- 25 Mayıs 2020
- 317
- 332
- 103
- Konu Sahibi gezegendeki FS
- #2.141
İnşallah sabah güzel haberlerini alırız ❤Cidden merak ettim ya
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
İnşallah sabah güzel haberlerini alırız ❤Cidden merak ettim ya
Burdayım canım burdayız teyselerYa bizim kız nerelerdegezegendeki FS
Benim canımda bişeyler çekiyor gibi.Ama ben psikolojik olduğunu düşünüyorum.İlk 12 hafta kilo almamak için direneceğim inşallah.zaten yeterince kiloluyımHanımlar aranızda böyle bişiler canı çekmeye başlayan var mı. Ben ilk gebeliğimde mesela öğrenmeden sonucu tabi. bi sakatat kokusu duymuştum çok alakasız bir yerde ve yemeğe gitmiştim hiç yemediğim bir sakatattı hemde çok şaşırmıştık ve hamileydim. Bugün yine çok alakasız kokular alıp kokuyla anlamlandırdığım şeyler yemeğe başladıminşallah ilaç etkileri değildir.ama var mı canı bişiler çeken.
Benim bugün ilk defa oldu yaBenim canımda bişeyler çekiyor gibi.Ama ben psikolojik olduğunu düşünüyorum.İlk 12 hafta kilo almamak için direneceğim inşallah.zaten yeterince kiloluyımama içim eziliyo benim ara öğün yapmazsam ağzıma bişeyler atmazsan akşam yemeğine zor dayanıyorum.Eşimi bekleyemiyorum bazen akşam yemeğine kendim üstten tırtıklıyorum.Ama ikindi saatlerinde bişeyler atıştırırsam dayanıyorum.buna dikkat edeceğim artık
![]()
Ya neler düşündüm üzgün olduğunu girmek istemediğini.cok güzel çok şükür çok sevindim cnm bnm de tüp bebek doktorum 14 hazirana çağırdı ona gidene kadar dinlemicez sanırım burada devlette de iyi doktorum var ama beni tüp bebek doktorum çok guzel bilgilendirdi aynı heyecanı yine onunla yaşamak isterim.bir gidiyoruzBurdayım canım burdayız teyselerbugün biraz yoğun geçti. Doktorum pek detaylı bakmadı aceleye getirdi bi düzgün anlatmadı da birşeyi. Artık gebesin kese oluşmuş burda dedi.2 hafta sonraya çağırdı ve bi sürü test listesi verdi onları yaptırmamı istedi.Beklediğim bir açıklama bi yakinilik görmedim.biraz ona ayar oldum.Ama 2 hafta sonra da gidip doktorumu değiştirmeyi düşünüyorum.Gebelik sigortası varmış.Biz gebe kalınca yaptırılabilir sanıyorduk onu da galiba geç kalmışız.Zaten özel sigortam vardı türkiye sigorta mı ne.Ama gebelik için ayrı lazımmış.Ama canımız sağolsun.Devlet hastanesinde de bir doktora ekstra görünmeyi planlıyorum zaten. İkinci bir göz daha iyi olur diye düşünüyorum. 11 hazirana devletten randevu aldım. 14nde tüp bebek doktorum çağırıyor.Nasip artık ne gelirse başımıza çekeceğiz.Bize düşen iyi dileklerde bulunmak
ve biz 5.7mm boyutunda 5+2 günlüğüz. Darısı diğer isteyen,çabalayan arkadaşlarıma
Aa bu arada tek kese göründü.İkincisi var mı diye sordum.2 hafta sonra daha net belli olur dedi.Ama ben sanmıyorum ikinci yok galiba.Buna şükür![]()
Ben çarşamba günü ilk mide bulantısı yaşadım onun dışında bisey hissetmiyorum ama bu sabah yeşil incir geldi gözümün önüneBenim canımda bişeyler çekiyor gibi.Ama ben psikolojik olduğunu düşünüyorum.İlk 12 hafta kilo almamak için direneceğim inşallah.zaten yeterince kiloluyımama içim eziliyo benim ara öğün yapmazsam ağzıma bişeyler atmazsan akşam yemeğine zor dayanıyorum.Eşimi bekleyemiyorum bazen akşam yemeğine kendim üstten tırtıklıyorum.Ama ikindi saatlerinde bişeyler atıştırırsam dayanıyorum.buna dikkat edeceğim artık
![]()
Şunu duydum bir çok kadın doğum doktoru takip ediyorum.12.haftaya kadar ekstra bebek için bişeyler yemeyin diyorlar.Yani ekstra dediğim bir kişilik yerine 3 kişilik yemeye gerek yokmuş.bende buna dikkat ediyorum.Normal hayatıma devam ediyorum.Tabiki günde bir haşlanmış yumurtamı avakadomu meyvemi falan yiyorum.Ama ekstra porsiyon büyütmedim.Zaten hareketi kestiğimiz için eskisi gibi olmadığı için kilo almaya çok müsaitiz.haftada en az 3 gün tempolu yürüyüş yapıyordum 7 km falan.transfer gününe kadar sürdü.İyi geliyordu ama şimdi herşey gaz yapıyor. Hareketsizlikte tabi eklenince.Henüz Transfer olmamış arkadaşlarıma tavsiyem yürüyüşlerini falan aksatmasınlar.Ben şimdi yavaş yavaş yürüyorum penguen gibiBenim bugün ilk defa oldu yacan boğazdan gelir bitanem. Bebek için dikkat et ve yemeğini kesme yeterince iğnelerden kilo alıyoruz en azından bebekler yediklerimizden de faydalansın
![]()
Aman evlerden ırak dicem ama başa gelen çekilir.Kusmak fikri normalde de beni aşırı irrite ediyor.Normalde de yapamadığım birşey.Ama işte başa gelen çekilirBen çarşamba günü ilk mide bulantısı yaşadım onun dışında bisey hissetmiyorum ama bu sabah yeşil incir geldi gözümün önüne![]()
25 Nisan cnm aynennAman evlerden ırak dicem ama başa gelen çekilir.Kusmak fikri normalde de beni aşırı irrite ediyor.Normalde de yapamadığım birşey.Ama işte başa gelen çekilirbu arada senin son regl günün neydi canım.aynı gün doğumumuz
![]()
Benim 24 nisan akşam 9.30 gibi geldi.o yüzden 24 nisan girildi.O halde benimkisi 29 ocaktır.Ama tabi kısmet bu işler25 Nisan cnm aynenn
10 ocak olma durumu beni demetle eder tanışma yildnonumuzBenim 24 nisan akşam 9.30 gibi geldi.o yüzden 24 nisan girildi.O halde benimkisi 29 ocaktır.Ama tabi kısmet bu işlervajinal doğum olmazsa,ve herşey yerli yerindeyse 10 ocak ya da 27 ocak olur.Doğum günüm ya da nikah tarihimiz
Ama bunlar tabi ince planlar
![]()
Sağlıkla gelsinler canım allah gönlümüzdekini de hakkımızda hayırlı eylesin10 ocak olma durumu beni demetle eder tanışma yildnonumuz![]()
Merhaba canım.tebriklerrMerhaba canım, benimde doğal suklis oldu. Ben sadece fitil kullanıyorum. Çok şükür pozitifi gördüm. Senin sonuç bellimi?
Bende yapıyorum. Yataktayken esnemek gerinmekte olmasa kaskatı kesilicem canım.Bende chatgpt den öğrendim bişey olmaz diyordu.Kız ben sabahları uyandığımda uyku sersemi istemeden geriliyorum. Bişey olur mu yaa? Biraz araştırdım bişey olmaz diyede var olur diyende.
Ay ay ayy çok güzeeeelBeşinci gün ikiz bebislerimi aldım. Foto beklemiyordum çok şaşırdım11 Haziran test günü
![]()
Bence tüp bebek olduğunuzu söyleyince yardımcı olurlar.Bunu belirtmeyi unutmayın.Hafta içine denk geliyorsa kadın doğumcuya gidin sabahtan.Doktor gelmeden sekretere durumunuzu anlatsanız yine kayıt açar yardımcı olurlar.Tabi randevu bulabiliyorsanız hiç gerek yok sabah erkenden gitöeyeBenim test günü progesteron hormonu da istemiş doktorum. Bu testleri devlette yapacağım da acilde progesteron hormonuna benim söylememle bakarlar mi? Yoksa bir kadın doğumcu dan randevu mu alsam?
Haha o sırada benim özelde yaptırmama rağmen tüp bebek doktorunun 20 saniye vajinadan bakıp 2 hafta sonra gel demesiKızlar ben ivf doktorum süreci anlattıktan sonra sordum çünkü tedavi gördüğüm yer uzak. Daha ne kadar geleceğim diye. İlaçlar bitene kadar yaklaşık 12. Haftaya kadar gelseniz iyi olur dedi. Gebeliği zor elde ettiniz diye sakın ekstra stres yapmayın normal gebe kalanlarlar aynı risler aynı süreçler dedi. Açıkçası bir profesör var şehrimdeki özel hastamede. Profesör diye gitmeye karar verdim. Ya ilk muayenemdi yarım saat tüm süreci başından aşağı kadar anlattı çok memnun kaldımm