• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Mayıs Ayı dondurulmuş embriyo transfer sürecindekiler

ben bugün kontrole gittim bebişlerimin ikisi de tutunmuşş 🥹💓
9 mayısta transfer olmuştum çift 6. gün embriyosu
12. günde 1300 beta ile öğrendim
15. günde 6400 beta
bugün de kese ve kalp atışlarını duyduk rabbime sonsuz şükürler olsun ikisi de 7+1 de rabbim anne olmak isteyen bu yolda çabalayan tüm annelerin kucaklarını doldursun rabbim hepimize bebeklerimizi sağlıklı bir şekilde kolaylıkla kucağımıza almayı nasip etsin 🙏🥹💗🫂🧿🧿
Yaa minik mucizelerin var artik canim çok sevindim senin adına 😍😍 umarım çok güzel bir hamilelik geçirirsin sağlıkla bebeklerini kucağına alırsın canım 🤎😊

Çok sevindim canım Rabbim sağlıkla kolaylıkla kucağına almayı nasip etsin. Bende bugün kese ve kalp atışı duydum çok şükür 🥹 iki transferden sadece biri tutunmuş buna da binlerce şükürler olsun 🙏
Hayırlı olsun canım bugün ne güzel haberler aldik böyle ya çok mutlu oldum sizin adınıza darısı benim başıma 🥹😍 sonuç belli olduktan kac gun sonra kese ve kalp atışı dinlemeye gittin canım

15. günde 6400 beta
bugün de kese ve kalp atışlarını duyduk rabbime sonsuz şükürler olsun ikisi de 7+1 de rabbim anne olmak isteyen bu yolda çabalayan tüm annelerin kucaklarını doldursun rabbim hepimize bebeklerimizi sağlıklı bir şekilde kolaylıkla kucağımıza almayı nasip etsin 🙏🥹💗🫂🧿🧿
Oh maşallah maşallah 🧿🧿 Allah tamamına erdirsin canım sağlıkla gelsin bebişkolar🤍🤍
Artık kadın doğum doktoruyla mı devam edeceksin ? Süreç nasıl ilerliyormuş ☺️

Hayırlı olsun canım bugün ne güzel haberler aldik böyle ya çok mutlu oldum sizin adınıza darısı benim başıma 🥹😍 sonuç belli olduktan kac gun sonra kese ve kalp atışı dinlemeye gittin canım
Çok teşekkür ederim canım. Senin de güzel haberlerini bekliyorum🙏Ben 15 mayısta transfer oldum 27 mayısta bata baktırdım bugünde kese için gittim. Ben jinekolojik muayenede sıkıntı yaşadığım için karından muayene oluyorum bundan dolayı doktorum altıncı hafta içinde kese için çağırdı jinekolojik muayenede beşinci haftada da bakıyorlar

Canım bende bugün kese görmeye gittim çok şükür keseyi gördük 🧿tüp bebek tedavisine gebelik sonrası kontroller dahil değilmiş doktorumun muayene ücreti 7.000 tl bende bugün ödemeye yaptım. 3 hafta boyunca kontrol hakkım oluyormuş. Bu arada pozitif haber alan arkadaşlarımı tekrar tebrik ediyorum Rabbim sağlıkla evlatlarımızı kucağımıza almayı nasip etsin.🙏 isteyen hiçbir kadının kucağı boş kalmasın 🙏
Çok sevindim canım. Keseyi görmek insanın içine ferahlık veriyor. İnşallah kalp atışını da duyarız.
Sürecin bu kısmı hakkında hiç bilgi verilmediği için boşa düştüm 😅

Hersey yolunda görünüyor senin adına çok sevindim. Benim bir sorum var. Kese görmeye tüp bebek doktoruna mı gittin?
Benim doktorum önce hemen gel keseyi görelim dedi sonra arayıp 7 bin TL istediler.
Açıkçası hiç beklemiyordum en azından keseyi ücretsiz görürüz diye düşünüyordum. Diğer arkadaşlarda aynı durumu yaşadı mı merak ediyorum
Ben de tüp bebek doktoruma gittim keseyi gördük şükür ama sonraki muayene için ücret var dediler bir muayene bir kontrol 5500 tl 🤭

15. günde 6400 beta
Çoook sevindim arkadaşım sağlıkla al kucağına inşallah bende yarın kalp atışını duyucam çok heyecanlıyım

Hersey yolunda görünüyor senin adına çok sevindim. Benim bir sorum var. Kese görmeye tüp bebek doktoruna mı gittin?
Benim doktorum önce hemen gel keseyi görelim dedi sonra arayıp 7 bin TL istediler.
Açıkçası hiç beklemiyordum en azından keseyi ücretsiz görürüz diye düşünüyordum. Diğer arkadaşlarda aynı durumu yaşadı mı merak ediyorum
Neeee,muayene ücreti bende ödedim.Bende şaşırmıştım en azından ilk muayene ücretsiz olur diye düşünmüştüm ama bizim muayene ücreti normal kadın doğumcuların ücreti olan 1680 falandı.Oha yani. Bence gitme yani.Nedir 7 bin.Kendi tüp bebek doktoruma gittim ama 7 bin dese gitmezdim.
Bugün devlette kadın doğuma gittim kalp atışı duymaya.Kendi doktorum keseden 2 hafta sonraya çağırmıştı yani 14 haziran gibi.Ben devlete gittim hem ilaç yazdırırım diye hemde ikinci göz olarak.Bir de anladım ki tüm doktorlar aynı testleri istiyor sanırım. Devletteki doktorum da sordu tüp bebek doktorunun istediği testleri.Bende yaptırdığımı söyledim ama e nabıza düşmediği için devlette idrar twstini falan yeniden yaptı doktor. Şimdi test listesini de paylaşayım size

Eklentiler

• 99190D89-1F29-476E-A976-1EFCAFF59F02.webp
    99190D89-1F29-476E-A976-1EFCAFF59F02.webp
    14,9 KB · Görüntüleme: 27
ayy öğlen doktora gideceğim hem kese hem de kalp atışını duymak için 🥹 inşallah rabbim sağlıklı bir şekilde kalp atışını ya da atışlarını duymayı nasip eder tek kese mi çift kese mi öğreneceğim bakalımm çok heyecanlıyımmm 🤭🥹💗
Naptın sonuç nee, bende gittim bugün kalp atışı dinledim ama çok küçüktü.doktor haftaya daha net olur dedi😇

Back
X