Merhaba kızlar, bu topikten bildirim gelmiyordu hiç, dedim kızlar konuşmuyor herhalde girdim baktım kaç günlük konuşmaları kaçırmışım

Ben de sürecimi özetleyeyim fikirlerinizi alayım. 3.gün tek embriyo transferi oldum. Transfer+12.günde 691, iki gün sonra 1778 olarak öğrendim. SATa göre 4+6 iken vajinal ultrasonla kese gördük (11mm) keseyi biraz köşeli olarak gördüm ama soru sormadım doktora o da bir şey söylemedi. Bugün 6+0ım yaşadığım şehirde değilim, ilçe devlet hastanesinden randevu almıştım. Yine vajinal ultrasonla yolk kesesi ve bebiş de göründü (tek taş pırlanta görünümü diyolar) henüz kalp atışı duyamadım 10 gün sonra git kontrole dedi doktor. Kesenin şeklini cok beğenmedim düşük de olabilir bilgin olsun ama normal bir şekilde de ilerleyebilir gebeliğin dedi. Düşük yaparsan her sey yolunda gidiyordu niye böyle oldu deme diye söylüyorum dedi. Ama açıkçası kafaya takmıyorum Rabbime güveniyorum öyle bir şey yaşamayacağıma inancım tam. Kese boyutuna göre de kac haftalık olduğuma dair bir şeyler söylemedi ben de sormayı unuttum uyumlu mu gidiyor bilemiyorum yani. İdrar yolu enfeksiyonu çıktı biraz, bol su iç dedi. Detaylı kanlarima da baktı yukarıda soran arkadaş vardı 10 haftalikken gidebilirim diye bence erteleme benim ferritin de çok düşük çıktı ilaca başladım
Çok şey yaşadık bu aşamaya gelene kadar Allahin izniyle zor günler geride kaldı bundan sonra her şey kolay ve güzel ilerleyecek buna çok inanıyorum