• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Mayıs Ayı dondurulmuş embriyo transfer sürecindekiler

Hersey yolunda görünüyor senin adına çok sevindim. Benim bir sorum var. Kese görmeye tüp bebek doktoruna mı gittin?
Benim doktorum önce hemen gel keseyi görelim dedi sonra arayıp 7 bin TL istediler.
Açıkçası hiç beklemiyordum en azından keseyi ücretsiz görürüz diye düşünüyordum. Diğer arkadaşlarda aynı durumu yaşadı mı merak ediyorum
evet canım benim doktorum 1 ayda 2 muayene yapıyor aylık 5000 lira ödüyoruz

ben bugün kontrole gittim bebişlerimin ikisi de tutunmuşş 🥹💓
9 mayısta transfer olmuştum çift 6. gün embriyosu
12. günde 1300 beta ile öğrendim
15. günde 6400 beta
bugün de kese ve kalp atışlarını duyduk rabbime sonsuz şükürler olsun ikisi de 7+1 de rabbim anne olmak isteyen bu yolda çabalayan tüm annelerin kucaklarını doldursun rabbim hepimize bebeklerimizi sağlıklı bir şekilde kolaylıkla kucağımıza almayı nasip etsin 🙏🥹💗🫂🧿🧿

Son düzenleme:
Hersey yolunda görünüyor senin adına çok sevindim. Benim bir sorum var. Kese görmeye tüp bebek doktoruna mı gittin?
Benim doktorum önce hemen gel keseyi görelim dedi sonra arayıp 7 bin TL istediler.
Açıkçası hiç beklemiyordum en azından keseyi ücretsiz görürüz diye düşünüyordum. Diğer arkadaşlarda aynı durumu yaşadı mı merak ediyorum
Canım bende bugün kese görmeye gittim çok şükür keseyi gördük 🧿tüp bebek tedavisine gebelik sonrası kontroller dahil değilmiş doktorumun muayene ücreti 7.000 tl bende bugün ödemeye yaptım. 3 hafta boyunca kontrol hakkım oluyormuş. Bu arada pozitif haber alan arkadaşlarımı tekrar tebrik ediyorum Rabbim sağlıkla evlatlarımızı kucağımıza almayı nasip etsin.🙏 isteyen hiçbir kadının kucağı boş kalmasın 🙏

ben bugün kontrole gittim bebişlerimin ikisi de tutunmuşş 🥹💓
9 mayısta transfer olmuştum çift 6. gün embriyosu
12. günde 1300 beta ile öğrendim
15. günde 6400 beta
bugün de kese ve kalp atışlarını duyduk rabbime sonsuz şükürler olsun ikisi de 7+1 de rabbim anne olmak isteyen bu yolda çabalayan tüm annelerin kucaklarını doldursun rabbim hepimize bebeklerimizi sağlıklı bir şekilde kolaylıkla kucağımıza almayı nasip etsin 🙏🥹💗🫂
Çok sevindim canım Rabbim sağlıkla kolaylıkla kucağına almayı nasip etsin. Bende bugün kese ve kalp atışı duydum çok şükür 🥹 iki transferden sadece biri tutunmuş buna da binlerce şükürler olsun 🙏

Back
X