• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Mayıs Ayı dondurulmuş embriyo transfer sürecindekiler

Çok güzel bir sözmüş ilk defa duyuyuyorum canım. Doğru bir söz aslında ama tecrübe diyelim biz buna çünkü 4 tane gebeliğim hep böyle oldu. Hamilelik haberi aldığımda 1700 lerdeydi değerim sonra 3400 lere çıkmıştı. Zaten hiç 300 400 lerde değer bile göremedim bir daha o yüzden tahmin edebiliyordum ama en önemlisi nasip kısmet. Umudumuz hala var ama paramız yok artık 😅 bir daha ne zamana nasip olur Allah bilir ☺️🤲
Allah güzel yerlerden bereketli bol sağlıklı ve helal rızık çıkarsın karşınıza. 🤲🏼. 😔🥹

Çok garip ya bir erkek bir kız olması 😁 benim 3.gun embriyosu transfer+12.günde 691, iki gün sonra 1778 çıktı
Sen dedikten sonra merak edip anneme sordum ben yanlış hatırlamışım dedi. Cift transfermiş 😄 Açıkçası ben hiç sorgulamamıştım aklım kendi bebeğim de. Siz keseyi gördünüz mü, her şey yolunda mı?

Aslında babaannemin olmuş ama yaşamamışlar. Kuzenimde tüp bebek tek transfer oldu bölündü şimdi bir kızı bir oğlu var ☺️ Sen test yaptın mı ?
Canım asıl konu bu değil ama bilgilendirme olsun istedim.Eğer yumurtası bölündüyse yani tek yumurta ikizleri ise tek cinsiyet olurlar.Bir kız bir erkek olmaz☺️

Edit:mesajınızı sonradan gördüm annenize sormuşsunuz☺️

Son düzenleme:
Çok güzel bir sözmüş ilk defa duyuyuyorum canım. Doğru bir söz aslında ama tecrübe diyelim biz buna çünkü 4 tane gebeliğim hep böyle oldu. Hamilelik haberi aldığımda 1700 lerdeydi değerim sonra 3400 lere çıkmıştı. Zaten hiç 300 400 lerde değer bile göremedim bir daha o yüzden tahmin edebiliyordum ama en önemlisi nasip kısmet. Umudumuz hala var ama paramız yok artık 😅 bir daha ne zamana nasip olur Allah bilir ☺️🤲
Bazılarının kolayca elde edebildiği ve bir kısmının değerini asla anlamadığı bebekler için bizlerin fazladan zaman,emek ve para harcaması bazen beni aşırı düşündürtüyor.Allah sana sabır versin ve bu son negatifin olsun inşallah.Bir sonraki transferin kucaklarını doldursun canım.Mucizelerin sana koşarak gelsin inşallah🌸🙏🏼🙏🏼🫂

D dtzb 5 59var kızlar bugün kan vermiş olmanız gerek.İnşallah güzel haberler almışsınızdır🥹🙏🏼🙏🏼🙏🏼🙏🏼🙏🏼🙏🏼💝
Ben dayanamayıp 7.gün kan testi yapmıştım pozitifi gördüm ama bugün tekrar istedi doktorum test yükselişi nasıl diye bir kaç saat sonra öğrenmiş olurum bildiririm muhakkak 🙏🏻

Kızlar merhaba benim bugün transfer +10 günüm cumartesi test günüm bu sabah uyandığımda çamaşırımda bir leke gördüm ve dün inanılmaz sırt ağrım vardı adet ağrımla aynı şu an çok kötü oldum adet mi oluyorum acaba

Sen dedikten sonra merak edip anneme sordum ben yanlış hatırlamışım dedi. Cift transfermiş 😄 Açıkçası ben hiç sorgulamamıştım aklım kendi bebeğim de. Siz keseyi gördünüz mü, her şey yolunda mı?
Evet dün 4+6 haftayken gördük keseyim vajinal ultrasonla. Kalp atışı için bayram sonrası dediler.

Kızlar merhaba benim bugün transfer +10 günüm cumartesi test günüm bu sabah uyandığımda çamaşırımda bir leke gördüm ve dün inanılmaz sırt ağrım vardı adet ağrımla aynı şu an çok kötü oldum adet mi oluyorum acaba
Tutunma lekelenmeside olabilir benimde 6.günümde gelmişti 7.günümde kan test verdim pozitifti hiç endişelenme allahımın izniyle pozitif olucak

Süreç nasıl ilerliyo onu merak ettim aslında, ilaç ne veriyorlar, opu süreci gibi masraflı oluyor mu, başarılı sonuç alan var mı vs
Ben bir regl ara verip devam ettim. Süreç çok daha kolay, ilaçlar daha az, masraf ilkinin üçte biri gibi oldu bende. İlaç ve doz bünyeye de bağlı tabii.
Reglin 3. günü gittim, bi hafta sonra kontrol, bi hafta sonra da transfer oldu

Merhaba arkadaşlar 21 mayıs ta 5. Gün embriyo transferi olmuştum.
Transfer + 9. Gun = 93
Transfer + 12. Gün = 384 şeklinde kan sonuçlarım geldi 🥹🤩
Doktorum bir daha kan vermemi istemedi artışı da gayet yeterli buldu. İki hafta sonra keseyi görmek için çağırdı. Acaba şuan kaç haftalık olarak sayılıyor bir de iki hafta bana biraz uzun geldi, bu şekilde mi oluyor genellikle. Deneyimleyen arkadaşlarımın dönüşleri olursa çok sevinirim 💐🤩
Arkadaşlar bugun kese görünür mü acaba diye farklı bir yere gittim önce kan sonucuna bakalım dediler, 2027 çıkmış 🥰 sizce geri gitsem mi bu değer ile gözükür mü yoksa bayramdan sonra daha mı sağlıklı bir değerlendirme olur 🥰

Back
X