• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Mayıs Ayı dondurulmuş embriyo transfer sürecindekiler

Yalnız progestan 50 mg kalçadan vurulacak şekilde verdiler. Onun hakkında hiç iyi şeyler okumadım🤣 çok ağrı yapıyormuş sizler göbekten mi kalçadan mı kullanıyorsunuz
Önceki hamileliğimde 12. Haftaya kadar hergün progestan 2 ampül ve her hafta proluton iğne oldıum. Ağrısı varmıydı kesinlikle vardı ama dayanılmayacak kadar değildi. Bir de tedavi bitmiş pozitif, hamileyim, bebeğime sağlıkla kavuşma hayali var hiç takmadım o ağrıları bana sinek ısırığı gibi geldi. Ama şimdiye gelirseek 😂 bu tedavide henüz keseyi görmedik yarın kese randevum var. Transfer gününden beri kullanıyorum ve yine muhtemelen 12. Haftama kadar kullanıcam. Ama benim kalçalarım ve bacaklarım şimdiden pert. Artık psikolojik olarak mı, yaş ilerlediğinden mi bilemem ama yapacak birşey yok. Yeter ki sağlıkla gelsinler mucizelerimiz 💜🍀

Önceki hamileliğimde 12. Haftaya kadar hergün progestan 2 ampül ve her hafta proluton iğne oldıum. Ağrısı varmıydı kesinlikle vardı ama dayanılmayacak kadar değildi. Bir de tedavi bitmiş pozitif, hamileyim, bebeğime sağlıkla kavuşma hayali var hiç takmadım o ağrıları bana sinek ısırığı gibi geldi. Ama şimdiye gelirseek 😂 bu tedavide henüz keseyi görmedik yarın kese randevum var. Transfer gününden beri kullanıyorum ve yine muhtemelen 12. Haftama kadar kullanıcam. Ama benim kalçalarım ve bacaklarım şimdiden pert. Artık psikolojik olarak mı, yaş ilerlediğinden mi bilemem ama yapacak birşey yok. Yeter ki sağlıkla gelsinler mucizelerimiz 💜🍀
Bende ilk trensfer sürecinde pregesteronu göbekten almıştım fakat bu seferki süreçte transferden 5 gun öncesinde kalçada olacak şekilde başladık. Arnica jeli çok faydalı olduğunu düşünüyorum. Günde iki defa masajla birlikte uygulamak hem morluğunu şişliği hem de ağrısını azaltıyor. Tavsiye ederiiim. Bebeğimize giden yolda her şeyin bir güzelliği vardır diyelim 🤭

Ben 9 mayıs da 3. Gün embriyo transferi oldum . Test için 21 mayıs dedi doktorum . İdeal olarak görülen tarih de 21 ila 23 mayıs arası aslında . Yarın erken olabilir ama yerleştiyse eğer çoktan yerleşmiş olması gerekiyor kanda çıkar belki. Doktoruma ihanet edeceğim galiba 🤣
inşallahh güzel haberlerini alırız

Kızlar merhaba progestan fitil kullanıyorum sabah 1. Akşam 1 şeklinde yalnıx fitilden sonra kasık agrım oluyot sizce normalmi
Çarşamba günü transferim var bana dua edermisiniz🤲🤲
Aynı şekilde bende de oluyor ama ben normal karşılıyorum. Kullandığımız ilaçlar her türlü yan etki yapabilir

Kızlar merhaba progestan fitil kullanıyorum sabah 1. Akşam 1 şeklinde yalnıx fitilden sonra kasık agrım oluyot sizce normalmi
Çarşamba günü transferim var bana dua edermisiniz🤲🤲
Progestan kabızlık yapıyor onun için ağrı yapıyor olabilir bol bol lifli gıda tüketin bol su için benim doktorumun önerisi ağrı için bu şekildeydi.

Birşey sorabilir miyim size . Çok afedersiniz çekinerek soruyorum. Transfer başından beri kabız gibiydim bu durum normal olarak karşılanıyor diye biliyorum. Bu gün ishal gibi oldum sabahtan beri 2. Tuvalete gidişim çok endişeliyim doktoruma sormalımıyım . Başına gelen varmı acaba

Back
X