• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Mayıs Ayı dondurulmuş embriyo transfer sürecindekiler

Arkadaşlar bişey danışmak istiyorum. Şimdi benim ilk denememdi. 3.gün embriyosu ki zor elde ettik. 3 kere yumurta toplama yapıldı sonuncusunda hipersitümülasyon oldu.ilkinde 5 yumurta toplandı 1 adet 3. Gün oluştu.
İkinci de 8 toplama yapıldı 1 adet 3.gün oluştu.
3. Yumurta toplamada 16 adet toplandı 2 tane 3. Gün 1 tane 5. Gün oluştu.
Benim 13 yaş bir çocuğum var ilk evliliğimden.
Şimdiki tabloda ilk deneme de negatif sonuç aldık 17 sinde tabiki yıkıldım çünkü beklemiyordum.
İlaç kullanımı muhteşem düzenli beslenme kuş sütü eksik, eşim desen öyle çorabımı giydirdi yemeğimi yaptı yastık kaldırmadım nerdeyse.
Allah'Im nasip etmedi sizler ilk deneme süreçlerinde neler yaşadınız ve nasıl atlattınız diğer transfer zamanını nasıl planladınız nasıl oldu ben gerçekten çok merak ediyorum. 💓💓💓🤲🌸🤲🤲🌸🍀🐞

Arkadaşlar bişey danışmak istiyorum. Şimdi benim ilk denememdi. 3.gün embriyosu ki zor elde ettik. 3 kere yumurta toplama yapıldı sonuncusunda hipersitümülasyon oldu.ilkinde 5 yumurta toplandı 1 adet 3. Gün oluştu.
Şimdiki tabloda ilk deneme de negatif sonuç aldık 17 sinde tabiki yıkıldım çünkü beklemiyordum.
İlaç kullanımı muhteşem düzenli beslenme kuş sütü eksik, eşim desen öyle çorabımı giydirdi yemeğimi yaptı yastık kaldırmadım nerdeyse.
Allah'Im nasip etmedi sizler ilk deneme süreçlerinde neler yaşadınız ve nasıl atlattınız diğer transfer zamanını nasıl planladınız nasıl oldu ben gerçekten çok merak ediyorum. 💓💓💓🤲🌸🤲🤲🌸🍀🐞
Bazen sadece nasip diyoruz . Rabbim nasip etmeyince herşeyi dört dörtlük de yapsak olmuyor . Kimisinin embriyo kalitesi zayıf olmasına rağmen doktorlar bile çok zor gözü ile bakarken Allah nasip ediyor. Benim de ilk denemem ve henüz tahlil vermedim yani sonucu bilmiyorum. Umarım hepimiz hayırlısı ile oldu sevincini yaşayıp bebelerimizi sağlıkla kucaklarız 🌸

Sizin tüp bebek başlama sebebiniz acaba neydi? Kusura bakmayın özelse cevap vermeyebilirsiniz.Yani tabi bu işlerin içine girince gördük ki sebepsiz infertilite bile var ama zaten bir evladınızda varmış neden olmadı doğal yoldan.
Benim daha sonuç belli değil ama benimde tüm işleri eşim yapıyor.dediğiniz gibi çorabımı bile o giydiriyor.Siz herşeyi dosdoğru ve zamanında yaptıysanız içiniz rahat olsun demek ki daha zamanı gelmemiş.Ama pozitif alan arkadaşlar cevaplarını verir mutlaka🌸

Evet ben.İshalim perşembeden beri. Dün haşlanmış patates ve haşlanmış yumurta yedim. Öğle ve akşamda pirinç pilavı lapa pişirdim biraz,yanına haşlama tavuk göğsü.iyi geldi. Ben düne kadar geçer diye bekledim ama olmadı.Lifli besleniyordum ben kabız olmayayım derken ishal oldum😂 hemşireme yazdım ilaçtan mıdır bende mi sıkıntı var diye.dedi ki ilaçlardan olabilir. Yapay zekaya sırdum,günde bi kase orman meyvesi falan yiyodum yeme dedi. günde yarım veya 1 avakado yiyorum,dün yemedim mesela. Yani lifli şeyleri kestim dün. İyiyim şimdilik ama bakalım ne olacak
Muz tüket bacım toparlar 🤭Ya bana tavuk organik olmazsa sakın yeme dedi doktorun asistanı

Çift embriyoymuş sizin ve 6.gün. Büyük ihtimal kanda da çıkacaktır🥳🧿 erken gebelik testi yok muydu?bu arada kaset testler regl gecikmelerinde gösteriyor denilirdi hep.sizin silik gösterdiğine göre betanızda yüksektir
Bugün 5.gun cnm sabah çıkmamıştı akşam çıktı kaset test bu erken değil bilmiyorum ben de çok sasirdim

Neee🥲2 gündür tavuk yiyorum bana demediler ya bunu🥲 yarın bi sebze yemeği yiyeyim de dengeleyeyim bari.Allahın dediği olur.Nasip☺️
Cnm yeme yeme market tavukların normalde de çok zararlı allahtan sevmem eşim çok sever bizde de.annem köy tavuğu kesip göndermişti bende onu yarın ciksrim kaynaticam

Evet ya çarşamba verebilriim
Bende emin olamadım.yarın mı versem çarşamba mı perşembe mi cuma mı🤭😆😆😅 off insanın kararları dakika başı değişir mi😂 ya belki absürt de olacak ama ben pozitif göreceğim diye daha çok korkuyorum sanırım🥲🥹🥹allahın gücüne de gitmesin içimi biliyo nasıl istediğimi de ama ne bileyim duygularım yoğun bu aralar🥹🥹

Bende emin olamadım.yarın mı versem çarşamba mı perşembe mi cuma mı🤭😆😆😅 off insanın kararları dakika başı değişir mi😂 ya belki absürt de olacak ama ben pozitif göreceğim diye daha çok korkuyorum sanırım🥲🥹🥹allahın gücüne de gitmesin içimi biliyo nasıl istediğimi de ama ne bileyim duygularım yoğun bu aralar🥹🥹
Ay ben ilk transferde öyleydim acaba tutarsa naparim negatif görünce dünyalar başıma yikldi hiç bu kadar kötü olacağımı düşünmemiştim.sakin öyle düşünme kuzu n sakin

Bazen sadece nasip diyoruz . Rabbim nasip etmeyince herşeyi dört dörtlük de yapsak olmuyor . Kimisinin embriyo kalitesi zayıf olmasına rağmen doktorlar bile çok zor gözü ile bakarken Allah nasip ediyor. Benim de ilk denemem ve henüz tahlil vermedim yani sonucu bilmiyorum. Umarım hepimiz hayırlısı ile oldu sevincini yaşayıp bebelerimizi sağlıkla kucaklarız 🌸
Amin inşallah 💞💞 Allahım hepimize bu sevinci yaşatsın 🍀🌸

Ben halen idrar testi yapmadım ve kan tahlili günüme sadık kaldım son 1 gün artık 🫠 Ben de negatif i görmeye o ladar korkuyorum ki giç kan veresim gelmiyor. Transferin ilk zamanları kasık ağrısı beş ağrısı göğüsler de ağrı doluluk vardı şimdi hiç birşey yok sıfır his sanki giç bu süreçte değilim

Back
X