Kızlar ben gittim ve acilde kan verdim.bugün transfer+9.günüm. 3.gün çift embriyo.Test tarihi 24 mayıs.Ben regl belirtilerim var diye merak ettim.
5 yıldır evliyim,4 yıldır gebelik istiyorum.Hiç gebelik oluşmadı eşimde varikosel varmış ameliyatta oldu ama olmadı yani gebelik.İleri hareket düşüktü.tüplere kadar yüzüp benim yumurtalarla karşılaşamıyorlardı işte.
Yani hiç gebelik oluşmadığı için ben eğer kimyasalda geçiriyorsam bir gebelik geçiriyor muyum ya da geçirmiş miyimdir şimdiye kadar merak ettim.bu yüzden 3 gün erken vermiş oldum. Regl belirtilerimin en başında bu bacak sızısı olurdu.Yani size anlatamam bu hissi ama regl öncesi böyle bacaklarımda ağrı gibi sızı gibi olurdu.aynısı.tabi belimde ağrıyor kasıklarımda da hisler var özellikle solda. Ama ben reglden korktum.Hani biliyorum ilaç kullandığım sürece de olmayacağım ama regl öncesi gelen bi akındı vardı böyle zarımsı ondan da olunca merak ettim.Varsa vardır yoksa da kısmet diyorum.Temennim bizi çok uğraştırmasın sağlıkla sıhhatle gelsin.
Biraz uzun oldu ama dün 18.00 gibi test yaptık eşimle.Beni gaza getirdi.days doctor diye bi test vardı.5 tane eczane gezdim hiç birinde predictor ya da awox bulamadım.Kıran girmiş sanki

5 dakika bekledik çıkmadı.Hani böyle çok çok çok çok bakınca çizgiyi görüyorum ama belirmesi gereken çizginin orda olduğunu düşündüm.hayalet çizgi mi ne diyorlar ona.Yani çizginin yerini görmüşüzdür diye düşündüm.5 dakikada çıkmayınca “aman gel boşver yemek yiyelim” dedik. Eşim yemek sonrası elini yıkamaya gittiğinde görmüş ikinci çizgi çıkmış. Aradan 30 dakika falan geçmiş yani.ne zaman oluştu o çizgi haberimiz yok.Bi yandan hissediyorum evet var gebelik diyorum bi yanım olmadı ya sanki diyor. 2 saate acilden verdiğin sonuç e-nabızıma düşer. Sizinle paylaşırım sonucu.Yine aynı testi alalım dedim eşime aynı saatlerde yapalım bakalım nasıl çıkacak,kaç dakikada beliriyor çizgi dedim ama o boşver dedi.
Beni bi umut erken gebelik testine bağlayan şey 4 yıl boyunca asla ikinci çizginin saatler sonra bile asla silik çizgi çıkmaması.
Benim hikayem bu kızlar.İnşallah başka kimseler bu dertlerle boğuşmaz.İnfertilite o kadar yaygın oldu ki artık.Yargılayan bakışlar,iğneleyici laflar,hemen bi kusur aramalar inşallah biter gider.Bizler ve bizlerin evlatları o tür insanlardan asla olmayalım ve olanları biz doğruya yöneltelim inşallah

Off ne konuştum be