Mayıs Ayı dondurulmuş embriyo transfer sürecindekiler

Ben de tüp bebek doktoruma gittim keseyi gördük şükür ama sonraki muayene için ücret var dediler bir muayene bir kontrol 5500 tl 🤭
Ne kadar iyi doktorun var en azından keseyi görmüş. Biz ister istemez duygusal bağ kuruyoruz ama onlar bizi müşteri olarak görüyor. Tabiki emeklerinin karşılığını alacaklar ama dediğim gibi en azından keseyi görüp emin olduktan sonra isteseler keşke. Kalbini duyunca bizede yaz lütfen 😊
Rabbim Sağlıklı, hayırlı evlatlar nasip etsin hepimize 🤲

Merhaba kızlar, bu topikten bildirim gelmiyordu hiç, dedim kızlar konuşmuyor herhalde girdim baktım kaç günlük konuşmaları kaçırmışım😁
Ben de sürecimi özetleyeyim fikirlerinizi alayım. 3.gün tek embriyo transferi oldum. Transfer+12.günde 691, iki gün sonra 1778 olarak öğrendim. SATa göre 4+6 iken vajinal ultrasonla kese gördük (11mm) keseyi biraz köşeli olarak gördüm ama soru sormadım doktora o da bir şey söylemedi. Bugün 6+0ım yaşadığım şehirde değilim, ilçe devlet hastanesinden randevu almıştım. Yine vajinal ultrasonla yolk kesesi ve bebiş de göründü (tek taş pırlanta görünümü diyolar) henüz kalp atışı duyamadım 10 gün sonra git kontrole dedi doktor. Kesenin şeklini cok beğenmedim düşük de olabilir bilgin olsun ama normal bir şekilde de ilerleyebilir gebeliğin dedi. Düşük yaparsan her sey yolunda gidiyordu niye böyle oldu deme diye söylüyorum dedi. Ama açıkçası kafaya takmıyorum Rabbime güveniyorum öyle bir şey yaşamayacağıma inancım tam. Kese boyutuna göre de kac haftalık olduğuma dair bir şeyler söylemedi ben de sormayı unuttum uyumlu mu gidiyor bilemiyorum yani. İdrar yolu enfeksiyonu çıktı biraz, bol su iç dedi. Detaylı kanlarima da baktı yukarıda soran arkadaş vardı 10 haftalikken gidebilirim diye bence erteleme benim ferritin de çok düşük çıktı ilaca başladım
Çok şey yaşadık bu aşamaya gelene kadar Allahin izniyle zor günler geride kaldı bundan sonra her şey kolay ve güzel ilerleyecek buna çok inanıyorum

Merhaba kızlar, bu topikten bildirim gelmiyordu hiç, dedim kızlar konuşmuyor herhalde girdim baktım kaç günlük konuşmaları kaçırmışım😁
Ben de sürecimi özetleyeyim fikirlerinizi alayım. 3.gün tek embriyo transferi oldum. Transfer+12.günde 691, iki gün sonra 1778 olarak öğrendim. SATa göre 4+6 iken vajinal ultrasonla kese gördük (11mm) keseyi biraz köşeli olarak gördüm ama soru sormadım doktora o da bir şey söylemedi. Bugün 6+0ım yaşadığım şehirde değilim, ilçe devlet hastanesinden randevu almıştım. Yine vajinal ultrasonla yolk kesesi ve bebiş de göründü (tek taş pırlanta görünümü diyolar) henüz kalp atışı duyamadım 10 gün sonra git kontrole dedi doktor. Kesenin şeklini cok beğenmedim düşük de olabilir bilgin olsun ama normal bir şekilde de ilerleyebilir gebeliğin dedi. Düşük yaparsan her sey yolunda gidiyordu niye böyle oldu deme diye söylüyorum dedi. Ama açıkçası kafaya takmıyorum Rabbime güveniyorum öyle bir şey yaşamayacağıma inancım tam. Kese boyutuna göre de kac haftalık olduğuma dair bir şeyler söylemedi ben de sormayı unuttum uyumlu mu gidiyor bilemiyorum yani. İdrar yolu enfeksiyonu çıktı biraz, bol su iç dedi. Detaylı kanlarima da baktı yukarıda soran arkadaş vardı 10 haftalikken gidebilirim diye bence erteleme benim ferritin de çok düşük çıktı ilaca başladım
Çok şey yaşadık bu aşamaya gelene kadar Allahin izniyle zor günler geride kaldı bundan sonra her şey kolay ve güzel ilerleyecek buna çok inanıyorum
Bilgi için çok teşekkür ederim canım. İçini ferah tut Rabbim sağlıkla bebeğini kucağına almayı nasip etsin 🙏

Canım Allahın izni ile hiçbirşey olmayacak, sağlıkla ilerleyecek sürecin. Önlem amaçlı biraz dikkatli hareket et kendini çok yorma bu aralar. Sen kendi doktoruna anlattın mı bu süreci? İnşalalh çok emek var Allah tamamına erdirsin sağlıkla kucağımıza alalım bebeklerimizi

Canım Allahın izni ile hiçbirşey olmayacak, sağlıkla ilerleyecek sürecin. Önlem amaçlı biraz dikkatli hareket et kendini çok yorma bu aralar. Sen kendi doktoruna anlattın mı bu süreci? İnşalalh çok emek var Allah tamamına erdirsin sağlıkla kucağımıza alalım bebeklerimizi
Teşekkür ederim, Allah razı olsun
Anlatmadım tüp bebek doktorum pek ilgili değil pek memnun değilim kendisinden 😁

dualarımız seninle inşallah bir sonraki denemende olacak allahın izniyle bu süreçte pes etmemek en önemlisi kocaman sarılıyorum sana 🫂🙏

Kıyamam canım benim dualarimiz seninle inşallah seninde güzel haberini alicaz pes etme senin içinde bebeğin içinde doğru zaman olduğunda rabbim sana mucizeler verir 🙏

Canın sımsıkı sarılıyorum sana , pes etmek yok dualarımız seninle inşallah en hayırlısı en güzel zamanda olacak 🙏
Çokkk sağolun canım kızlar, amiinnn 🩵🙏🏻 merak etmeyin, direnmeye devam inşallah ♥️♥️♥️

Kızlar benim maalesef olmadı, dualarınızı eksik etmeyin benden 🩵🙏🏻
En kısa zamanda sanada nasip olur inşallah. Rabbim sana güç versin arkadaşım. Her zaman duamız sizinle. Her negatif gördüğümde benim sonucummuş gibi üzülüyorum. Kurban olduğum allahim kalbinize ferahlık versin. Burada birlikte sevinmek nasip olsun. 🙏

En kısa zamanda sanada nasip olur inşallah. Rabbim sana güç versin arkadaşım. Her zaman duamız sizinle. Her negatif gördüğümde benim sonucummuş gibi üzülüyorum. Kurban olduğum allahim kalbinize ferahlık versin. Burada birlikte sevinmek nasip olsun. 🙏
Ne içten, ne samimi yazmışsınız.. Allah razı olsun 🙏🏻 Allahım hepimize en güzel zamanda en güzel haberleri almayı nasip etsin inşallah 🙏🏻

Senin doktorunun ücreti uygunmuş. Bende kendi doktoruma gidiyorum artık ama benden test istemedi hiç. Sadece takviye alıyor musun diye sordu. Acaba kalbi duyduktan sonra mı isteyecek. Sen kalbini duymuşsun çok heyecanlı 🥰
Ay sanırım her gebeden isteniyo ama işte.sağlık ocağında ebeler konuşuyorlardı bi hastalarının testlerini aynı test isimleri geçti, sonra devletteki doktorda sorunca testleri yaptırdın mı diye emin oldum ki her gebeye yapılıyo bu testler sadece biz tüp bebeklere değil. Sen sor yine de istersen canım.Mutlaka isteyecektir eminim de erkenden istenmesi daha iyidir bence çünkü mesela bende idrarımda enfeksiyon çıktı tek seferlik bi toz içtim suda eritip.Hani bu gibi şeyleri erkenden elersin💝
Kalbi de duyduk ama minicik duyduk.Daha çok küçüktü.Kendi haftamla aynı ölçmedi doktor.takılmıyorum bu konuya bakalım pazartesi nasıl çıkıcak😊

Back
X