Mayıs Ayı dondurulmuş embriyo transfer sürecindekiler

Benim test günü progesteron hormonu da istemiş doktorum. Bu testleri devlette yapacağım da acilde progesteron hormonuna benim söylememle bakarlar mi? Yoksa bir kadın doğumcu dan randevu mu alsam?

Herkese tekrar merhaba Transferden sonra yüzüstü uyudunuz mu? Chatgpt yüzüstü değil sırtüstü uyuyun diyor fakat asla uyuyamayacağım bir pozisyon.

Takipli olacağınız doktora nasil karar verdiniz? Tüp bebekle ilgili neleri bilmesi gerekiyor yeni doktorun ya da neye dikkat etmesi gerekiyor mesela? Takip edecek doktor hiç arastirmadim neye dikkat etmem gerektiğini bilmiyorum bile

Yaş maşallah. Doktorun süreci nasıl işletiyor bu konuda hiç bilgim yok transfer olduğun yerle görüşmeye yine devam edecek misin? Takip doktorunu seçerken bir kriter belirledin mi
Kızlar ben ivf doktorum süreci anlattıktan sonra sordum çünkü tedavi gördüğüm yer uzak. Daha ne kadar geleceğim diye. İlaçlar bitene kadar yaklaşık 12. Haftaya kadar gelseniz iyi olur dedi. Gebeliği zor elde ettiniz diye sakın ekstra stres yapmayın normal gebe kalanlarlar aynı risler aynı süreçler dedi. Açıkçası bir profesör var şehrimdeki özel hastamede. Profesör diye gitmeye karar verdim. Ya ilk muayenemdi yarım saat tüm süreci başından aşağı kadar anlattı çok memnun kaldımm

Kuzu bana da doktorum 14 haziran da gel kalp atışını da duyalım seni kendi doktoruna teslim edelim artık dedi bnde şehir dışından gidiyorum

Kızlar merhaba öncelikle Çiçek gibi ömrünüz olsun.. Biz kadınlar hep mükemmeliz mucizelere tanık oluyoruz bedenimizde minik kalpler oluşuyor Bende 21 Mayıs ta transfer oldum bugün 10.cu günüm 2 Mayıs test tarihim fakat ben dayanamayıp 9.cu gün erken gebelik testi yaptım negatif çıktı yıkıldım ama asla pes etmek yok Dondurulmus 3.gün embriyosu çift transfer edildi ama umudum kalmadı kan tahlili için . Dilerim hepinizin duaları gerçek olur iyi ki varsınız

bence kan testi verene kadar kendini bırakma hem 3. gün hem de daha 9.günün erken gibi geldi bana ama yine de şunu söylemek isterim tüp bebek sürecinde en önemli şey psikolojimizi sağlam tutabilmek yılmadan savaşmaya devam edebilmek 4 senelik bir düşüşüm oldu çok şükür kalkıp tekrar denedim denerken yine tam düşmek üzereyken rabbim pozitifi görmeyi nasip etti ve sen de iyi ki varsın inşallah rabbim seni de en güzel şekilde sağlıklı güzel bebişlerle sevindirir ve bizleri de aynı şekilde sevindirir

Güzel mesajınız için çok teşekkür ediyorum motive oluyor insan Allah sağ salim kavuştursun sizi . Bu güzel haberi duymayı bekleyen kim varsa Rabbim nasip etsin

Canım benimde 3. Gün embriyosu şuan benim 14 Gün oldu ben hala test yapmadım strese koyma kendini gününde ver inşallah güzel sonuçlar alırsın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…