldum eve geldim. Çok rahat ve çabuk bitti inşallah 2 embriyom da tutar Test tarihim 11 Haziran
Sağlıkla tutunsunlar hayırlı olsun inşallah. Transfer işleminin tam sonunda ultrason tutan kişi 5.2 dedi not ettiler. O neyin ölçüsüdür acaba biliyor musunuz ? Rahim kalınlığım bu kadar düşük değildi son kontrolümde. Yoksa rahim kalinligi mi o olctugu diye stres oldum.

Ay hiç bir fikrim yok ama rahim kalınlığı olduğunu sanmam

Katateri kac cm içerde tuttukları gibi bir sey tam nerden başlayarak ölçüyolar bilmiyorum rahim ağzından olabilir

Rahim kalınlığı olamaz o kalınlıkta rahime transfer yapmazlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…