• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Mayıs Ayı dondurulmuş embriyo transfer sürecindekiler

Evet ya karistirmisim kusura bakma canım çöl sevindim senin adına sağlıkla kucağına alırsın inşallah bebeğini 🥰🥹
Estağfurullah ne olacak muhabbet ettik 🥰 amin amin ecmain.. hep birlikte rabbim kolaylaştırsın burada mücadeleci anneleri.. şeyi okumuştum o iyi gelmişti sizde isterseniz okuyun. Mehmet Teber annenin ruh halleri kitabı

Hanımlar benimde değerim düşmüş tam da tahmin ettiğim gibi. 150 altı Düşük değerler bende kesinlikle yükselmiyor. Sancılı ve yoğun bir adet beni bekliyor. Dua edin inşallah ağrısız sancısız düşüreyim en azından. Bende aranızdan ayrılıyorum. Hepinize iyi bayramlar diliyorum. Bebeklerinizi hayırlısıyla kucağınıza almanız nasip olsun inşallah. Kendinize ve bebeklerinize cici bakın 🥰

Benim tranferden sonraki ilk günüm ama gayet normal hissediyorum yatmıyorum da sürekli kalkıyorum kahvaltı falan hazırladım kendime. Hata mı ediyorum acaba kalkmamam mı lazım
Ben de aynı şekilde transfer günü komşuya çay içmeye gittim 😁 rahat olmak önemli ama ağır şeyler kaldırma kesinlikle çok eğilme tava vs almaya ben de hep uzandım sonra olmazsa ona bağlarım vs diye bi süre yapmadım, günlük hayata 3 gün sonra dönülebilir dikkat ederek diyorlar tabi egzersiz ağır kaldırma vs yasak, ama dikkat etmekte fayda var, herkesin o kadar çok değişiyo ki bence herkes farklı etki yapıyo, dikkat etmeyip pozitif gören de çok yani anlamış değilim, bir hemşire olarak her insanın fizyolojisi farklı işliyor diye düşünüyorum , psikolojine lütfen dikkat et ben pek edemedim , bugün tekrar test vereceğim 9. Günüm ve biraz umutsuzum açıkçası, inşallah sonuçunuz pozitif olur 🙏💕

Hanımlar benimde değerim düşmüş tam da tahmin ettiğim gibi. 150 altı Düşük değerler bende kesinlikle yükselmiyor. Sancılı ve yoğun bir adet beni bekliyor. Dua edin inşallah ağrısız sancısız düşüreyim en azından. Bende aranızdan ayrılıyorum. Hepinize iyi bayramlar diliyorum. Bebeklerinizi hayırlısıyla kucağınıza almanız nasip olsun inşallah. Kendinize ve bebeklerinize cici bakın 🥰
Ya canım arkadaşım. Tahmin ettiğim gibi dediğin için bir söz yazıyorum sama Mevlana diyor ki; yer yüzünde sayısız ihtimal uyur, siz ağzınızdan çıkan her sözcükle bir ihtimali uyandırırsınız. Güzel sözler söyleyin güzel ihtimaller uyansın. Allah kolaylıklar versin. Zamanı seni bekliyor inşallah...

Ya canım arkadaşım. Tahmin ettiğim gibi dediğin için bir söz yazıyorum sama Mevlana diyor ki; yer yüzünde sayısız ihtimal uyur, siz ağzınızdan çıkan her sözcükle bir ihtimali uyandırırsınız. Güzel sözler söyleyin güzel ihtimaller uyansın. Allah kolaylıklar versin. Zamanı seni bekliyor inşallah...
Çok güzel bir sözmüş ilk defa duyuyuyorum canım. Doğru bir söz aslında ama tecrübe diyelim biz buna çünkü 4 tane gebeliğim hep böyle oldu. Hamilelik haberi aldığımda 1700 lerdeydi değerim sonra 3400 lere çıkmıştı. Zaten hiç 300 400 lerde değer bile göremedim bir daha o yüzden tahmin edebiliyordum ama en önemlisi nasip kısmet. Umudumuz hala var ama paramız yok artık 😅 bir daha ne zamana nasip olur Allah bilir ☺️🤲

Back
X