- Konu Sahibi gezegendeki FS
- #2.681
Tebrik ederim canım maşallahİnşallah olumlu olur sonucun çok dua ediyorum sana aynı gün yaptırmıştık benim pozitif oldu darısı sana e nabıza da düşmesini bekleme öğleden sonra git sor

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Tebrik ederim canım maşallahİnşallah olumlu olur sonucun çok dua ediyorum sana aynı gün yaptırmıştık benim pozitif oldu darısı sana e nabıza da düşmesini bekleme öğleden sonra git sor
Evet canım sonuç bekliyorumNaptin canım verdin mi kanı
Çok heyecanlı güzel haberlerini bekliyorum canimEvet canım sonuç bekliyorum![]()
Ayyy gözünüz aydınnnnKızlar dualarım sizinle inşallah hayırlı güzel haberlerle gelin
Biz sabahı bekleyemedik dün akşam test verdik 822 çıktı değerimşoktayım hala .
Maaşallah, gözünüz aydınnnKızlar benim sonucum da 11. Gün 629 geldi![]()
Çok çok teşekkür ederimMaaşallah, gözünüz aydınnn![]()
İnşallah senin de güzel haberlerini alacağızzzzÇok heyecanlı güzel haberlerini bekliyorum canim![]()
İnşallah canım ya zman geçmek bilmiyorİnşallah senin de güzel haberlerini alacağızzzz![]()
Kızlar benim sonucum da 11. Gün 629 geldi![]()
Maşallah kızlar Allah tamamına erdirsin inşallahhhKızlar herkese merhaba 11.gün 594 geldi sonucum 31 Mayısta 5AA embriyo transferi olmuştum![]()
Amin amin inşallah sağlıkla kolaylıkla tastamam kucağımıza almayı nasip etsin. Bu haberi bekleyen ne kadar arkadaşımız varsa hepsine en yakın en uygun zamanda nasip olsunMaşallah kızlar Allah tamamına erdirsin inşallahhhtebrikler
![]()
Harika bir haber bu çok sevindim canım sağlıkla kucağına alırsın inşallah bebeğiniKızlar herkese merhaba 11.gün 594 geldi sonucum 31 Mayısta 5AA embriyo transferi olmuştum![]()
Çok sevindim canım sağlıkla bebeğini kucağına alKızlar dualarım sizinle inşallah hayırlı güzel haberlerle gelin
Biz sabahı bekleyemedik dün akşam test verdik 822 çıktı değerimşoktayım hala .
evet canım benim doktorum 1 ayda 2 muayene yapıyor aylık 5000 lira ödüyoruzHersey yolunda görünüyor senin adına çok sevindim. Benim bir sorum var. Kese görmeye tüp bebek doktoruna mı gittin?
Benim doktorum önce hemen gel keseyi görelim dedi sonra arayıp 7 bin TL istediler.
Açıkçası hiç beklemiyordum en azından keseyi ücretsiz görürüz diye düşünüyordum. Diğer arkadaşlarda aynı durumu yaşadı mı merak ediyorum
Sağlıkla bebeğini kucağına al canın çok sevindimKızlar benim sonucum da 11. Gün 629 geldi![]()
Ya çok tebrik ediyorum çok sevindim sağlıkla kucağına alırsın inşallah bebeğiniKızlar benim sonucum da 11. Gün 629 geldi![]()
Canım bende bugün kese görmeye gittim çok şükür keseyi gördükHersey yolunda görünüyor senin adına çok sevindim. Benim bir sorum var. Kese görmeye tüp bebek doktoruna mı gittin?
Benim doktorum önce hemen gel keseyi görelim dedi sonra arayıp 7 bin TL istediler.
Açıkçası hiç beklemiyordum en azından keseyi ücretsiz görürüz diye düşünüyordum. Diğer arkadaşlarda aynı durumu yaşadı mı merak ediyorum
Çok sevindim canım Rabbim sağlıkla kolaylıkla kucağına almayı nasip etsin. Bende bugün kese ve kalp atışı duydum çok şükürben bugün kontrole gittim bebişlerimin ikisi de tutunmuşş
9 mayısta transfer olmuştum çift 6. gün embriyosu
12. günde 1300 beta ile öğrendim
15. günde 6400 beta
bugün de kese ve kalp atışlarını duyduk rabbime sonsuz şükürler olsun ikisi de 7+1 de rabbim anne olmak isteyen bu yolda çabalayan tüm annelerin kucaklarını doldursun rabbim hepimize bebeklerimizi sağlıklı bir şekilde kolaylıkla kucağımıza almayı nasip etsin![]()