• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Mayıs Ayı dondurulmuş embriyo transfer sürecindekiler

Kızlar merhaba öncelikle Çiçek 💐 gibi ömrünüz olsun.. Biz kadınlar hep mükemmeliz mucizelere tanık oluyoruz bedenimizde minik kalpler oluşuyor 🥰🤲 Bende 21 Mayıs ta transfer oldum bugün 10.cu günüm 2 Mayıs test tarihim fakat ben dayanamayıp 9.cu gün erken gebelik testi yaptım negatif çıktı yıkıldım ama asla pes etmek yok 😍 Dondurulmus 3.gün embriyosu çift transfer edildi ama umudum kalmadı kan tahlili için . Dilerim hepinizin duaları gerçek olur iyi ki varsınız 💐🌸🌸
Ben yerinizde olsam teste güvenmezdim.Kan verin.Ama harikasınız gerçekten yılmak,yıkılmak yok.🌸🌸Bir miktar üzüleceğiz ama yolumuza devam edeceğiz daima.Çünkü yolun sonu çok güzel.

benim de sizin gibi 3.gün çift embriyoydu. 9.gün kan verdim 82 çıktı.iki gün sonra yani transfer+11.gün 183 gibi bişey.Ama kan vermeden önce test yaptım evde çok silik çıktı. Yani daha erken.Kan verin nolur.ilaçları da bırakma.

Kızlar merhaba öncelikle Çiçek 💐 gibi ömrünüz olsun.. Biz kadınlar hep mükemmeliz mucizelere tanık oluyoruz bedenimizde minik kalpler oluşuyor 🥰🤲 Bende 21 Mayıs ta transfer oldum bugün 10.cu günüm 2 Mayıs test tarihim fakat ben dayanamayıp 9.cu gün erken gebelik testi yaptım negatif çıktı yıkıldım ama asla pes etmek yok 😍 Dondurulmus 3.gün embriyosu çift transfer edildi ama umudum kalmadı kan tahlili için . Dilerim hepinizin duaları gerçek olur iyi ki varsınız 💐🌸🌸
Kan tahlili verdiniz mi insAllah vardır kanda

Ben yerinizde olsam teste güvenmezdim.Kan verin.Ama harikasınız gerçekten yılmak,yıkılmak yok.🌸🌸Bir miktar üzüleceğiz ama yolumuza devam edeceğiz daima.Çünkü yolun sonu çok güzel.

benim de sizin gibi 3.gün çift embriyoydu. 9.gün kan verdim 82 çıktı.iki gün sonra yani transfer+11.gün 183 gibi bişey.Ama kan vermeden önce test yaptım evde çok silik çıktı. Yani daha erken.Kan verin nolur.ilaçları da bırakma.
Sizin yine şükür çok silikte olsa çıkmış bende tek çizgi diğer tarafı tertemiz bir beyaz sayfa 😍 Rabbim vereceği günü iyi bilir gönlüm ferah 🤲🥰 sizin belirtileriniz varmiydi

Ya neler düşündüm üzgün olduğunu girmek istemediğini.cok güzel çok şükür çok sevindim cnm bnm de tüp bebek doktorum 14 hazirana çağırdı ona gidene kadar dinlemicez sanırım burada devlette de iyi doktorum var ama beni tüp bebek doktorum çok guzel bilgilendirdi aynı heyecanı yine onunla yaşamak isterim.bir gidiyoruz 🥲
Bizimde bir keseriz 5.83mm bir diger8 7.33mm çok şükür rabbim isteyen herkese nasip etsin
Çok teşekkür ederim beni düşündüğün için canımsın💝💝
Canım senin adına çok sevindim.🌸Doktorum afedersin ama mal gibiydi.İnsan bi anlatır hani içinde yolk sac olacak ama erken veya görüyorum falan ne bileyim 2 hafta sonra kalp atışı ve embriyo göreceğiz şu an erken falan diye açıkla bi bana.Ben burda sizlerden ve chatgptden öğrendiğim için biliyorum.Ama bilmiyor da olabilirdim. Allah herkesi iyi de doktora denk getirsin🙏🏼 bebişlerin maşallah sağlıkla ilerlesin😍

Son düzenleme:
Sizin yine şükür çok silikte olsa çıkmış bende tek çizgi diğer tarafı tertemiz bir beyaz sayfa 😍 Rabbim vereceği günü iyi bilir gönlüm ferah 🤲🥰 sizin belirtileriniz varmiydi
Ama benim transfef+11.gün silik çizgi çıktı.sizin 9.gün çıkmamış.
Ben belirti olarak dillendirmiyorum ama kasık bel bacak ağrılarım vardı.Hep ilaçlara bağladım.Kalçamdan progestan beni mahvetti.Transfer sürecine reglin ilk günü başladık estrofemle.O ilaçtan beridir zaten memeler hassas.Transfer öncesi de yani acıyordu.regl belirtilerim vardı özellikle transferden 4-5 gün sonrası.normal bacak ağrısı bile diyemiyordum tanıdığım bir ağrıydı.Regl öncesi gelen bacak ağrımın aynısıydı. Ama hiç ağrı sızı olmadan gebe kalanları da okudum burada.

Merhaba arkadaşlar ben bir şey merak ediyorum 30 yaşın altında olup ilk tüp bebek denemesi olduğu halde çift embriyo transferi nasıl yapıldı doktorlar şartları farklı anlatıyor ama listede yaptıran arkadaşlar var
Kağıt üstünde tek transfer.Doktorların hepsi yapmıyor.Şans artsın diye yapılan bişey çift transfer.

Betbetul Betbetul çok düşük bir değerle öğrenmişti.Ayrıc soruyu soran mlk adlı kullanıcı da şu an gebeymiş. Kan ver lütfen☺️🙏🏼

Eklentiler

• IMG_1559.webp
    IMG_1559.webp
    49,6 KB · Görüntüleme: 30
Şunu duydum bir çok kadın doğum doktoru takip ediyorum.12.haftaya kadar ekstra bebek için bişeyler yemeyin diyorlar.Yani ekstra dediğim bir kişilik yerine 3 kişilik yemeye gerek yokmuş.bende buna dikkat ediyorum.Normal hayatıma devam ediyorum.Tabiki günde bir haşlanmış yumurtamı avakadomu meyvemi falan yiyorum.Ama ekstra porsiyon büyütmedim.Zaten hareketi kestiğimiz için eskisi gibi olmadığı için kilo almaya çok müsaitiz.haftada en az 3 gün tempolu yürüyüş yapıyordum 7 km falan.transfer gününe kadar sürdü.İyi geliyordu ama şimdi herşey gaz yapıyor. Hareketsizlikte tabi eklenince.Henüz Transfer olmamış arkadaşlarıma tavsiyem yürüyüşlerini falan aksatmasınlar.Ben şimdi yavaş yavaş yürüyorum penguen gibi😂 o da 20 dakika falan sürüyor. Çünkü ekstra yoruluyor gibi hissediyorum kendimi😂
Canım yanlış anlamazsan kaç kiloydun.

Betbetul Betbetul çok düşük bir değerle öğrenmişti.Ayrıc soruyu soran mlk adlı kullanıcı da şu an gebeymiş. Kan ver lütfen☺️🙏🏼
Evet kalp atışını da duyduk çok şükür 🙂 ben önceki hamileliğimi de düşük değerle öğrenmiştim. Kan verdikten sonra evde test yapmıştım. Transfer hariç 11. Gün olmasına rağmen o kadar silik bir çizgi çıkmıştı ki fener tutmadan görünmüyordu. Ama embriyom bölünüp tek yumurta ikizi bile olmuştu. Daha sonra birinin kalp atışını duyamadık sadece ama birininkini duyduk ve sağlıkla kucağımıza aldık elhamdülillah. O yüzden umutsuz olmayın lütfen ve ilaçları bırakmayın kan verene kadar 💕 Sonarzumm Sonarzumm

Bence tüp bebek olduğunuzu söyleyince yardımcı olurlar.Bunu belirtmeyi unutmayın.Hafta içine denk geliyorsa kadın doğumcuya gidin sabahtan.Doktor gelmeden sekretere durumunuzu anlatsanız yine kayıt açar yardımcı olurlar.Tabi randevu bulabiliyorsanız hiç gerek yok sabah erkenden gitöeye😇
Randevu bulamadım da bir rica ederek denerim🥰

Hanımlar aranızda böyle bişiler canı çekmeye başlayan var mı. Ben ilk gebeliğimde mesela öğrenmeden sonucu tabi. bi sakatat kokusu duymuştum çok alakasız bir yerde ve yemeğe gitmiştim hiç yemediğim bir sakatattı hemde çok şaşırmıştık ve hamileydim. Bugün yine çok alakasız kokular alıp kokuyla anlamlandırdığım şeyler yemeğe başladım 🙄 inşallah ilaç etkileri değildir.ama var mı canı bişiler çeken çekmeye başlayan.
Bende de bazı yiyeceklere karşı oluyor ama kortizon kullanıyorum o da iştahı açıyor ona bağladım geçen haşlanmış yumurta yaptım ki normalde pek sevmem sağlıklı yiyeyim diye yaptım yumurtayı soyana kadar içim gitti yumurtaya😂😂😂 bir de gendime(yarma) pilavı yedim ilk defa ama onun yoğurtla karıştırıp karıştırıp nım nım nım diye diye yedim yerken bile böyle o pilavı canım çekiyor😄

Burdayım canım burdayız teyseler🤭 bugün biraz yoğun geçti. Doktorum pek detaylı bakmadı aceleye getirdi bi düzgün anlatmadı da birşeyi. Artık gebesin kese oluşmuş burda dedi.2 hafta sonraya çağırdı ve bi sürü test listesi verdi onları yaptırmamı istedi.Beklediğim bir açıklama bi yakinilik görmedim.biraz ona ayar oldum.Ama 2 hafta sonra da gidip doktorumu değiştirmeyi düşünüyorum.Gebelik sigortası varmış.Biz gebe kalınca yaptırılabilir sanıyorduk onu da galiba geç kalmışız.Zaten özel sigortam vardı türkiye sigorta mı ne.Ama gebelik için ayrı lazımmış.Ama canımız sağolsun.Devlet hastanesinde de bir doktora ekstra görünmeyi planlıyorum zaten. İkinci bir göz daha iyi olur diye düşünüyorum. 11 hazirana devletten randevu aldım. 14nde tüp bebek doktorum çağırıyor.Nasip artık ne gelirse başımıza çekeceğiz.Bize düşen iyi dileklerde bulunmak🌸😇 ve biz 5.7mm boyutunda 5+2 günlüğüz. Darısı diğer isteyen,çabalayan arkadaşlarıma🌸🙏🏼🙏🏼🙏🏼🙏🏼🙏🏼

Aa bu arada tek kese göründü.İkincisi var mı diye sordum.2 hafta sonra daha net belli olur dedi.Ama ben sanmıyorum ikinci yok galiba.Buna şükür😇
Yaa canım hayırlı olsun Allah sağlıkla kucağına alırsın minnoşumuuuzzz

Hanımlar aranızda böyle bişiler canı çekmeye başlayan var mı. Ben ilk gebeliğimde mesela öğrenmeden sonucu tabi. bi sakatat kokusu duymuştum çok alakasız bir yerde ve yemeğe gitmiştim hiç yemediğim bir sakatattı hemde çok şaşırmıştık ve hamileydim. Bugün yine çok alakasız kokular alıp kokuyla anlamlandırdığım şeyler yemeğe başladım 🙄 inşallah ilaç etkileri değildir.ama var mı canı bişiler çeken çekmeye başlayan.
Beeeen inanılmaz bir şalgam ve turşu 3 tane turlu denedim hala istediğimi bulamadım 😅

Back
X