- 12 Mayıs 2025
- 18
- 28
- 3
- 35
- Konu Sahibi gezegendeki FS
Arkadaşlar bişey danışmak istiyorum. Şimdi benim ilk denememdi. 3.gün embriyosu ki zor elde ettik. 3 kere yumurta toplama yapıldı sonuncusunda hipersitümülasyon oldu.ilkinde 5 yumurta toplandı 1 adet 3. Gün oluştu.
İkinci de 8 toplama yapıldı 1 adet 3.gün oluştu.
3. Yumurta toplamada 16 adet toplandı 2 tane 3. Gün 1 tane 5. Gün oluştu.
Benim 13 yaş bir çocuğum var ilk evliliğimden.
Şimdiki tabloda ilk deneme de negatif sonuç aldık 17 sinde tabiki yıkıldım çünkü beklemiyordum.
İlaç kullanımı muhteşem düzenli beslenme kuş sütü eksik, eşim desen öyle çorabımı giydirdi yemeğimi yaptı yastık kaldırmadım nerdeyse.
Allah'Im nasip etmedi sizler ilk deneme süreçlerinde neler yaşadınız ve nasıl atlattınız diğer transfer zamanını nasıl planladınız nasıl oldu ben gerçekten çok merak ediyorum.

İkinci de 8 toplama yapıldı 1 adet 3.gün oluştu.
3. Yumurta toplamada 16 adet toplandı 2 tane 3. Gün 1 tane 5. Gün oluştu.
Benim 13 yaş bir çocuğum var ilk evliliğimden.
Şimdiki tabloda ilk deneme de negatif sonuç aldık 17 sinde tabiki yıkıldım çünkü beklemiyordum.
İlaç kullanımı muhteşem düzenli beslenme kuş sütü eksik, eşim desen öyle çorabımı giydirdi yemeğimi yaptı yastık kaldırmadım nerdeyse.
Allah'Im nasip etmedi sizler ilk deneme süreçlerinde neler yaşadınız ve nasıl atlattınız diğer transfer zamanını nasıl planladınız nasıl oldu ben gerçekten çok merak ediyorum.